• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۹۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۴
اجتماعی » جامعه و شهری

مهلت تکمیل ثبت‌نام «بیمه درمان تکمیلی» تاکسیرانان تا پایان دی

سرپرست اداره رفاه سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با اشاره به مهلت ثبت‌نام و تکمیل ثبت‌نام طرح ۱ و ۲ بیمه درمان تکمیلی تاکسیرانان تا پایان دی گفت: ثبت‌نام تاکسیرانان برای طرح ۲ با پرداخت وجه، قطعی می‌شود.

مهلت تکمیل ثبت‌نام «بیمه درمان تکمیلی» تاکسیرانان تا پایان دیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مریم قلی‌زاده با اشاره به ثبت‌نام اولیه تاکسیرانان برای «بیمه درمان تکمیلی» افزود: تکمیل ثبت‌نام از ۱۴۰۰/۱۰/۱۲ آغاز شده است و تا پایان دی ۱۴۰۰ ادامه دارد و از همه تاکسیرانانی که در پیش ثبت‌نام درخواست خود را ثبت کرده‌اند و حتی تاکسیرانانی که از پیش ثبت‌نام جامانده‌اند، می‌خواهیم در وبسایت و سایت باشگاه تاکسیرانی، اطلاعات خود را تکمیل کنند.
وی با بیان اینکه همزمان با تکمیل ثبت‌نام تاکسیرانان، اطلاعات به شرکت بیمه گر ارسال خواهد شد، افزود: بسیاری از تاکسیرانان تصور می‌کنند که با پیش ثبت‌نام نیازی به ثبت‌نام مجدد ندارند یا با جاماندن از پیش ثبت‌نام امکان ثبت‌نام را ندارند، در صورتی که می‌توانند دوباره ثبت‌نام و فرایند آن را تکمیل کنند.
قلی‌زاده ادامه داد: تاکسیرانانی که ثبت‌نام نخست را انجام داده بودند، امکان ویرایش نداشتند، اما درحال حاضر امکان ویرایش برای تاکسیران فعال است و می‌توانند بین طرح یک و ۲، اطلاعات خود را ویرایش کنند.
او با اعلام اینکه مبلغ بیمه درمان تکمیلی طرح ۲ مشخص شده است، توضیح داد: در پیش ثبت نام، چون مناقصه انجام نشده بود و شرکت برنده مشخص نبود، مبلغ ناشی از تعهدات بیمه ثبت نشده بود، اما در حال حاضر با مشخص شدن مبالغ بیمه باید وجوه ناشی از انتخاب طرح و ویژه طرح ۲؛ تفاوت آن توسط تاکسیران پرداخت شود.
به گفته سرپرست اداره رفاه سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران، ثبت‌نام تاکسیرانان با پرداخت وجه، قطعی می‌شود و در صورت پرداخت نشدن، ثبت‌نام تاکسیرانان لغو خواهد شد.
قلی‌زاده گفت: تاکسیرانان تا ۱۴۰۰/۱۰/۳۰ مهلت ثبت‌نام دوم و تکمیل اطلاعات و همچنین پرداخت وجه بیمه را دارند.
او با تأکید براینکه حتی تاکسیرانانی که تمایل دارند در طرح یک (رایگان) بیمه درمان ثبت‌نام کنند، باید اطلاعات خود را ثبت کنند، افزود: سازمان بیمه نیاز به شماره شبا تاکسیرانان دارد تا غرامت ناشی از تعهدات درمان در طول یک سال را به آن‌ها پرداخت کند.
سرپرست اداره رفاه سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه رانندگان از طریق نشانی که به صورت پیامک به آن‌ها ارسال شده است، فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنند، اضافه کرد: کد احراز هویت به خط تلفن همراه راننده ارسال می‌شود و همچنین تاکسیرانان می‌توانند از طریق بخش بیمه درمانی سایت باشگاه تاکسیرانی فرآیند را طی کنند.
قلی‌زاده با تأکید بر اینکه رانندگان تاکسی باید به سه نکته توجه داشته باشند، توضیح داد: کارنامه تاکسیرانی‌شان دارای اعتبار باشد؛ سیم کارت تلفن همراه به نام تاکسیران باشد و الزامی به داشتن بیمه پایه و بیمه تأمین اجتماعی نیست.
او در پایان بیان کرد: اگر حین ثبت‌نام، صفحه دچار قطعی یا با پیام اخطار مواجه شد، تاکسیرانان می‌توانند عکس صفحه به همراه مشخصات خود را به شماره ۰۹۳۷۵۱۲۳۳۴۴ از طریق واتساپ ارسال کنند تا در اسرع وقت به موضوع رسیدگی شود و طی مدت ۲۴ ساعت به پیام تاکسیرانان پاسخ داده خواهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدوهشتمین شب پایداری؛ تداوم ایستادگی مردم کردستان
