• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۲۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۴
علمی و فرهنگی » معارف

اجرای زیارت نیابتی همزمان با ایام شهادت سردار دلها و حضرت زهرا(س)

معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات گفت: بزرگ‌ترین طرح «زیارت دوره» نیابتی قبور مطهر حضرات معصومین و طرح آبرسانی به روستا‌های محروم کشور همزمان با ایام شهادت سردار دل‌ها و حضرت زهرا (س) اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، آقای یوسف افضلی با اشاره به فضیلت بالای زیارت جامع قبور ائمه اطهار که به «زیارت دوره» مشهور است، افزود: با همت خادمان ستاد توسعه و بازسازی عتبات و دوستداران اهل بیت علیهم السلام در کشور‌های عراق، سوریه، عربستان و ایران اسلامی، برای نخستین بار طرح بزرگ زیارت دوره نیابتی معصومین، امامزادگان و همسر و مادران تعدادی از ائمه اطهار اجرا می‌شود.
وی با بیان اینکه زیارت دوره، شامل زیارت قبور مطهر بیش از ۱۲ معصوم و امامزاده جلیل القدر است، گفت: براساس این طرح، خادمان و رابطان ستاد توسعه و بازسازی عتبات در کشور‌های ذکر شده، در روز پنجشنبه ۱۶ دی مصادف با ایام شهادت ام الائمه حضرت فاطمه زهرا (س) به نیابت از ثبت‌نام کنندگان، به حرم و قبور مطهر حضرات معصومین در مدینه، قبرستان بقیع، نجف اشرف، کربلای معلی، کاظمین، سامراء، بلد، سوریه، قم، مشهد مقدس، حرم شاهچراغ در شیراز و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی در ری مشرف شده و آداب زیارت را بجا خواهند آورد. 
افضلی گفت: علاقه‌مندان می‌توانند از روز یکشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۰ به بخش «نایب الزیاره» در سایت ستاد توسعه و بازسازی عتبات به نشانی atabat.org/fa/forms/۴ مراجعه و به نیابت از خود یا عزیزان درگذشته‌شان ثبت نام کنند.
معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات گفت: خادمان ستاد، هنگام اجرای طرح زیارت نیابتی، از مشاهد مشرفه و قبور مطهر، عکس و فیلم تهیه کرده و در صفحه مجازی ستاد (اینستاگرام) به نشانی atabat_org منتشر خواهند کرد. 
 
*سقایی خیران حرم ساز و موکب‌های اربعینی به روستا‌های محروم
وی درباره دومین طرح ستاد توسعه و بازسازی عتبات گفت: با توجه به اینکه تعدادی از روستا‌های محروم کشور از مشکل بی‌آبی رنج می‌برند، طرح آبرسانی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در قالب پویش «باران مهر» اجرا می‌شود.
آقای افضلی افزود: براساس این طرح، با همت بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ موکب و خیران حرم‌ساز کشور، مخازن ثابت در روستا‌های هدف مستقر شده و با تهیه خودرو‌های سیار آبرسانی، این امکان فراهم می‌شود مردم روستا‌های بی‌آب در تمام شبانه‌روز امکان برداشت آب از تانکر‌های ثابت را داشته باشند.
وی ضمن دعوت از تمامی خیران حرم‌ساز و موکب‌های اربعینی برای مشارکت در پویش «باران مهر» گفت: در سال نخست اجرای این طرح که همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار دل‌ها آغاز می‌شود، ۱۰ درصد روستا‌های بی‌آب کشور، تحت پوشش قرار خواهند گرفت و بر اساس نتایج حاصله از اجرای طرح در سال اول، برای مابقی روستا‌ها در سال‌های آینده برنامه‌ریزی خواهد شد.
معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات یادآور شد: پارسال موکب‌های اربعینی در قالب پویش «مهر حاج قاسم» و با بودجه ۴۰ میلیارد تومانی که توسط مردم و خیران حرم‌ساز تأمین شد، کمک‌های مؤمنانه، خدمات بهداشتی و تأمین اقلام ضروری خانوار‌های محروم در سراسر ایران را اجرا کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)