• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۰۷۹۹
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۲
مازندران » سیاسی
سردار حق طلب :

پیامد‌های فتنه سال ۸۸ همچنان بر مردم ایران و ابعاد بین المللی

رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه گفت : پیامد‌های ناشی از بروز فتنه سال ۸۸، همچنان در ابعاد داخلی و بین المللی بر دوش مردم این کشور سنگینی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز مازندران ، سردار احمد حق‌طلب در سالروز حماسه ۹ دی و گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در مصلای نمازجمعه شهرستان آمل افزود : در ۱۲ سال گذشته تحریم های سخت وشکننده ای که علیه جمهوری اسلامی اعمال شد وضربه های سنگینی که به لحاظ سیاسی، اجتماعی و حیثیتی و نیز اقتصادی به کشور ما وارد شد، بسیار سخت وجبران ناپذیر بوده که متاسفانه تاوان آن را اکنون مردم درحال پس دادن هستند.

او افزود : پس از پایان جنگ هشت ساله ایران وعراق، وضعیت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ایران رو به بهبودی و بسیاری از کشورهای آسیایی و اروپایی درحال برقراری روابط دوجانبه با ایران بودند، که متاسفانه بروز جریان هدفمند فتنه سال ۱۳۸۸ باعث عقب گرد کامل جامعه جهانی نسبت به جمهوری اسلامی شد.

رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه با اشاره به اینکه این حادثه تلخ آنچنان برای مردم وکشور ما توسط یک عده خاص وسران بی فکر آنها گران تمام شد که جبران ناپذیر نیز بود، افزود: متاسفانه در گفت وگوی بعدی که با سران آنها داشتیم و حتی به اشتباهات شان اعتراف و اقرار کامل کرده بودند.

سران فتنه باید از صحنه سیاست ایران بیرون بروند
سردار حق طلب ادامه داد، سران فتنه متاسفانه با یک ادعای دروغین تقلب در انتخابات سالم سال ۸۸ باعث بروز بلوا وفتنه شوم در کشور شدند که تاکنون در این کشور سابقه نداشت.

وی افزود: امروز کمبودها، مشکلات اقتصادی، سختی ودشواری هایی که بعد از ۱۲ سال مردم از آن در رنج وعذاب هستند، زمینه بروز آن از فتنه سال ۸۸ بوده است.

رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه با بیان اینکه انتظار و درخواست همه مردم ومسئولان کشور هست که باید سران و مسببان فتنه سال ۸۸ پاسخگوی این عملکردهای شوم خود باشند، گفت، آنها هم باید پاسخگو باشند وهم درپیشگاه مردم اعتراف کنند، اما متاسفانه طلب کار هستند که چرا ما ممنوع التصویر هستیم!!

سردار حق طلب ادامه داد، شما باید ممنوع الحیات باشید، شما باید برای همیشه از صحنه سیاست ایران بیرون بروید وجای جبران ندارید.

او افزود: شما را به چه جرمی مجازات کنند؟ جبران خسارت هایی که به نظام در طول ۱۲ سال گذشته در صحنه بین المللی شد و تحریم های سخت وشکننده ای که مردم درحال تحمل آن هستند وخون های ناپاکی که با اقدام های نسنجیده شما درکف خیابانها وشهرها ریخته شده است؟ چه کسانی باید پاسخ دهند؟

سردار حق طلب با بیان اینکه واقعا این صدمات وضررها دفع شدنی وفراموش شدنی نیست، گفت: درحالی که مشارکت بیش از ۷۰ درصدی در انتخابات در این کشور به ثبت رسید و این افتخار در سطح جهانی بی سابقه بوده ومی توانست برای مردم وملت وجه آفرین باشد، متاسفانه کشور را بد نام کردید.

رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه در بخش دیگری با بیان اینکه سران فتنه در نشست های خصوصی درسالهای بعد به اشتباهات شان پی برده بودند وبه نوعی همدیگر را متهم می کردند، گفت: متاسفانه حتی الان هم حاضر نیستند که اشتباهات گذشته شان را اعتراف کنند وادعای دروغین تقلب را انکار کنند وجوابگوی هزینه های سنگین به نظام ومردم وکشور نیستند.

سردار حق طلب گفت : البته در این سالها خیلی از همراهان آنها نیز صف خود را از این گروه های خاص جدا کردند ومتوجه شدند که دچار چه خسران بزرگی شدند که در روز عاشورا چه هتک حرمت هایی شده و آنها از روی چه نا آگاهی وارد این بازی ها شده بودند.

وی یادآور شد ، به هرحال رخدادهای اتفاق افتاده درس های مهم برای همه ما شده که باید عبرت بگیریم که در بزنگاه های مهم کشور درچه صف هایی قرار بگیریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آب، مهر یاس نبوی
شهادت فرمانده حزب الله لبنان به دست صهیونیست‌های جنایتکار
۴ نشان جهانی بر گردن کاراته کا‌های فارسی
وضعیت ذخایر برنج در استان کاملاً مطلوب است
­حذف سرخوش از اسنوکر انتخابی قهرمانی انگلیس
عزاداری روستاییان استان البرز در غم شهادت ام ابیها(س)
پیام روشن وفاداری ملت به مسیر ایثار و امنیت
نیروگاه‌های استان تهران بدون مازوت فعالیت می‌کنند
محور سه قلعه به دیهوک را قبل از مهلت ۱۵ ماهه تکمیل می‌کنیم
توزیع بیش از ۱۳ تن سمنو در ۴۷ موکب مردمی برخوار
برگزاری دوره آموزشی بازرگانان نسل فردا در چادگان
پیروزی پرگل شهرداری همدان در فوتبال جوانان کشور
احتمال انباشت آلاینده ها در قم 
تشییع پیکر قهرمانان گمنام وطن در سراسر کشور
بهره مندی ۲۰۰ شهروند مسکن مهر دره شهر از خدمات کاروان سلامت
برنامه تشییع پیکر‌های شهدای مقاومت در ضاحیه
قهرمانی دختر کاراته کای هم استانی در المپیک ناشنویان جهان
تشییع شهید گمنام در سرتشنیز
دستگیری ۲۱ متهم در رابطه با مواد مخدر در خنداب
درخشش پوراسماعیل و ذلیکانی؛ دو طلای المپیک برای بابلسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)