• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۰۹۴۴
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۳
مازندران » سیاسی

به زیر کشیده شدن تابلوی تزویر برخی خواص در ۹ دی

رییس سازمان بسیج فرهنگیان مازندران در رامسر گفت: در حماسه ۹ دی تابلوی تزویر و دورویی برخی خواص و مسئولان توسط مردم پایین کشیده شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز مازندران، موسی حسین نژاد در مراسم بزرگداشت حماسه نهم دی ماه در شهرستان رامسر گفت: بانیان بزرگداشت حماسه‌هایی همچون ۹ دی رویش‌های سلیمانی هستند و در نبود سلیمانی مرد میدان عمل انقلابی شدند.

او افزود: رویش‌های سلیمانی امروز حافظان آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند.

رییس سازمان بسیج فرهنگیان مازندران بیان کرد: انقلاب ما در عصر حاضر انقلابی بی نظیر است و اگر بخواهیم آن را با انقلاب‌های جهان مقایسه کنیم تنها انقلابی است که همچنان بر مبانی ایدئولوژیکی و آرمان‌های انقلابی خود پایبند بوده است.

حسین نژاد گفت: انقلاب اسلامی مبدا بنیادی در حیات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ایران شد و اگر میبینیم دشمنان عنادورزی دارند به این دلیل است که ایران اسلامی اگر خود دچار تحول شد به کشور‌های دیگر نیز در جهان الگو داد.

او با اشاره به صدور تفکر استکبارستیزی انقلاب اسلامی در کشور‌های مختلف تصریح کرد: امروز شاهد تفکر انقلابی و استکبارستیزی در بین جوانان ملت‌های منطقه هستیم و این الگویی است که انقلاب اسلامی در ادبیات سیاسی جهان حاکم کرد.

حسین نژاد در ادامه با بیان اینکه تفکر انقلابی به جوانان و ملت‌های منطقه جرات داد تا در مقابل ارتش‌های قدرتمند جهان بایستند، اظهار کرد: آمریکایی‌ها که روزی خود را ابرقدرت می دانستند امروز به نه گفتن کشور‌ها در جهان عادت کردند.

او اضافه کرد: به برکت خون شهدا و صبر خانواده شهدا و مردم انقلابی ایران اسلامی حوزه نفوذ و اقتدار ایران در حال گسترش و پیشرفت است و عمق نفوذ ما در عمق جغرافیایی دشمن پیش رفته است.

رییس سازمان بسیج فرهنگیان استان با بیان اینکه رزمندگان ما در میدان‌های متعدد با جانفاشانی هایشان حرکت دشمن را کند کردند، تاکید کرد: اسراییل باید مراقب باشد تا محاسبات غلط نداشته باشد، زیرا یک اشتباه کوچک باعث میشود تا برای همیشه نابود شود.

حسین نژاد گفت: آمریکایی‌ها برای مشغول کردن کشور‌های منطقه به جنگ، گروه‌های تکفیری را ایجاد کردند تا کشور‌های منطقه را دچار هزینه کنند و جلوی پیشرفت انقلاب اسلامی را بگیرند.

او ادامه داد: داعش نمونه بارز این اقدامات مذبوحانه آمریکایی‌ها بود، اما دیدیم که با میدان داری انقلاب اسلامی و سردار دل‌ها از این تهدید فرصت تبدیل کردند.

حسین نژاد تصریح کرد: دشمن حقیقت انقلاب اسلامی را فهمیده و برای همین میدان بازی را تغییر داده و از میدان نبرد به فضای رسانه تغییر موضع داده است و از همه و ظرفیت‌های رسانه بر علیه انقلاب اسلامی بهره می گیرد.

او با اشاره به حوادث و توطئه‌های سران فتنه ۸۸ بیان کرد: فتنه ۸۸ با رمز واهی تقلب در انتخابات کلید خورد و باعث آسیب‌های فراوانی شد، اما دیدیم که مردم بصیر ایران اسلامی با حضورشان این فتنه را به گور مذلت کشاندند.

رییس سازمان بسیج فرهنگیان استان عنوان کرد: در حماسه ۹ دی تابلوی تزویر و دورویی برخی خواص توسط مردم پایین کشیده شد.

