• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۹۷۰۶
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی

بازدید سرزده حجت‌الاسلام اژه‌ای از دادسرای کارکنان دولت

رئیس قوه قضاییه در ادامه بازدید‌های میدانی خود از مراجع و مراکز قضایی، از دادسرای کارکنان دولت (ناحیه ۲۸ تهران) به صورت سرزده بازدید کرد و از نزدیک در جریان کم و کیف خدمت‌رسانی قضایی به مراجعان قرار گرفت.

بازدید سرزده حجت‌الاسلام اژه‌ای از دادسرای کارکنان دولتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان این بازدید، در بخش‌های مختلف دادسرای کارکنان دولت اعم از شعب اجرای احکام، شعب بازپرسی، واحد اظهار نظر و سالن ملاقات مردمی مسئولان دادسرای مربوطه حضور یافت و ضمن مطالعه موردی برخی پرونده‌ها و طرح سوالاتی در خصوص آنها، با مسوولان بخش‌های بازدیدشده به صورت چهره به چهره به گفتگو پرداخت.
رئیس قوه قضاییه حین بازدید از بخش‌ها و واحد‌های مختلف دادسرای کارکنان دولت، از مسئولان و متصدیان مربوطه در خصوص فرآیند رسیدگی، موجودی و نوع پرونده‌ها، سوالاتی را مطرح کرد و توصیه‌هایی را خطاب به آن‌ها پیرامون ارتقاء کیفیت خدمت‌رسانی به مراجعه‌کنندگان بیان داشت.
نظارت ویژه بر واحد‌های اجرای احکام در زمره توصیه‌ها و دستورات مستمر حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به مقامات و مسئولان قضایی است؛ در همین راستا رئیس قوه قضاییه در جریان بازدید امروز از دادسرای کارکنان دولت، در حین حضور در شعب اجرای احکام این دادسرا، با تاکید مجدد بر نظارت مستمر بر واحد‌های اجرای احکام تصریح کرد: واحد اجرای احکام بخشی است که تلاش‌های صورت گرفته در دادسرا، دادگاه بدوی، تجدیدنظر و دیوان عالی را به ثمر می‌نشاند لذا باید از هرگونه تاخیر در اجرای احکام اجتناب شود.
رئیس قوه قضاییه در بخشی از بازدید خود از شعب بازپرسی دادسرای کارکنان دولت، دلایل تفاوت موجودی پرونده‌ها در برخی شعب نسبت به شعب دیگر را جویا شد و به مسئولان مربوطه در خصوص راکد ماندن پرونده‌ها و عدم ارجاع به موقع آن‌ها به شعب بازپرسی تذکر داد و ضمن برحذر داشتن مسئولان دادسرای کارکنان دولت از نگهداری و عدم ارجاع غیرموجه و بی‌دلیل پرونده‌ها، این امر را از مظاهر فساد دانست.
در همین راستا در جریان بازدید زمانی که رئیس عدلیه متوجه شد در مواردی عدم توازن در ارجاع پرونده‌ها به شعب مختلف بازپرسی کارکنان دولت وجود دارد ضمن تذکر به دادستان تهران دستور داد چنانچه رویه ارجاع پرونده‌ها در شعب بازپرسی دادسرای کارکنان دولت تا یک ماه دیگر اصلاح نشود، نسبت به برخورد قانونی با مسئول مربوطه این بخش اقدام مقتضی به عمل آید.
یکی دیگر از توصیه‌ها و تاکیدات رئیس دستگاه قضا به مسئولان دادسرای کارکنان دولت و به ویژه دادستان تهران، جلوگیری از هرگونه اخلال در فرآیند رسیدگی به پرونده‌های حجیم به واسطه جابجایی پرونده‌ها از یک شعبه قضایی به شعبه دیگر بود.
