• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۰۹۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۸
اجتماعی » جامعه و شهری

حماسه ۹ دی متعلق به نسل سوم انقلاب است

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در آیین بزرگداشت یوم الله ۹ دی، روز بصیرت، گفت: ۱۲ سال از حماسه بزرگ مردم ایران گذشت و این حماسه متعلق به نسل سوم انقلاب است.

حماسه ۹ دی متعلق به نسل سوم انقلاب استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمد امین توکلی زاده افزود: این‌ها جوانانی بودند که تجربه این فتنه‌ها را نداشتند، ولی با یقین پای انقلاب ایستادند.
توکلی زاده ادامه داد: دشمن به زعم خود بی بدیل‌ترین عملیات براندازی یک انقلاب مردمی را طراحی کرد و مردم را در مقابل هم قرار داد و افرادی را هم از درون انقلاب بر علیه انقلاب شوراند.
او اضافه کرد: تمام رسانه‌ها از داخلی و خارجی به هم پیوستند و همه عناصر خود را به صحنه آوردند. فتنه یعنی آمیختگی حق و باطل، دشواری تشخیص، وقتی انحراف و فتنه دست به دست هم دهند پیچیدگی در تشخیص به وجود می‌آید و دشوار می‌شود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بیان کرد: بمباران رسانه‌ای شکل گرفت و سخت‌ترین بمباران رسانه‌ای را افکار عمومی پشت سر گذاشت، اما یک نسل با مبانی درست دینی محکم جلوی این فتنه ایستاد و با افتخار به سمت گام دوم انقلاب اسلامی حرکت و مقدمات آن را فراهم کرد.
توکلی زاده گفت: امروز که دوازدهمین سالگرد ۹ دی را بزرگ می‌شماریم صحنه‌هایی را پشت سر گذاشتیم که یک مورد آن برای فروریختن یک نظام کافی بود.
او یادآور شد:، اما این فتنه‌ها را با وجود هدایت رهبری معظم انقلاب و نسلی فکور و بابصیرت پشت سر گذاشتیم، نسلی که اجازه ندادند بی قانونی و دیکتاتوری بر رای مردم غلبه کند و این باعث شد در منطقه پرچم انقلاب را فراتر از دیروز بالا ببریم و سرافراز شویم.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: سردار حاج قاسم سلیمانی گفت جمهوری اسلامی حرم است و من به عنوان یک دیده بان می‌بینم که اگر این حرم فرو بریزد چیزی از شیعه و اسلام باقی نمی‌ماند؛ بنابراین همکاران ما در جای جای شهرداری تهران به عنوان بخشی از جریان انقلاب خودشان را موظف می‌دانند که در مناسبت ۹ دی کار‌های بزرگی انجام دهند.
توکلی زاده ادامه داد: حضرت آقا فرمودند خرمشهر‌ها در پیش داریم و باید با دشمن این بار در زمین تبیین بجنگیم و عملیات دشمن در حوزه افکار عمومی را باید با جهاد تبیین از بین برد و آقا فرمودند همه ما نسبت به جهاد تبیین وظیفه داریم.
او افزود: کارخانه تولید شبهه فعال است و شبکه‌های قارچ گونه ماهواره‌ای و مجاری فعال اند. عظمت ۹ دی وقتی مشخص می‌شود که ببنیم چه نیرو‌های پشت این فتنه آمدند و چه تلاشی کردند و امروز خرسندیم که انقلاب ایران دوازدهمین سالروز پیروزی ۹ دی را پشت سر می‌گذارد و خوشحالیم که این روز را بزرگ می‌شماریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل کارگروه تدوین شیوه‌نامه امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی
کشف ۴۰۰ قلم اشیاء تاریخی در سنندج
بسیج، یادآور روحیه‌ای استوار از ایمان، همدلی و خدمت صادقانه است
پایان مسابقات قهرمانی نوجوانان بیسبال در مشهد
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان
راه اندازی سامانه فرود اتوماتیک در فرودگاه آبادان
غبار روبی مزارش شهدا در جغتای
آزادکاران نوجوان تهران در راه بغداد
قطعنامه ضدایرانی آژانس بررسی شد
صدور مجوز جدید توسعه در غرب کارون در گرو رفع مشکلات زیست‌محیطی نفت
شب شعر فاطمی در برخوار
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت هفته بسیج
برگزاری مسابقات جام قهرمانی شهدای اقتدار در البرز
صادرات بیش از صد تن گوجه فرنگیِ مُهر به کشورهای آسیایی
تجدید میثاق بسیجیان ساوجبلاغ با آرمان‌های انقلاب
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان
ایران جان مدرسه را رسانه ایی می کند؛ امضای تفاهم نامه همکاری شبکه آموزش با آموزش و پرورش
نبرد آلومینیوم، ملوان در جام حذفی
موفقیت فنی کم‌سابقه در صنعت گاز ایران
هشدار استاندار آذربایجان‌غربی نسبت به بحران پسماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)