• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۱۱۲۵
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
فارس » اقتصادی

پرداخت تسهیلات به آسیب‌دیدگان از سیل در فارس

معاون عمرانی استاندار فارس:به واحدهای آسیب دیده از سیل، تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی با بازپرداخت بیست ساله با ۷۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می شود.

پرداخت تسهیلات به آسیب‌دیدگان از سیل در فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،محمود رضایی گفت: بعد از بررسی وضعیت مناطق سیل زده این استان در نشست کمیسیون عمران مجلس، مقرر شد که به صاحبان واحدهای تخریب شده و آسیب‌دیده، تسهیلاتی برای نوسازی و بازسازی پرداخت شود.
وی با اشاره به برگزاری جلسه‌ای با حضور وزرا، معاونان وزرا و مسئولان اجرایی دستگاه‌های مرتبط پیرامون آسیب‌هاس سیل هفته گذشته، افزود: در خصوص میزان خسارت وارده به مناطق جنوبی فارس و اقدامات و کمک‌های انجام شده، گزارشی در این جلسه ارائه شد.
 رضایی با اشاره به ارائه گزارش ارزیابی خسارات سیلاب در مناطق جنوبی فارس در بخش‌های زیرساختی، مسکن و حوزه کشاورزی، در این جلسه، به مصوبات مجلس در راستای وضع ضوابط و مقرراتی در راستای آماده سازی شهرها برای مقابله با بلایای طبیعی و تجهیز شهرهای کوچک‌ به امکانات ماشین آلاتی برای مقابله با خطر و مدیریت آن خبر داد.


معاون عمرانی استاندار فارس خاطر نشان کرد: در این جلسه پیشنهاداتی هم برای پیشگیری و مقابله با وقوع چنین رخدادهایی توسط نمایندگان مطرح و مقرر شد که اعضای کمیسیون عمران پس از بررسی گزارشات و ارزیابی‌های حضوری، مطالب را جمع بندی کرده و گزارشی را در خصوص اقدامات انجام شده و قصور احتمالی دستگاه‌های اجرایی به صحن علنی مجلس ارائه کنند.

  • رضایی از تاکید کمیسیون عمران مجلس در خصوص تعریف بخشی از بودجه ۱۴۰۱ برای تامین هزینه مقاوم سازی بناهای فرسوده خبر داد و گفت: در این راستا مقرر شد در استان فارس اعتبارات بیشتری برای مقاوم سازی و ساخت بناهای تخریب شده از سیل پرداخت شود.
    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس از افزایش وام روستایی برای بازسازی واحدهای خسارت دیده از سیل به ۲۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: براین اساس پیشنهاد شد تا به واحدهای تخریبی، تسهیلاتی معادل ۲۰۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۲۰ ساله و با سود چهار درصد همراه با ۷۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت شود.
    رضایی خاطر نشان کرد: کمک‌های بلاعوض در اختیار روستاییانی که سرپناه آنان تخریب شده و تا زمان ساخت بنا، مجبور به زندگی در مکان دیگری هستند قرار می گیرد.


وی همچنین از وعده کمک های بلا عوض توسط برخی نهادها نظیر بنیاد مستضعفان خبر داد و گفت: این بنیاد عهده دار تامین سیمان مورد نیاز ساخت و ساز واحدهای تخریبی و تحویل این سیمان به بنیاد مسکن شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس گفت: هرچند خسارات ناشی از سیل خسارات گسترده ای را به مردم و زیر ساخت های شهری و روستایی وارد کرد، اما خوشبختانه در زمینه بازسازی واحدهای مسکونی تخریب شده تصمیمات خوبی از سوی متولیان این موضوع در سطح ملی گرفته شد.

رضایی یادآور شد:خسارات اعلام شده از سوی ستاد مدیریت بحران فارس به هیئت دولت منتقل شده و با تخصیص تسهیلات مورد نیاز، عملیات بازسازی زیرساخت ها و واحدهای مسکونی و جبران خسارت کشاورزان استان آغاز خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)