• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۹۳۹۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴
سیاسی » مجلس

لزوم همراهی دولت برای تصویب بودجه‌ای قدرتمند

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱ گفت: رأی نمایندگان به کلیات لایحه اقتدار مجلس را به این شرط حفظ می‌کند که دولت نیز به اصلاحات جزئیات توجه و با ما همکاری کند تا بودجه‌ای قدرتمند به تصویب برسد.

لزوم همراهی دولت برای تصویب بودجه‌ای قدرتمندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، حمیدرضا حاجی بابایی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور در تبیین موارد ذکر شده در این لایحه که شامل ۳ بخش است، گفت: بخش اول ۶۴۴ هزار میلیارد تومان درآمد، بخش دوم ۴۰۸ هزار میلیارد تومان فروش نفت، بخش سوم ۲۹۱ هزار میلیارد تومان استقراض از صندوق توسعه، فروش شرکت‌ها و ۸۸ هزار میلیارد تومان اوراق بهادار است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به هزینه‌های لایحه عنوان کرد: ۹۶۰ هزار میلیارد تومان هزینه‌های جاری، غیرجاری و اجتناب‌ناپذیر و ۱۵۵ هزار میلیارد تومان نیز اوراق بهادار و ۲۵۱ هزار میلیارد تومان هزینه‌های عمومی است که از این رو اعداد بسیار شفاف و روشن است.
وی با بیان اینکه مخالفان و موافقان دلایل خود را به درستی بیان کردند، اظهار داشت: در کمیسیون تلفیق و کمیسیون برنامه و بودجه نیز به همین منوال بود و نمایندگان موافق این نظر را داشتند که کلیات به تصویب برسد و اصلاحات در جزئیات انجام شود و همچنین نمایندگان مخالف بر این عقیده بودند که دولت باید قول همراهی دهد تا اصلاحات انجام شود.
رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ با بیان اینکه خط قرمز مجلس شورای اسلامی مردم هستند، یادآور شد: کمیسیون تلفیق و کمیسیون برنامه و بودجه در جلسه غیرعلنی با دولت با تمامی نمایندگان تصمیم‌گیری می‌کند و مردم باید بدانند منافع آن‌ها دیده می‌شود لذا تصمیم ما چه مثبت و چه منفی می‌تواند ۴ هزار میلیارد تومان اعتبارات دولت را کاهش یا افزایش دهد.
حاجی بابایی با تأکید بر اینکه مخالفان در واقع مخالف این لایحه نیستند بلکه می‌خواهند از کیفیت اجرای آن از سوی دولت اطمینان حاصل کنند، اظهار داشت: ما می‌خواهیم مردم در دورترین نقاط به ضروریات خود دست پیدا کنند و ۱۷۲ هزار میلیارد تومان کفاف سختی را نمی‌دهد لذا باید با دولت همفکری شود که در این خصوص به آن‌ها نامه زدیم و قبول کردند تا تمام پروژه‌های گذشته ادامه یابد.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با تأکید بر اینکه تجمیع ردیف‌های بودجه نباید موجب تضعیف حقوق مناطق شود، یادآور شد: مجلس هر تصمیمی بگیرد کمیسیون تلفیق می‌پذیرد و ما نماینده کل نمایندگان مجلس هستیم و اگر امروز کلیات رد شود باید ۱۰ روز دیگر مجدداً آن را بررسی کنیم. برخی نمایندگان معتقدند دولت باید لایحه را اصلاح کند، اما دولت می‌گوید نهایت کار همین است از این رو باید با دولت همکاری کنیم چرا که فضای عمومی جامعه، وحدت دولت و مجلس را می‌طلبد.
وی با بیان اینکه نمایندگان باید برای حفظ امنیت اجتماعی تصمیم‌گیری می‌کنند، اذعان داشت: شاید برخی نمایندگان از لحاظ کارشناسی نظر منفی درباره لایحه بودجه داشته باشند، اما برای مصلحت نظام به آن نظر مثبت خواهند داد و همه باید بدانند برای حفظ اقتدار و جایگاه مجلس، اصلاحات بودجه را در بررسی جزئیات صورت می‌دهیم.
رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ همچنین با بیان اینکه دولت قصد دارد رشد ۸ درصدی را رقم بزند، اظهار داشت: برای تحقق ۴.۵ درصد آن از طریق سرمایه‌گذاری، برنامه‌ریزی کرده است که البته تحقق تمام این میزان در شرایط کنونی امکان‌پذیر نیست، اما ما کمک می‌کنیم تا درصدی از آن محقق شود.
حاجی بابایی افزود: محرومیت زدایی مسئله مهمی است و دولت گفته است می‌تواند یک میلیون شغل ایجاد کند که جای خرسندی دارد. دولت انقلابی است و مجلس انقلابی، اصلاحات بودجه را برای قدرت دولت انقلابی انجام می‌دهد.
رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ در پایان با تأکید بر اینکه رأی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۱ اقتدار مجلس را حفظ می‌کند، خاطر نشان کرد: این موضوع به این شرط صورت می‌گیرد که دولت نیز به اصلاحات توجه کرده و با مجلس همکاری کند تا بودجه‌ای قدرتمند به تصویب برسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)