• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۷۷۴۲
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

آمادگی وزارت دفاع برای ارائه فناوری‌های مورد نیاز به شرکت‌های خودروساز

معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع از آمادگی این وزارتخانه برای ارائه فناوری‌های مورد نیاز به شرکت‌های خودروساز خبر داد و گفت: صنایع دفاعی و خودروسازی می‌توانند در قالب برنامه مشترک برای ارتقای صنعت و کاهش وابستگی تلاش کنند.

آمادگی وزارت دفاع برای ارائه فناوری‌های مورد نیاز به شرکت‌های خودروسازبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، افشین نادری شریف معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در بازدید از شرکت تحقیقات موتور ایران خودرو و شرکت دانش‌بنیان جتکو و همچنین خطوط تولید ایران خودرو، اظهار داشت: فعالیت‌های صورت گرفته در ایران خودرو در حوزه طراحی و تولید موتور و همچنین تولید خودرو‌های الکترونیکی نشان از توان و عزم این شرکت برای پیشرفت و رسیدن به افق‌های بالاتر است.
وی ادامه داد: با تلاش کارکنان ایران خودرو در حوزه تحقیقات و ارائه پلتفرم‌های جدید در کنار بهره‌گیری از دانش روز و استفاده از توان داخلی، ان‌شاءالله روز به‌روز شاهد افزایش کیفیت محصولات خواهیم بود.
نادری شریف با بیان این‌که فناوری دفاعی توسعه یافته و سرریز آن به دیگر صنایع منتقل شده است، گفت: آماده همکاری و ارائه فناوری‌های مورد نیاز شرکت‌های خودروساز در زمینه‌های مختلف هستیم.
وی با بیان اینکه خودکفایی در تولید قطعات خودرو بسیار مهم است، افزود: در این زمینه مسئولیت خودروسازان نیز بسیار اهمیت دارد و ما به اجرای این مسئولیت کمک خواهیم کرد.
معاون وزیر دفاع با اشاره به توانمندی‌های صنایع دفاعی کشور عنوان کرد: انباشت دانش و زیرساخت‌های صنعتی که در صنایع دفاعی کشور وجود دارد با یک تغییرات کوچک می‌تواند به کمک خودروسازان و همه بخش‌های صنعتی کشور بیاید.
وی با بیان اینکه نوآوری در صنعت ملی خودرو کمک شایانی به بهبود وضعیت اقتصادی کشور می‌کند، گفت: خودروسازی دارای زیرساخت‌ها و توانمندی خوبی است و صنایع دفاعی و خودروسازی می‌توانند در قالب برنامه مشترک برای ارتقای صنعت خودرو و کاهش وابستگی در این زمینه تلاش کنند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو نیز با بیان این‌که همکاری مطلوبی میان ایران خودرو وزارت دفاع شکل گرفته است، اظهار داشت: تعاملات گسترده و عمیقی برای تولید قطعات با فناوری بالا وجود دارد.
فرشاد مقیمی ادامه داد: ایران خودرو در قالب میز‌های خودکفایی وزارت صمت، قرارداد‌های متعددی را با شرکت‌های دانش‌بنیان و قطعه‌ساز منعقد کرده که در این بین سهم وزارت دفاع، ۱۷ قرارداد داخلی‌سازی قطعات است که در حال اجرا و تولید است.
وی بیان کرد: نهضت ساخت داخل، در همکاری و تعامل مطلوب با صنایع دفاعی، شرکت‌های دانش‌بنیان، سازمان هوافضا و شرکت‌های قطعه‌ساز با هدف کاهش ارزبری تولید درحال انجام است.
مقیمی به کاهش ارزبری ناشی از ساخت داخل از سال ۹۸ تاکنون اشاره و عنوان کرد: با ایجاد زیرساخت‌های لازم و بهره‌گیری بهتر از شرکت ها‌ی داخلی، از سال ۹۸ تاکنون موفق به کاهش ارزبری ۳۰۴ میلیون یورویی شده‌ایم.
معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع و هیأت همراه از شرکت تحقیقات موتور ایران خودرو، شرکت دانش‌بنیان جتکو و مرکز تحقیق، توسعه و تکوین محصولات ایران خودرو بازدید کردند و از نزدیک در جریان روند طراحی و تولید محصولات ایران خودرو قرار گرفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان طارم
واژگونی مینی بوس در جاده نی ریز به سیرجان با سه مصدوم
ارس نقطه آغاز تحولات بزرگ اقتصادی
ایران جان، جان تازه‌ای در خراسان جنوبی دمیده است
فروش وام جعلی در سایت‌های درج آگهی
افتتاح دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان
پیروزی شهرداری گرگان در نخستین دیدار بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی پانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دولت انگلیس زیر فشار اتهام ناکارآمدی در مدیریت زندان‌ها
توافق ایران و روسیه برای افزایش حمل و نقل ترکیبی و دریایی
پیگیری مشکل آب شرب در روستا‌های بخش حصار گرمخان
۱۵ آبان و تیری که به خطا رفت؛ روایتی از تلاش ناکام رژیم پهلوی برای مهار امواج انقلاب
خادمیاران نوجوان رضوی اقلید مهمان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
قهرمانی کره شمالی در وزنه برداری ارتش‌های جهان؛ ایران نایب قهرمان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (پانزدهم آبان ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
هشدار به متخلفان؛ کشف تخلفات ۲۰۲ میلیارد ریالی در بازار کشاورزی زنجان
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
گلایه شهروندان تکابی از مشکل سدمعبر
جوی آرام و آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)