حماسه حسینی ساکنان کیش در صد و نهمین شب از حماسه خیابان
بازیکن خارجی تراکتور به الظفره پیوست
شکست دشمن در تحقق اهداف خود در جنگ
قدردانی از تلاش مرزبانان در تامین امنیت مرز‌ها
دره‌شهر، پایلوت طرح زنان نوآور روستایی شد/ نشاط بانوان در سایه کسب و کار روستا
طرح کنترل صنوف و مقابله با خریداران اموال سرقتی در گیلان
ادامه بارش ها در ارتفاعات سمنان
تلاش رونالدو و یارانش مقابل کنگو به تساوی انجامید
عطر حماسه حسینی در دومین روز محرم در کردستان
کیفیت پایدار صنایع غذایی با ثبات سیاست‌گذاری و مدیریت حرفه‌ای محقق می‌شود
بازار خوابیده بود؛ ایران‌خودرو آن را بیدار کرد
ایست «نماد» به آسیب‌های اجتماعی/ فعالیت گروه‌های اجرایی طرح «نماد» در ایلام، گسترده‌تر می‌شود
کشت سیب زمینی در چهارمحال و بختیاری
هوش مصنوعی آفلاین به کمک پزشکی آمد؛ معاینه بیماران بدون نیاز به اینترنت
برنامه دیدار‌های تیم والیبال نشسته مردان ایران در قهرمانی جهان
وقتی که مقصد خیابان به کربلای حسین می‌رسد/ میدان‌داری ایلامی‌ها با حال و هوای محرم
اطلاعیه فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان در خصوص راهبندان و انسداد راه در مسیر معدنِ تفتان توسط معترضین محلی
سلامت جامعه تنها با درمان بیماری تأمین نمی‌شود
کشف بیش از ۲ تن مواد مخدر در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فروش فوری و فوق‌العاده ۱۱ محصول ایران‌خودرو
مسی برترین گلزن تاریخ جام جهانی شد
ماجرای تکراری افزایش قیمت در ایران خودرو برای صرفه سهامداران
آغاز پرداخت حقوق خرداد ماه بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی خراسان جنوبی
اعتراض مهاجم سابق انگلیس به رفتار آمریکا در قبال تیم ملی ایران
کاهش قیمت طلا و سکه در بازار رشت همچنان ادامه دارد
آماده برگزاری انتخابات شورا‌ها هستیم
بدون تعارف با خلبانان قهرمان جنگ رمضان
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵
ترامپ: اگر از تفاهمنامه با ایران خوشم نیاید آنها را بمباران میکنم
روادید مهدی ترابی صادر شد
کلینتون: تفاهم با ایران تیر خلاص به نتانیاهو است
مراسم تشییع پیکر استاد بهروز رضوی
آغاز برداشت گیلاس از ۱۵۰ هکتار از باغ‌های فلاورجان
نحوه انتخاب رهبر معظم انقلاب به روایت آیت الله علم الهدی
یارانه خرداد ۱۴۰۵ دهک‌های اول تا سوم واریز شد  (۳۸ نظر)
آخرین اقدامات برای رفع اختلال خدمات چهار بانک  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای هماهنگی بانک‌ها درباره اختلال بانکی  (۶ نظر)
وزیر اقتصاد: افزایش میزان کالابرگ دهک‌های پایین  (۲ نظر)
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵  (۱ نظر)
هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) به رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
پایان پخش «صفا با خانواده»، از شبکه یک  (۱ نظر)
سخنگوی ارتش: در دفاع از ایران لحظه‌ای درنگ نمی‌کنیم  (۱ نظر)
کاهش محدود صف‌های بنزین در بندرعباس  (۱ نظر)
ننه میلاد و خانه‌ای که برای محرم نفس می‌کشد  (۱ نظر)
سازمان ملل از ادامه نقض حریم هوایی لبنان خبر داد  (۱ نظر)
تحویل بیش از صد قطعه زمین در صدرا به مشمولان طرح جوانی جمعیت  (۱ نظر)
دیدار مردمی دادستان تهران با ۶۳ نفر از شهروندان  (۱ نظر)
فعال شدن فرم رسیدگی به شکایات در مدارس اصفهان  (۱ نظر)