• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۰۲۸۴
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۳
مازندران » ورزشی

الهامی: من و داور را باهم محروم کنید!

سرمربی نساجی مازندران هم به مانند سرمربی نفت مسجدسلیمان نسبت به قضاوت مرتضی منصوریان اعتراض داشت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز مازندران، سرمربی نساجی در واکنش به صحنه جنجالی نیمه نخست گفت: ما تنها تیمی هستیم که در یک متری محوطه جریمه هر اتفاقی رخ دهد باید بیاید بیرون از محوطه و این موضوع جالبی است؛ از کمیته داوران تقاضا دارم این امر را پیگیری کند.

بعد از تساوی ۱-۱ نساجی و نفت مسجدسلیمان در هفته دوازدهم لیگ برتر، ساکت الهامی در کنفرانس خبری حاضر شد و نسبت به شرایط داوری مسابقه و هم‌چنین میزبانی نساجی در بیرون از خانه صحبت‌های را مطرح کرد.

الهامی سرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران در بخش ابتدایی صحبت‌هایش گفت: در ابتدا از مجموعه سپاهان تشکر می‌کنم؛ امیدوارم روزی بتوانیم در زمین خودمان میزبان باشیم، هرچند که فکر می‌کنم مارکوپولو شده‌ایم و نمی‌دانیم بازی بعدی را کجا باید برگزار کنیم.

او درباره شرایط فنی بازی امروز توضیح داد: وقتی چندین فرصت گل را از دست می‌دهیم، تیم حریف صاحب موقعیت می‌شود. هرچه زدیم به در بسته خوردیم. نمی‌توان ایرادی از تیم حریف گرفت. تیم ما باید بیشتر تلاش کند تا بتواند نتایج خوبی بگیرد. بازی امروز در زمین بی‌طرف بود.

ساکت الهامی با تمجید از فعالیت‌های مالک نساجی گفت: مهم نبود تماشاگر نیست، بلکه اگر حدادیان نبود ما باید در جاده ابرشیم می‌چرخیدیم و در مسیر می‌خوابیدیم تا برای بازی بعدی آماده شویم؛ کیفیت زمین امروز به گونه‌ای بود که توانستیم خوب بازی کنیم. فکر می‌کنم به اندازه کل نیم فصل اول خلق موقعیت کردیم.

سرمربی نساجی در واکنش به صحنه جنجالی نیمه نخست گفت: ما تنها تیمی هستیم که در یک متری محوطه جریمه هر اتفاقی رخ دهد باید بیاید بیرون از محوطه و این موضوع جالبی است؛ از کمیته داوران تقاضا دارم این امر را پیگیری کند.

او ادامه داد: دلم می‌خواهد دلیل دریافت کارت زردم را بدانم، از کمیته داوران می‌خواهم که شرح وظیفه داور چهارم را اعلام کند. صحنه‌ای که پنالتی شد داور چهارم باید کمک می‌کرد، اما او در حال صحبت با مربیان بود.

الهامی گفت: وقتی دوربین می‌آید آن‌ها وارد صحنه می‌شوند تا بگویند که دیدید ما هم در صحنه بودیم. شما یک ناظر در لیگ‌های اروپایی به من نشان دهید که دیده شود. ناظر و داور چهارم بازی دیشب لیورپول چه کسانی بودند؟ چه کسانی آن‌ها را دیدند؟ همه مشکلات ما داور چهارم و ناظر هستند، هرچند که امروز زرگر عالی کار کرد. کاری کرده اند که اگر درمورد داوری حرف بزنیم محروم می‌شویم.

ساکت الهامی اشاره‌ای هم به محرومیتش داشت و گفت: ساکت الهامی ۶ هفته محروم می‌شود و گفتند این تصمیم به دلیل بی‌احترامی و تشویش اذهان بود. داور اشتباه می‌کند چه می‌شود؟ باید اعلام شود که چرا داور بازی دربی چند هفته محروم شد؟ دلیلش را همه باید بدانند. آن‌ها مصونیت دارند و ما نداریم؟ آن‌ها خانواده دارند و ما نداریم؟

 

وی افزود: چرا مردم نباید دلیل محرومیت‌ها را بدانند؟ از این شرایط خسته شدیم. آقایان می‌گویند که داور به استراحت رفته است، کدام استراحت؟ چرا در مورد ما نمی‌گویند که مثلا الهامی دو هفته به استراحت رفته است؟

الهامی در ادامه انتقادات خود از داوران گفت: ما هم زن و بچه داریم و بسیار زحمت می‌کشیم؛ وقتی پنالتی برای ما گرفته نمی‌شود مشخص است که کار سخت می‌شود. آقای افشاریان پاسخگو باش؛ اگر من را محروم می‌کنید ایرادی ندارد، اما داورتان را هم محروم کنید و دلیلش را هم بگویید. از کمیته داوران و فدراسیون و سازمان لیگ می‌خواهم که نظارت کنند، چون ما زحمت می‌کشیم، اما عده‌ای خیلی راحت سود می‌برند.

