• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۰۲۰۰
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۰
هرمزگان » اجتماعی

جزئیات خسارت سیل در هرمزگان/ مصوبات هیات دولت برای جبران

استاندار هرمزگان گفت: خسارت‌های سیل هفته گذشته در هرمزگان بيش از 2 هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.

جزئیات خسارت سیل در هرمزگان/ مصوبات هیات دولت برای جبرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، مهدی دوستی افزود: در جلسه دیشب هیات دولت مصوب شد مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان به صورت تنخواه در اختیار استان‌های سیل زده جنوب کشور قرار گیرد.
رئیس جمهور در این جلسه هیأت دولت که بصورت کامل به گزارش دهی و اخذ تصمیم برای رفع مشکل سیل‌زدگان کشور اختصاص داشت، پس از ارائه گزارش مفصلی از وضعیت چهار استان سیل‌زده کشور از سوی وزرا و استانداران، ضمن تشکر از همه کسانی که در این چند روز برای کاهش آلام مردم سیل‌زده تلاش کردند، گفت: همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های دولتی، نهاد‌های انقلابی و عمومی، نیرو‌های بسیج و نیرو‌های مسلح و نیرو‌های مردمی از جلوه‌های ویژه در موارد بروز حوادث طبیعی در کشورمان است.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: باید به شکلی برنامه‌ریزی و اقدام شود که خسارات وارده به مردم در زمینه مسکن، شغل و لوازم ضروری زندگی آن‌ها به سرعت جبران و تامین شود و علاوه بر مبلغ دویست میلیارد تومان که به عنوان تنخواه به استان‌های سیل‌زده پرداخت می‌شود، رئیس سازمان برنامه و بودجه منابع لازم برای رفع نیاز‌های ضروری و فوری سیل‌زدگان را محاسبه و تامین کند.

