• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۰۱۶۰
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۲
گیلان » سیاسی
روز بصیرت و میثاق امت با ولایت

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت حماسه ۹ دی

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت حماسه ۹ دی، «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» بیانیه‌ای منتشر شد.

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت حماسه ۹ دیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ در متن این بیانیه آمده است:
مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی با حضور آگاهانه و پرشکوه خود در پای صندوق‌های انتخابات سال ۸۸، ضمن لبیک به ندای الهی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، حماسه‌ای دگر از جنس حضور و بصیرت آفریدند و با بیعت مجدد با آرمان‌های متعالی معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) و اعلام وفاداری به خون پاک شهدای والامقام، مشروعیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به اثبات افکار عمومی جهانیان رساندند. 

سران استکبار جهانی که از جشن بزرگ حضور مردم انقلابی ایران در انتخابات و خشنودی دوستداران نظام مقدس جمهوری اسلامی خشمگین و عصبانی بودند، سرافرازی ایران اسلامی و سربلندی ملت شریف ایران را از آزمون انتخابات برنتابیدند و با افکار پلید و نقشه‌های شیطانی از پیش طراحی شده خود کوشیدند تا با ایجاد فتنه، شیرینی این پیروزی بزرگ را به کام مردم مسلمان ایران تلخ کنند.

در این برهه حساس تاریخی ، نیرو‌های ضدانقلاب داخلی نیز فرصت را مغتنم شمرده و به دشمنان قسم‌خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پیوستند تا سرنوشت کشور را با آشوب و اغتشاش گره زده و به زعم خویش با فریب مردم بزرگ ایران، پروژه ننگین انقلاب مخملی و رنگین را کلید بزنند.
 

 

فتنه‌گران و اغتشاش طلبان به بهانه تقلب در انتخابات، اصل نظام مقدس جمهوری اسلامی را نشانه گرفتند و کوشیدند میهن اسلامی را پس از سه دهه شکوفایی و اقتدار تا پرتگاه سقوط پیش ببرند تا به هدف شوم و شیطانی براندازی نظام برسند. بازندگان سیاسی انتخابات نیز با شعار قانون‌مداری از قانون تمکین نکردند و با بی‌اعتنایی به آرا و خواست اکثریت مردم، بازیگران نقش‌های اصلی نمایش مضحک تقلب شدند تا با کارگردانی سران استکبار جهانی بستر ساختارشکنی و اقدامات ضد مردمی و انقلابی را فراهم آورند و در نتیجه در افکار عمومی، سران فتنه لقب گیرند.

مردم خشمگین از دخالت‌های زیاده‌خواهانه استکبار جهانی، جولان رسانه‌های دروغ‌پرداز غربی، اغتشاشات و ناامنی ایجادشده از سوی فتنه‌گران و اهانت به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، هوشمندانه در صحنه حاضر شدند و حماسه دشمن‌شکن و ماندگار یوم‌الله نهم دی را خلق کردند و برای همیشه طومار سیاه و ننگین یزیدیان زمان را درهم پیچیدند. با بصیرت‌بخشی و راه‌نمایی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و آگاهی، دشمن‌شناسی و بصیرت مردم، شکست مفتضحانه دیگری به استکبار جهانی تحمیل شد و کشتی انقلاب اسلامی با پشت‌سر گذاشتن طوفان فتنه ۸۸ به ساحل امن آرامش رسید.

ایام بزرگداشت یوم‌الله نهم دی پس از گذشت دوازده سال بهترین فرصت برای روایت‌گری و تبیین آنچه در سال ۸۸ رخ‌داده است تا ضمن جلوگیری از فراموشی و تحریف حقیقت، نسل جوان با ریشه‌ها و واقعیت فتنه سال ۸۸ و چرایی و چگونگی خلق حماسه نهم دی آشنا گردد و خود را برای برهه‌های حساس پیش‌رو آماده سازد. بزرگداشت یوم‌الله نهم دی فرصت مغتنمی برای اعلام تنفر و انزجار از تفکر ضدانقلابی و رفتار براندازانه سران و حامیان فتنه است که همچنان لجوجانه بر پیمودن راه باطل و حفظ مواضع ناصواب خود اصرار می‌ورزند.

