• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۷۲۴۱
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۵
اردبیل » اقتصادی
در شصتمین جلسه ستاد تسهیل مطرح شد

تاکید استاندار بر ضرورت همکاری دستگاه های اجرایی برای ایجاد طرح های اشتغالزا

همه دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های خدمات رسان در ایجاد و تامین زیرساخت‌های اساسی طرح‌های اشتغالزا همکاری کنند.

تاکید استاندار بر ضرورت همکاری دستگاه های اجرایی برای ایجاد طرح های اشتغالزابه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری اردبیل، سید حامد عاملی درشصتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در استانداری اظهار کرد:طرح توسعه برخی پروژه‌ها می‌تواند زمینه اشتغال بخش بزرگی از جوانان و خانواده‌ها را شامل شود و ایجاد زیرساخت نه تنها هزینه نیست؛ بلکه نوعی سرمایه گذاری و تولید ثروت است.
وی افزود: باید دیدگاه‌های توسعه محور در استان جایگاه خود را پیدا کند و دستگاه‌های اجرایی وظایف ذاتی خود را به انحو احسن انجام دهند.
استاندار اردبیل تصریح کرد: برای حل برخی موارد باید راهکار قانونی پیدا کنیم تا مسایل مطروحه در اسرع وقت با رعایت جوانب کار در تسریع و تسهیل مشکلات به نتیجه برسد.
این مسوول در رابطه با یارانه طرح‌های صنعتی گفت: این منابع در سال آتی در قانون بودجه گذاشته می‌شود و این اعتبار با پیگیری‌های اساسی در اختیار طرح‌های صنعتی قرار می‌گیرد.
وی افزود: دولت حدود ۴۰میلیارد تومان از محل تسهیلات یارانه‌ای به واحد‌های صنعتی استان تعهد دارد و این منابع پیگیری خواهد شد البته تا پایان ماه اختصاص یک سری اعتبارات ابلاغ می‌شود.
عاملی گفت: طرح‌های گاوداری و دامداری باید به سمت صنعتی شدن سوق داده شوند تا درآمد لازم برای مدیریت و تولید ثروت را داشته باشند.
رییس کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اضافه کرد: وضعیت برق رسانی و روشنایی کارخانه کامیون سازی حدید مبتکران چند ماه بود بلاتکلیف مانده بود که با تلاش شرکت برق منطقه‌ای استان مشکل این مجموعه حل شد و باید همه دستگاه‌های اجرایی در راستای حل مسایل و رفع موانع تولید و اقتصاد تلاش کنند.
وی ضمن تقدیر از عوامل تامین اجتماعی استان به منظور راه انداری شعبه ۳ این اداره در اردبیل گفت: ساختمان شعبه سه تامین اجتماعی دغدغه چندین ساله اردبیلی‌ها بوده که خوشبختانه مجوز راه اندازی شعبه جدید آن امروز ابلاغ شده و به زودی در یکی از نقطه مناسب شهر جانمایی می‌شود.
گفتنی است در این جلسه مشکل پرونده هتل یاکاموز با شهرداری و بانک صادرات، مجتمع خدماتی گردشگری آروین جهت تامین آب و برق و اجاره بها و حل موانع و رفع معارض با دستگاه‌های اجرایی مرتبط، فولاد انصار سبلان جهت تامین ۱۰ هزار متر مکعب گاز با شرکت گاز و شرکت شهرک‌های صنعتی که پیشرفت فیزیکی مناسب با اشتغال زایی ۳۰۰ نفر داشته بررسی شد و نیز اختلاف شرکت الیکس سفال با نظام مهندسی ساختمان و راه و شهرسازی تعیین تکلیف شد.
در ادامه مشکل پرونده‌های شرکت ارتباط رایانه سبلان تولید قطعات کامپیوتری، پلاستیک سازی موسوی تولید سبد پلاستیکی، شیرآلات آویسان، تولید شیرآلات پاشازاده، شرکت توسعه برق هرو تولید لامپ‌های LED در گرمی با حضور نمایندگان بانک‌های عامل و دستگاه‌های مربوطه بررسی شد.
همچنین شرکت تعاونی تولید لبنیات بانوان الزهرا، تولید قارچ سپیدان، شرکت پالایشگاه فراوری غلات پایا زرین سبلان، تعاونی پرورش گاو شیری ۱۷ مهر و پرونده ۵ گاوداری از نوع پروار بندی و شیری در شهرستان‌های مختلف استان اردبیل با حضور نمایندگان بانک‌های عامل و دستگاه‌های متولی جهت تامین تسهیلات لازم و بدهی‌های آن‌ها تعیین تکلیف شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار پردیس خبرگزاری صداوسیما
رادیو تریبون معرفی ظرفیت‌ها و پیشرفت استان‌ها در خراسان جنوبی
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تداوم روز‌های آلوده با چاشنی رطوبت و مه در خوزستان
اعزام ۹۵ دانش آموز کلاله‌ای به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز جشنواره تئاتر مازندران
پیروزی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان مقابل تیم فیلیپین
تأکید ایران و کرواسی بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه محیط‌زیست
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین
افزایش نقدشوندگی از اهداف راه اندازی مرحله معاملات پایانی
اعزام کاروان راهیان نور دانش آموز دختر بهشهری به جنوب کشور
بررسی نقش پژوهش‌های راهبردی در بهره وری انرژی
بررسی لایحه «نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» در کمیسیون اجتماعی
سارقان ۵۰۰ کیلوگرم غلات در دام پلیس اندیمشک
جریمه میلیاردی قاچاقچی گل مصنوعی در لرستان
بررسی گزارش بسیج سازندگی در کمیسیون حمایت از تولید مجلس
پاداش مدال آوران بازی‌های آسیایی جوانان بحرین پرداخت شد
دستغیب برای ارائه گزارش دیوان محاسبات به کمیسیون بودجه می‌آید
ابوالفضل زندی در صدر جدول رده بندی جهانی
برادران صادقیان رقبای خود را در رقابت‌های جهانی پاریس شناختند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)