بیشتر بخوانید؛ سفر وزیر نیرو به هرمزگان برای بازدید از مناطق سیل‌زده
رئیس جمهور با اشاره به اینکه برخی خسارات ناشی از سیل به گونه‌ای است که اگر به سرعت برطرف نشود موجب خسارات ثانویه و سنگین‌تر خواهد شد، گفت: خسارات سیل جمع‌بندی و به جلسه بعدی دولت و یا حداکثر ظرف یک هفته ارائه شود تا هر چه سریع‌تر تصمیمات لازم در خصوص آن‌ها اتخاذ شود.
وی افزود: درس مهم سیل اخیر در چهار استان جنوبی و شرقی کشور این بود که باید در اجرای قانون مقابله با بحران‌ها جدی‌تر اقدام شود. برابر گزارش‌های ارائه شده در مناطقی که لایروبی انجام شده، خسارات سیل کمتر بوده و لذا ستاد مدیریت بحران باید بر اجرای این قانون و به ویژه بخش پیش‌بینی‌های لازم برای بلایای طبیعی، به شکل جدی و موثرتری نظارت کند.
استاندار هرمزگان نیز درارتباط ویدئو کنفرانسی با جلسه هیأت دولت که به ریاست رئیس جمهور برگزار شد، گزارشی از اقدامات پیشگیرانه و امدادرسانی ها، حجم بارندگی‌ها و ورودی آب به سد‌ها و خسارت‌های سیل در استان هرمزگان را ارائه و درخواست تأمین اعتبار مورد نیاز برای جبران خسارت‌های سیل در استان هرمزگان را مطرح کرد.
وی درباره خسارت‌های اولیه ایجاد شده پس از وقوع سیل در استان، گفت: بیشترسد‌های استان از جمله سد بردول در شهر پارسیان، سد استقلال در شهر میناب، سد شمیل و نیان در شهرستان بندرعباس، پر و سر ریز شد و آب ۱۴۹ روستا و ۵ شهر قطع شده بود که پس از ۲۴ ساعت آب ۹۰ درصد روستا‌ها و شهر‌ها وصل شد و آب شماری از مناطق که با آب شیرین کن تامین می‌شد نیز پس از ۴۸ ساعت وصل شد.
دوستی افزود: بدنبال این سیل برق ۳۱ روستا نیز قطع شد که شبکه برق ۹۰ درصد از روستا‌ها و شهر‌ها پس از ۲۴ ساعت وصل شد و تنها برق تعدادی از روستا‌ها بدلیل سخت گذر بودن جاده و آبگرفتگی شدید پس از ۷۲ ساعت مجدداً وصل شد.
وی گفت: مسدود شدن ۱۰ محور اصلی و مسدود شدن بیش از ۶۵ محور روستایی از دیگر خسارت‌های سیل بود که با اعزام ماشین آلات به مناطق مسیر‌ها بازگشایی شد، همچنین قطع فیبر نوری در ۱۰ نقطه بین شهری و ۳۸ نقطه روستایی از دیگر خسالرت‌ها بود که شبکه ارتباطی تلفن همراه، ثابت و اینترنت نهایتاً پس از ۲۰ ساعت از زمان وقوع سیل برقرار شد.
استاندار هرمزگان افزود: آب گرفتگی شدید معابر و منازل مسکونی شهر و روستا‌های اطراف میناب به علت بارندگی شدید که برای جلوگیری از شکستن استقلال میناب دریچه‌های سد باز شد، خسارت به منازل شهری در شهرستان‌های میناب، بستک، رودان، قشم، پارسیان، سیریک و بندرلنگه، خسارت به منازل روستایی در شهرستان‌های میناب، بستک، رودان، قشم، پارسیان، سیریک، بندرلنگه، از دیگر خسارت‌های سیل هفته گذشته در استان بود.
دوستی افزود: خسارت شدید به مزارع کشاورزی، ریزش تگرگ و آب‌گرفتگی زمین‌های زراعی که موجب خسارت شدید به کشاورزان شد، خسارت به تاسیسات برق، تیر‌های برق، ترانس‌ها و سیم‌های برق در سطح استان، تخریب قسمتی از پل بزرگ شهر میناب و مسدود شدن مسیر که پس از ۲۴ ساعت این مسیر بازگشایی شد، خسارت به ۱۰ دستگاه پل در محور میناب – جاسک، خسارت به پنج دستگاه پل در روستای زهوکی، خسارت به یک دستگاه پل در شهر تیرور میناب و آب بردگی شانه راه‌ها و پل‌ها، از وقایع و خسارت‌های اولیه ایجاد شده پس از وقوع سیل در هرمزگان بود.
وی گفت: اسکان اضطراری بیش از ۲۰۰ خانوار سیل زده در روستای تنبک شهرستان میناب و محله سنگی شهر رودان، عملیات تخلیه اضطراری در برخی از روستا‌های شهرستان‌های جاسک، میناب، پارسیان و رودان، توزیع بیش از ۹۱۹ دستگاه چادر، هفت هزار و ۲۲۶ تخته پتو، سه هزار و ۷۲۲ تخته موکت، هجده هزار و ۷۳۸ کیلوگرم نایلون، ۶۳۸ شعله والور، دو هزار و ۲۸۲ بسته موادغذایی ۷۲ ساعته و سایر اقلام مورد نیاز بین سیل زدگان توسط جمعیت هلال احمر، توزیع ۷۰۰ بسته معیشتی بین خانوار‌های سیل زده، توزیع بسته‌های غذایی ۷۲ ساعته و راه اندازی آشپزخانه امدادی سیار در شهرستان‌های رودان و بستک، پیگیری و دستور اعزام ماشین آلات راهسازی بمنظور بازگشایی محور‌های مسدود برپایی اسکان اضطراری در محله سنگی و روستای سرجو شهرستان رودان توسط جمعیت هلال احمر، از اقدامات انجام شده پس از وقوع سیل در هرمزگان بود.
همچنین در این جلسه معاون اول رئیس جمهور و وزرای کشور، نیرو و جهاد کشاورزی گزارش‌هایی از سفر خود به مناطق سیل‌زده و استانداران هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان و فارس نیز به صورت ویدئو کنفرانس گزارشی از میزان خسارات و آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل‌زدگان را ارائه کردند.
علاوه بر این رؤسای کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در این جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه‌ها برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ارائه نمودند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
جان گرفتن دریاچه فصلی خنج پس از ۴ سال
هم‌افزایی دستگاه‌ها برای جان‌بخشی به محلات فرسوده
انتشار کتاب «ریشه در خاک» به قلم شاعر و نویسنده ارومیه‌ای
الزامی شدن رعایت ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان
موانع حقوقی سالن چند منظوره کاله آمل رفع شده است
تأکید رئیس جمهور بر ارتقاء همگرایی ایران و گرجستان
بسته بودن راه ۳۵ روستای بشاگرد
آغاز تحقیق و تفحص مجلس از شرکت عمران پردیس
درآمد‌های مردم باید واقعی شود
اعطای حکم و نشان قهرمانی زنده‌یاد مهدی عمیدی برای اهدا به موزه آستان قدس رضوی
خبر های کوتاه استان گلستان ،دوشنبه اول دی
توزیع بیش از ۱۵۰۰ بسته یلدایی در بخش رضویه مشهد
برگزاری دور برگشت لیگ هندبال آیندگان نوجوانان کشور در سبزوار
تاکید شرکت گاز لرستان بر استفاده بهینه مردم
نائب قهرمانی سمنان در مسابقات بوچیای بانوان کشور
­رونمایی از نماد رویداد جهانی اکسپو‌ی ۲۰۲۷ بلگراد در تهران
نشست استاندار تهران با شهرداران شهرستان‌های استان
تغییر ساعت یک دیدار در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
کولاک شدید در گردنه شریف آبادمحور نیشابور - باغچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)