سیزدهم دی ماه دومین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی است ، ملت بزرگ و همیشه در صحنه ایران اسلامی هرگز جنایت بزرگ و گناه نابخشودنی تروریسم دولتی به سرکردگی آمریکای جهانخوار و صهیونیسم بین‌الملل در به‌ شهادت رساندن سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی و دانشمندان هسته‌ای میهن اسلامی را از یاد نخواهد برد و با پرورش هزاران سلیمانی و فخری‌زاده در سایه منویات مقام معظم رهبری، مکتب الهی انقلاب اسلامی را زنده و پویا نگه داشته و هیچ‌گاه اجازه نخواهد داد وقفه‌ای در روند پیشرفت و تعالی انقلاب اسلامی ایران، تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و ساختن تمدن نوین اسلامی ایجاد گردد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تهران، هرگز در مقابل فشار یا اجبار تسلیم نخواهد شد
بازدید رسانه‌ها از نمایشگاه تخصصی صنایع‌دستی در البرز
بازتاب پیام حمایت نویسنده استرالیایی از ایران در شبکه‌های اجتماعی
کدام چهره ها کدام خبرها
میدان داری ساکنان کیش در صد و دومین شب از حماسه خیابان
تداوم افزایش دما ، وزش باد و بارندگی در سمنان
هشدار روسیه درباره اقدامات ضدایرانی در منطقه
مردم آبادان و خرمشهر خستگی ناپذیر، همچنان پای کار ایران
پاسخ ساکنان کیش به یاوه گویی‌های ترامپ در صد و دومین شب از حماسه خیابان
احضار کاردار آمریکا در هند
تابوت‌های آمریکایی بیش از آن است که ترامپ می‌گوید
افزایش دما و تشدید وزش باد در ایلام
برخورد قاطع پلیس دزفول با خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های سنگین
خبرهای گوناگون کردستان ۲۰ خرداد
جو نسبتاً آرام لرستان تا اوایل هفته آینده در لرستان
آسمانی صاف تا کمی ابری در چهارمحال و بختیاری
برتری تیم فوتبال پالایش نفت بندرعباس در لیگ دسته اول کشور
ماینرهای غیرمجاز، چالش صنعت برق
حضور ایران در نمایشگاه دفاعی روسیه
آغاز برداشت گندم از اراضی کشاورزی دره‌شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برنامه کامل بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ از افتتاحیه تا فینال
زمان دریافت کارت آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی اعلام شد
قطعنامه ۲۲۳۱ منقضی شده است
سپاه: حمله به پایگاه الازرق اردن با موفقیت انجام شد
سپاه: حمله به آمریکایی‌ها در کویت و بحرین انجام شد
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)
قرارگاه خاتم: ارتش و سپاه به پایگاه‌های آمریکا حمله کردند
لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۶، روبه‌روی ایران؛ برزیل و طلسم ۱۴ مسابقه
وقوع چند انفجار در مناطقی از هرمزگان، ۲۰ خرداد۱۴۰۵
انتصاب هیئت‌مدیره مرکزخدمات‌ حوزه‌های علمیه باحکم رهبری
باید محاصره اقتصادی را بشکنیم
حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در منطقه
ودیعه مسکن باید در فصل اجاره و تا پایان مرداد پرداخت شود
راهبرد تازه ایران؛ از دفاع پسینی به تهدیدزدایی پیش‌دستانه
روایتی از ۴۰ روز مجاهدت در مسیر ادای دین به خانواده‌های شهدا
انتخاب محبوب‌ترین سریال شبکه تماشا با رأی مخاطبان  (۳ نظر)
قرارگاه خاتم‌الانبیاء: همانطور که وعده داده بودیم عمل کردیم  (۲ نظر)
وزارت اطلاعات: ۴ هسته تروریستی تکفیری منهدم شدند  (۲ نظر)
کاشت توت؛ سنتی ماندگار برای زنده نگه داشتن یاد گذشتگان در روستا‌های ساوجبلاغ  (۱ نظر)
توقیف بخش دیگری از اموال علی کریمی به نفع مردم  (۱ نظر)
سقوط بالگرد نظامی آمریکا در تنگه هرمز  (۱ نظر)
دشمن پس از عملیات نصر برای توقف آتش به ایران التماس کرد  (۱ نظر)
تجربیات موفق اداره کشور در دوره جنگ را باید مستند و الگوبرداری کنیم  (۱ نظر)
حمله ایران در دفاع از لبنان، اعلام رسمی یک دکترین راهبردی بود  (۱ نظر)
برخورد قاطع قوه قضائیه با مزدوران و خائنان به وطن  (۱ نظر)
ایران‌چک جدید ۱۰۰ هزار تومانی به یاد شهدای میناب  (۱ نظر)
به‌زودی صدور رأی پرونده گلباران با ۷ هزار شاکی در دزفول  (۱ نظر)
هشدار دادستانی درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابه‌های دشمن  (۱ نظر)
حمایت قاطعانه مردم شیراز از مدافعان میهن  (۱ نظر)