• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۰۸۴۷
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۳
سیاسی » سیاست خارجی

تاکید محسن رضایی بر ضرورت تقویت همکاری‌های ایران و نیکاراگوئه

معاون اقتصادی رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت تقویت همکاری‌های ایران و نیکاراگوئه به ویژه در حوزه نفت و انرژی، خواستار تلاش مسئولان دو کشور برای افزایش مبادلات تجاری به نفع توسعه رفاه و پیشرفت دو ملت شد.

تاکید محسن رضایی بر ضرورت تقویت همکاری‌های ایران و نیکاراگوئهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر محسن رضایی صبح دوشنبه به وقت محلی در دیدار با وزیر اقتصاد و دارایی، وزیر معادن، دستیار ارشد رئیس جمهور نیکاراگوئه در امور تجاری، ترویج سرمایه گذاری و همکاری‌های بین المللی و مدیران حوزه نفت و انرژی این کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار دولت‌ها و ملت‌های مقاوم آمریکای لاتین بویژه نیکاراگوئه بوده و نسبت به آن مصمم است.
معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به اقدام ایران در ارسال بنزین به ونزوئلا برغم مخالفت‌ها و کارشکنی‌های آمریکا، اظهار داشت: این اقدام این پیام را برای دولت‌ها و ملت‌های جهان داشت که دیگر دوران فشار و زورگویی علیه دیگر کشور‌ها به اتمام رسیده است.
وی دخالت آمریکا در امور داخلی کشور‌ها را توهین به ملت‌ها دانست و تاکید کرد: در این شرایط باید دولت‌ها و ملت‌های آزادی خواه و مقاوم در کنار هم باشند و با گسترش روابط همه جانبه به توسعه رفاه و پیشرفت یکدیگر کمک کنند. 
دکتر رضایی افزود: دولت‌ها و ملت‌های مقاوم با تقویت و توسعه مناسبات و همکاری‌ها می‌توانند به دنیا ثابت کنند که انقلابی گری با پیشرفت اقتصادی هم سازگاری دارد.
معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بسیار گسترده ایران و نیکاراگوئه، خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده توسعه همه جانبه مناسبات و همکاری‌های دو کشور و تبادل تجارب در زمینه‌های گوناگون فنی، نفت و انرژی، پتروشیمی، ساخت پالایشگاه، ساخت و توسعه بنادر و سرمایه گذاری‌های مشترک با نیکاراگوئه است.
وی همچنین تلاش برای تاسیس بانک مشترک ایران و نیکاراگوئه و تبادل تجارب میان دو کشور در زمینه تحقیقات و مطالعات اقتصادی، تجاری و دانشگاهی را حائز اهمیت عنوان کرد و گفت: امیدواریم این سفر مبدا تحولی جدید در مناسبات و همکاری‌های دو کشور باشد.
وزیر اقتصاد و دارایی نیکاراگوئه هم در این دیدار با اشاره به قرابت و نزدیکی دو دولت و دو ملت در مبارزه با زیاده خواهی قدرت‌های زورگو، گفت: باید برای توسعه همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های گوناگون تلاش کنیم.
وی همچنین با تشریح فرصت‌های سرمایه گذاری و ظرفیت‌های نیکاراگوئه در بخش نفت و انرژی، حفاری‌های نفتی و توسعه بنادر خواستار استفاده از تجربیات ایران و حضور سرمایه گذاران ایرانی در این حوزه شد.
وزیر معادن نیکاراگوئه هم در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های عظیم معدنی در نیکاراگوئه بویژه در زمینه معادن طلا، تسهیل در همکاری‌های مشترک دو کشور و حضور سرمایه گذاران ایرانی در این بخش را حائز اهمیت دانست.
دستیار ارشد رئیس جمهور نیکاراگوئه در امور امور تجاری، ترویج سرمایه گذاری و همکاری‌های بین المللی، نیز با تجلیل از حضور معاون رئیس جمهور کشورمان در مراسم تحلیف رئیس جمهور نیکاراگوئه در شرایط حساس کنونی، گفت: باید با ابتکار عمل و تلاش مضاعف، موانع و چالش‌های پیش رو در توسعه همکاری‌ها و مناسبات دو کشور را برطرف کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برتری رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه در هفته چهارم لیگ برتر واترپلو
عملیات احداث جاده یموق – کهنه‌جلگه در مانه آغاز شد
افتتاح هشت طرح در بیمارستان الزهرا(س) اصفهان
سه ضلع محاسبات مالیاتی تکمیل شد
موفقیت تیم تیراندازی پتروشیمی گچساران در المپیاد خلیج فارس
رقابت ۲۶۰ نوجوان گستانی در مسابقات کشتی آزاد و فرنگی استان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ برتری حسن یزدانی مانع قهرمانی بانک شهر نشد
اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و افزايش گشت هاي شبانه در "بافت"
تخریب ابر ویلای غیرمجاز
بزرگترین جشن تکلیف دانش آموزان دختر در اسفراین برگزار شد
تجلیل از ۴۰ سال سابقه درخشان نیکوکاری در اصفهان
درخشش آی‌دی‌جودوکاران بافقی در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
شکست دو نماینده هرمزگان در لیگ برتر فوتسال کشور
نایب قهرمانی کردستان در رقابت های کونگ فو کشور
ارتفاعات تهران برفی می‌شود
گردهمایی نوآوری و مالیات
خلق آثار هنری از ضایعات آهن توسط مکانیک خلاق
چشم انتظاری خانواده‌های اسرا و نقض بی پایان آتش بس
برگزاری مرحله نهایی کتابخوانی کتاب دختران آفتاب
دریافت شهریه غیرقانونی علت پلمب مدرسه غیردولتی زرند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)