• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۲۵۷۱
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر یاشا مخدومی تشریح کرد

علت‌های افزایش آمار سرطان در ایران

رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی گفت: علت‌های مختلفی همانند مراجعه بیشتر افراد برای تشخیص سرطان، سبک زندگی و آلودگی هوا موجب افزایش آمار سرطان شده است.

علت‌های افزایش آمار سرطان در ایرانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر یاشا مخدومی در آستانه برگزاری ششمین همایش بین المللی کلینیکال انکولوژی افزود: این همایش ۲۷ تا ۲۹ بهمن امسال با حضور استادان و صاحبنظران برجسته از داخل و خارج از کشور به صورت ترکیبی یعنی مجازی و حضوری برگزار می‌شود و در آن در زمینه جدیدترین دستاورد‌های علمی درباره فیزیک پزشکی، تکنولوژی پرتودرمانی، رادیوبیولوژی، پرستاری انکولوژی و موضوع‌های دیگر گفتگو می‌شود.

وی با اشاره به افزایش آمار سرطان در کشور گفت: این موضوع علت‌های مختلفی دارد؛ یکی از علت‌های آن، این است که پیشرفت‌های بهداشتی و درمانی در سال‌های گذشته سبب افزایش امید به زندگی و افزایش سن متوسطه جمعیت در کشور شده و همین مسئله سبب افزایش آمار‌های سرطان شده است.

رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی با اشاره به اینکه همچنین قانون ثبت موارد سرطان در وزارت بهداشت هر سال بهتر از سال قبل شده است، افزود: همزمان با افزایش آموزش عمومی و توانایی اجتماعی و اقتصادی، مراجعه افراد برای تشخیص این بیماری به پزشک بیشتر شده است بنابراین موارد گسترده‌تری از این بیماری شناسایی می‌شود.

مخدومی ادامه داد: فناوری‌های جدید، نوع تغذیه، آلودگی‌های محیطی و .. نیز در موضوع سرطان‌ها و افزایش آن بی تاثیر نبوده است، زیرا به عنوان مثال مشخص شده است که آلودگی هوا در افزایش ابتلا به سرطان ریه و مثانه نقش دارد یا برخی از موارد شغلی که در آن بهداشت کار و ایمنی رعایت نشود مثلا افرادی که مشاغل مرتبط با رنگ‌های شیمیایی دارند ابتلا به سرطان کلیه و مثانه در آن‌ها بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه درمان سرطان امروزه با توجه به روش‌های نوین با موفقیت‌های بیشتری نسبت به گذشته همراه شده است، گفت: کنترل سرطان و پیشگیری از تشدید آن با روش‌هایی مانند پرتو درمانی و تکنیک‌های جراحی مدرن و جدید بسیار بهتر و موفقیت آمیز شده است.

رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی با تاکید بر اینکه بر اساس عدالت اجتماعی باید همه افراد از توزیع مناسب دستگاه‌های مرتبط با درمان و کنترل سرطان، پرسنل و کادر درمان مرتبط با این قضیه بهره‌مند باشند، افزود: درمان سرطان باید برای همه در دسترس باشد چه شهر و چه روستا که خوشبختانه اقدامات خوبی در این راستا انجام شده است و ان شاءالله برنامه‌های بهتری نیز به صورت جامع‌تر در سال‌های آینده اجرا خواهد شد.

مخدومی ادامه داد: وزارت بهداشت تاکنون اقداماتی را برای تجهیز مراکز دولتی و خصوصی در حوزه درمان سرطان انجام داده است، ولی هنوز نواقصی در این زمینه وجود دارد.

وی گفت: ارتقاء آموزش همکاران با برگزاری این همایش‌ها و آشنایی با روش‌های جدید درمان سرطان و پیشگیری از آن بسیار حائز اهمیت است.

رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی افزود: سبک زندگی امروزه به علت این که تحرک در آن کم است و افراد تغذیه نامناسب دارند در افزایش آمار سرطان تاثیر داشته است، بنابراین افراد باید هرچه بیشتر به سبک زندگی سالم توجه داشته باشند و به این نکته نیز توجه کنند که تشخیص زودهنگام سرطان در درمان موفقیت آمیز آن بسیار حائز اهمیت است؛ درمان به موقع سرطان سبب می‌شود تا با هزینه‌های کمتر و روش‌های ساده‌تر بیمار درمان شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش تیم لواشک پارنای شبستر در مسابقات سرکل کبدی
دیدار تراکتور - پیکان صرفاً با حضور زنان برگزار می‌شود
مقاومت شهرداری حریف قهرمان نشد
پزشکان زنجانی موظف به مناسب‌سازی مطب‌ها برای معلولان شدند
ورود گردشگران به کوهرنگ با بارش برف
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آذر در یک نگاه
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)