گفتگوی چهره به چهره و بی‌واسطه با مردم یکی دیگر از برنامه‌های حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان بازدید از دادسرای کارکنان دولت بود؛ بر همین اساس رئیس قوه قضاییه با تنی چند از مراجعه‌کنندگان به این مرجع قضایی به گفتگو پرداخت و ضمن استماع موضوعات مطرح شده، دستورات مقتضی را برای پیگیری و رفع مشکلات آن مراجعه‌کنندگان به مسئولان ذی‌ربط صادر کرد.
در حین گفتگو‌های بی‌واسطه حجت‌الاسلام اژه‌ای با مراجعان به دادسرای کارکنان دولت، یکی از مراجعه‌کنندگان نزد رئیس قوه قضاییه ادعایی را در باب پرونده‌اش مطرح کرد که رئیس عدلیه با شنیدن این ادعا همراه با فرد مدعی، شخصا به شعبه مربوطه مراجعه و موضوع را پیگیری کرد.
بررسی وضعیت حقوقی و معیشتی شاغلین در دادسرای کارکنان دولت و تقدیر از زحمات و خدمات شبانه‌روزی آن‌ها برای رسیدگی دقیق به پرونده‌های ارجاعی، از جمله نکات برجسته بازدید امروز رئیس دستگاه قضا بود؛ نکته قابل تامل آنکه در برخی از شعب این دادسرا، قضات و کارکنان به صورت شبانه روزی و یا بعضا تا پاسی از شب مشغول رسیدگی به پرونده‌های ارجاعی هستند که این موضوع مورد توجه و قدردانی رئیس عدلیه قرار گرفت.
رئیس قوه قضاییه همچنین در بخشی از بازدید امروز خود، در سالن ملاقات مردمی دادستانی تهران که روز‌های چهارشنبه میزبان حدود ۱۰۰ مراجعه‌کننده است، حضور یافت و با معاونان دادستان و مردمی که جهت پیگیری مفاد پرونده خود و پیشبرد آن به این واحد مراجعه کرده بودند به صورت ویژه به گفتگو پرداخت و در همین راستا دستورات مقتضی را به منظور تسریع در رسیدگی‌ها صادر کرد.
رئیس عدلیه در حین گفتگوی چهره به چهره با مراجعه‌کنندگان به سالن ملاقات مردمی، به مسئولان مربوطه از جمله دادستان تهران موکدا تاکید کرد که نسبت به پیگیری دستورات صادره در جریان ملاقات‌های مردمی مسئولان قضایی، اهتمام ویژه داشته باشند.
همچنین در جریان بازدید میدانی امروز رئیس دستگاه قضا از دادسرای کارکنان دولت، به مانند سایر بازدید‌های رئیس عدلیه از مراجع و مراکز قضایی، نامه‌های مردمی برای ترتیب اثر دادن و رسیدگی جمع‌آوری شد.
بازدید میدانی از مراکز، مراجع و محاکم قضایی و گفتگوی چهره به چهره و بدون واسطه با مردم، قضات و کارکنان، یکی از رویه‌های ثابت حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ۱۸۱ روز سپری شده از مسئولیت وی در جایگاه ریاست دستگاه قضا محسوب می‌شود.
رئیس قوه قضاییه علاوه بر بازدید سرزده امروز خود از دادسرای کارکنان دولت (ناحیه ۲۸ تهران)، تا کنون از دادگستری شهرستان قدس، دادسرا و دادگستری شهرستان قرچک، مجتمع قضایی قدس تهران، دادسرا و دادگستری شهرری و همچنین شعب کشیک دادسرا‌های نواحی ۳، ۱۶، ۲۷ و ۳۴ تهران بازدید داشته و از نزدیک در جریان نحوه خدمت‌رسانی به مردم و مراجعه‌کنندگان قرار گرفته و علاوه بر گفتگو با قضات و کارکنان این مجتمع‌های قضایی، برای حل مشکلات تعدادی از مراجعه‌کنندگان دستورات مقتضی را صادر کرده است.
صداوتصویر دارد
اطلاعات خبر

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)