• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۷۰۷۲
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶
مرکزی » اجتماعی
اسماعيلي در دیدار با امام جمعه اراک ؛

اختصاص ۲۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام فرهنگی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: دولت در سفرهای اخیر خود به استان‌های مختلف کشور، ۲۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام فرهنگی و هنری اختصاص داده است.

اختصاص ۲۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام فرهنگیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ محمدمهدی اسماعیلی در دیدار با امام جمعه اراک افزود: تکمیل طرح‌های نیمه تمام فرهنگی و هنری اولویت اصلی این وزارتخانه است و در ماه‌های گذشته اقدامات موثری نیز در این راستا انجام شد.
وی ادامه داد : برخی از طرح‌های نیمه تمام فرهنگی و هنری نقاط مختلف کشور بیش از ۲۰ سال از آغاز عملیات اجرایی آنها می‌گذرد و سازه‌های اصلی آنها فرسوده شده بر همین اساس تکمیل این طرح‌ها در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد قرار گرفته است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: توزیع عادلانه منابع در حوزه فرهنگ و هنر و جلوگیری از انحصار و تمرکزگرایی از دیگر برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم است و تمامی شهرستان‌ها و استان‌های کشور باید به یک میزان از ظرفیت‌ها و منابع فرهنگی و هنری کشور برخوردار شوند.
اسماعیلی بیان کرد: گسترش فرهنگ و هنر در تراز انقلاب اسلامی، شهدا، آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری هدف اصلی وزارت و فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در راستای تحقق این هدف والا تمام ظرفیت‌های موجود به‌کار گرفته می‌شود.
وی اضافه کرد: تهاجم‌ فرهنگی دشمن مشکلات بسیاری را برای کشور ایجاد کرده که مسائل مربوط به خانواده، ازدواج و پایین بودن نرخ زاد و ولد بخشی از این مشکلات است و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکیل ستادی ویژه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری تلاش می‌کند گام مهمی در راستای ختثی‌سازی توطئه‌های دشمنان بردارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تقویت شورای فرهنگ عمومی استان‌ها نیز از برنامه‌های اصلی این وزارتخانه است و آمادگی برای حمایت از مصوبات این شورا در سطح ملی وجود دارد.
اسماعیلی افزود: استان مرکزی با بیش از هفت هزار شهید والامقام و برخورداری از جایگاه ویژه تاریخی و فرهنگی و وجود هنرمندان باانگیزه و با اصالت می‌تواند در تحقق اهداف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشرو باشد. 
نمایند ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: خوشبختانه دولت مردمی و انقلابی سیزدهم امید را در دل های مردم زنده کرده و انتظار می‌رود این دولت با اقدامات سازنده و اثرگذاری که هدف گذاری کرده تحولات همه جانبه در عرصه های داخلی، منطقه‌ای و بین المللی ایجاد کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی افزود: با اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مقابله با کرونا اتفاقات بزرگی در حوزه سلامت و به خصوص مدیریت کرونا افتاد و امید ملت ایران در مقابله با سویه جدید کرونا هوشیارانه عمل کنند تا شاهد ریشه کن شدن بیماری در سطح کشور باشیم. 
وی ادامه داد: توجه به فرهنگ اهل بیت(ع)، فرهنگ ولایت و مکتب انقلاب اسلامی یکی از ضرورت‌هایی است که دولت سیزدهم باید به آن توجه داشته باشد و گسترش، تعمیق، صیانت و حفاظت از فرهنگ ناب انقلاب اسلامی در برابر توطئه های دشمنان یک ضرورت است.
امام جمعه اراک اظهار داشت: دشمنان انقلاب اسلامی با همه توان و ظرفیت‌ها به دنبال ضربه زدن به اعتقادات مردم و فرهنگ ناب انقلابی هستند که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید برای خنثی سازی توطئه ها هوشیارانه عمل کند.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی بیان کرد: فرهنگ جوهره مسائل اقتصادی است و زیربنای همه پیشرفت‌ها به تقویت و اصلاح فرهنگ برمی‌گردد و اگر فرهنگ اصلاح شود بی شک قطار پیشرفت کشور شتاب بیشتری به خود خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: توجه به مسئله خانواده و جمعیت از دیگر انتظاراتی است که دولت سیزدهم باید با اقدامات سازنده و انقلابی تحولات بزرگی در این حوزه ایجاد کند.
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: رشد جمعیت کشور نیازمند جهش است و اگر به این مسئله توجه نشود کشور با آسیب‌های بسیاری روبرو می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)