سرمربی نساجی درباره موقعیت‌سوزی مهاجمان تیمش توضیح داد: ایراد کار نه مهاجم بود و نه استرس؛ همه تلاش می‌کنند تا توپ به دروازه نزدیک شود، اما گاهی زدن ضربه آخر سخت می‌شود. گاهی این اتفاقات رخ می‌دهد و توپ‌ها گل نمی‌شود و گاهی هم مانند جام حذفی جعفری ضربه‌ای می‌زند و به گل تبدیل می‌شود. از شاگردانم خیلی رضایت دارم و گله‌ای از آن‌ها نیست. بازی با پدیده و این مسابقه داور خطای پنالتی ما را از محوطه بیرون آورد.

 

او درباره عملکرد مرتضی منصوریان در مسابقه امروز گفت: من احترام خاصی برای تیم حرف قائل هستم؛ فوتبال نتیجه‌گرا است و حالا حق دارم از داور گلایه داشته باشم. امروز واقعاً داور چهارم ما را اذیت کرد، چندین بار ایراد گرفت که پای من روی خط است. اگر داور چهارم زمین را می‌دید می‌توانست اعلام کند که خطا به سود ما در محوطه جریمه بود، اما او اصلاً صحنه را ندید. داور چهارم را برای چه می‌آورند؟ او حضور دارد تا اگر داور صحنه‌ای را ندید بتواند کمک کند.

سرمربی نساجی درباره موقعیت‌سوزی مهاجمان تیمش توضیح داد: ایراد کار نه مهاجم بود و نه استرس؛ همه تلاش می‌کنند تا توپ به دروازه نزدیک شود، اما گاهی زدن ضربه آخر سخت می‌شود. گاهی این اتفاقات رخ می‌دهد و توپ‌ها گل نمی‌شود و گاهی هم مانند جام حذفی جعفری ضربه‌ای می‌زند و به گل تبدیل می‌شود. از شاگردانم خیلی رضایت دارم و گله‌ای از آن‌ها نیست. بازی با پدیده و این مسابقه داور خطای پنالتی ما را از محوطه بیرون آورد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیگیری مسابقات فوتبال لیگ برتر زیر ۱۸ سال آذربایجان غربی درمهاباد
ارائه خدمات درمانی، معیشتی و آموزشی جمعیت هلال احمر در چابکسر
فعالیت مدارس کیش از فردا ۲۲ آذر به روال عادی
صعود ۴ تیم دیگر به لیگ برتر شمشیربازی بانوان
دستگیری قاتل روستای آقا سید شریف
هفته ۱۵ لیگ یک فوتبال؛ توقف خارج از خانه صدرنشین مقابل هوادار
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت قوه قضائیه در آذربایجان شرقی
رقابت تیم‌های دانش آموزی در مرحله دوم مسابقات قرآنی آلا ۲ در صومعه سرا
قهرمانی البرز در مسابقات بوکس جوانان کشور
ایمن سازی ۹۵ درصد جمعیت دامی مهاباد در مقابله با تب برفکی
همایش استانی کوهپیمایی و صعود به قله گوشیر مراغه 
برتری بانوان ملوان بندرانزلی مقابل یاسام کردستان در گام دهم
رفتار غیرقانونی عده‌ای در مراسم ختمی در مشهد
صرفه‌جویی سالانه ۶ تا ۷ میلیارد دلار با اصلاح قیمت بنزین
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
شناورسازی قشم در لیگ دسته اول فوتبال باخت
درخشش ورزشکار کم توان شاهرودی در کشور
آماده‌باش کامل ستاد برف‌روبی رودهن
نایب‌قهرمانی استقلال جویبار در لیگ برتر کشتی
امداد هوایی اورژانس برای انتقال دو مصدوم از میمه به اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)