حسین نژاد در پایان گفت: امروز مسئولان باید بدانند که همه تلاششان برای مردم و حل مشکلات مردم باشد، زیرا مردم در انقلاب اسلامی محور و، ولی نعمت هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز ساخت عملیات اجرایی تقاطع غیر هم‌سطح ایوانکی در گرمسار
بهره برداری از سردخانه ۱۰ هزار تنی وقفی در اهر
صادرات ۴۰۰ تن گیلاس از خراسان شمالی به روسیه و کشور‌های همسایه
اجرای طرح (برای ایران می‌خوانیم، می‌مانیم و می‌سازیم) در آذربایجان غربی
ارتقای بهره‌وری در زنجیره مصرف گاز با نقش‌آفرینی شرکت‌های کارور
متناسب سازی حقوق بازنشستگان هیچ سالی به درستی انجام نشده است
لزوم پرداخت سهم نیم درصد کتابخانه‌های عمومی از سوی شهرداری اهواز
طنین صدای «بچه‌های مسجد» در مازندران؛ فعالیت ۱۱۵ گروه سرود در کانون‌های استان
زمان‌بندی افت فشار آب در برخی مناطق پیشوا اعلام شد
۶ مصوبه ارتباطی در آذربایجان شرقی، کامل اجرا شد
مطالبات خانواده‌های پرجمعیت باید از مرحله وعده به عمل برسد
خطای محاسباتی مسئولان؛ وقتی دشمن ذهن تصمیم‌گیران را هدف می‌گیرد
تغییر الگوی فرزندآوری در کشور نگران کننده است
توزیع رایگان کلاه ایمنی برای موتورسیکلت سواران مازندران
رهاسازی ۵ میلیون مترمکعب حقابه زیست‌محیطی از سد کوچری
امروز؛ انجام انفجار‌های کنترل‌شده در خارج محدوده شهری دزفول
«رویای مردان کوچک» و «وی نسکی و پودر نامرئی»، از شبکه دو
آزادراه شهید شوشتری ؛ هدیه مدیریت شهری به پایتخت‌نشینان
طراحی و ساخت جابجاگر‌های خطی دستی با دقت ۱۰ میکرومتر
حمایت دولت از جامعه عشایری در شورای عشایری استان قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برنامه کامل بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ از افتتاحیه تا فینال
زمان دریافت کارت آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی اعلام شد
قطعنامه ۲۲۳۱ منقضی شده است
ودیعه مسکن باید در فصل اجاره و تا پایان مرداد پرداخت شود
سپاه: حمله به پایگاه الازرق اردن با موفقیت انجام شد
لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۶، روبه‌روی ایران؛ برزیل و طلسم ۱۴ مسابقه
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)
سپاه: حمله به آمریکایی‌ها در کویت و بحرین انجام شد
انتصاب هیئت‌مدیره مرکزخدمات‌ حوزه‌های علمیه باحکم رهبری
قرارگاه خاتم: ارتش و سپاه به پایگاه‌های آمریکا حمله کردند
وقوع چند انفجار در مناطقی از هرمزگان، ۲۰ خرداد۱۴۰۵
ایران: به قطعنامه شورای حکام پاسخ می‌دهیم
باید محاصره اقتصادی را بشکنیم
لیگ ملت‌های والیبال ؛ نتایج روز نخست، برنامه دومین روز
برنامه‌های ورزشی سیما؛ از هیجان جام جهانی ۲۰۲۶ تا لیگ ملت‌های والیبال
انتخاب محبوب‌ترین سریال شبکه تماشا با رأی مخاطبان  (۳ نظر)
قرارگاه خاتم‌الانبیاء: همانطور که وعده داده بودیم عمل کردیم  (۲ نظر)
وزارت اطلاعات: ۴ هسته تروریستی تکفیری منهدم شدند  (۲ نظر)
توقیف بخش دیگری از اموال علی کریمی به نفع مردم  (۱ نظر)
سقوط بالگرد نظامی آمریکا در تنگه هرمز  (۱ نظر)
دشمن پس از عملیات نصر برای توقف آتش به ایران التماس کرد  (۱ نظر)
ایران‌چک جدید ۱۰۰ هزار تومانی به یاد شهدای میناب  (۱ نظر)
به‌زودی صدور رأی پرونده گلباران با ۷ هزار شاکی در دزفول  (۱ نظر)
هشدار دادستانی درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابه‌های دشمن  (۱ نظر)