• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۱۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۶
قم » سیاسی

دیدار رئیس جمهور با آیت الله صافی گلپایگانی و شبیری زنجانی

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر خود به قم شامگاه جمعه با آیت الله صافی گلپایگانی و شبیری زنجانی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قم، دیدار رئیس جمهور با آیت الله صافی گلپایگانی و شبیری زنجانیرئیس جمهور  این دیدار با آیت الله شبیری زنجانی ضمن بیان گزارشی از اقدامات و برنامه‌های دولت سیزدهم، به سفر استانی قم اشاره کرده و افزود: مبنای دولت این بوده که همراه با کار ستادی، سرکشی از استان‌ها هم در دستور کار قرار گیرد.

دکتر رئیسی با ارائه گزارشی از دیدار‌ها و نشست‌های سفر دو روزه به این استان، اظهار داشت: تصمیمات کوتاه مدت و میان مدتی برای حل برخی مشکلات قم اتخاذ شد.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با تاکید بر اینکه وضعیت کالا‌های اساسی در شرایط خوبی قرار دارد، گفت: در ابتدای دولت کمبود‌هایی در زمینه تامین نیاز‌های اصلی سفره مردم داشتیم، اما با اقداماتی این مشکل حل شد.

رئیس جمهور با اشاره به وجود تورم در جامعه خاطر نشان کرد: نسبت به تورم که مردم هم به حق گلایه‌مند هستند یکسری اقدامات اشتباه گذشتگان را دیگر انجام ندادیم که منجر به سیر نزولی شاخص تورم در کشور شده است؛ از جمله استقراض از بانک مرکزی، که دولت برای پرداخت حقوق از این روش استفاده نکرد.

دکتر رئیسی با اشاره به دو دستور کار دولت در خنثی سازی و رفع تحریم‌ها گفت: قرارگاهی به ریاست معاون اول رئیس جمهور برای خنثی سازی تحریم‌ها در دولت ایجاد شده و برای رفع تحریم‌ها هم دستگاه دیپلماسی در حال تلاش است.

آیت الله العظمی شبیری زنجانی نیز در این دیدار با ابراز امیدواری برای رفع مشکلات مردم تصریح کرد: هر کس عمل به وظیفه کند خداوند هم به او کمک خواهد کرد.

این مرجع تقلید افزود: ان شاالله خداوند به شما کمک کند تا مشکلات حل شود.

 

رئیس جمهور امشب با آیت الله صافی گلپایگانی هم دیدار و گفتگو کرد. 

آیت الله صافی گلپایگانی در این دیدار گفت: این دولت باید پیام صلح و دوستی را به جهانیان ابلاغ نماید.

آیت الله صافی گلپایگانی افزود: امر ریاست جمهوری بسیار سنگین و مشکل است، امیدوارم بتوانید با فضل خداوند متعال و توسل به حضرات معصومین علیهم السلام، به بهترین وجه ممکن، کشور را مدیریت نمایید و بر مشکلات فائق آیید که در این صورت برای شما مایه افتخار و موجب نیل به ثواب بسیار است.

وی با اشاره به اهمیت انتخاب مدیران شایسته برای مناصب مختلف گفت: سعی کنید بنا به دستور آیه شریفه "اجعلنی علی خزائن الارض انی حفیظ علیم" مدیرانی صالح که حافظ منافع مردم و دانا و آگاه و دلسوز باشند انتخاب کنید تا بتوانند به مردم شریف به نحو احسن خدمت کنند.

آیت الله صافی گلپایگانی افزود: اگر کار‌ها بر اساس عقلانیت و تدبیر انجام شود حتماً در امور پیشرفت خواهید کرد و زودتر به نتیجه خواهید رسید.

این مرجع تقلید در ادامه بر لزوم رفع نگرانی‌های مردم در رابطه با معیشت و تورم و گرانی تاکید کرد و گفت: ان‌شاء الله با اقدامات سریع، دغدغه‌ها و نگرانی مردم را در رابطه با گرانی‌ها بر طرف کنید و بحث معیشت مردم را در اولویت کار‌ها قرار دهید.

آیت الله صافی گلپایگانی گفت: قم همواره پایگاه علم و ادب و معارف و اخلاق بوده و باید این سوابق به بهترین وجه حفظ شود و برنامه‌هایی که برای قم در نظر گرفته می‌شود در شان و مقام قم باشد.

وی در پایان این دیدار، با مسالت توفیق بیشتر برای رئیس جمهور و دولت سیزدهم گفت: امیدوارم تحت عنایات و توجهات خاصه حضرت، ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف بتوانید در مسیر خدمت به دین و مردم عزیز کشورمان گام بردارید و رضایت خداوند متعال را کسب کنید.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) جذابیت در عرصه بین الملل دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)