• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۵۰۵۲
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۲
بوشهر » اجتماعی

اجرای دومین طرح پویش مردمی کودکان سایبری با محوریت پلیس فتا بوشهر

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان بوشهر از اجرای دومین طرح پویش مردمی کودکان سایبری از امروز (شنبه ۲۵ دی) تا ۳۰ دی خبر داد.

اجرای دومین طرح پویش مردمی کودکان سایبری با محوریت پلیس فتا در استان بوشهربه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، سرهنگ قاسمی افزود: این طرح در استان بوشهر همزمان با سراسر کشور و با هدف ارتقاء آگاهی عمومی مردم پیرامون مخاطرات و آسیب‌های فضای مجازی برای کودکان و ارائه راهکار‌ها و توصیه‌های پیشگیرانه اجرا می‌شود.
 
وی بیان کرد: در حال حاضر انجام فعالیت‌های آموزشی و تحصیلی، ارتباطی و اجتماعی و حتی محیط بازی کودکان از فضای میدانی جامعه به فضای مجازی و اینترنت سوق پیدا کرده و این استفاده و استقبال روزافزون شده که قطعا به علت شرایط خاص سنی کودکان، در فضای مجازی با آسیب‌ها و مشکلات متعددی مواجه می‌شوند.
 
رئیس پلیس فتا استان بوشهر به نقش اثرگذار و مهم والدین در آموزش فرزندان اشاره کرد و گفت: افزایش دانش سایبری و ارتقاء آگاهی خانواده‌ها برای انجام رسالت فرزند پروری سایبری بسیار ضروری است و پدر و مادر‌ها باید بتوانند ضمن همراهی با فرزندانشان در فضای مجازی، راهنمای خوبی در این حوزه برای آنان باشند که متاسفانه امروزه با چالش‌هایی در این راستا مواجه هستیم.
 
وی ادامه داد: در این پویش به موضوعات مرتبط با کودکان از قبیل کودکان و اعتیاد اینترنتی، شکاف دیجیتال والدین و کودکان، اصول والدگری در فضای مجازی، کودکان و ایمنی در آموزش مجازی، پیشگیری از آسیب‌های روحی و روانی و همچنین ایجاد مسئولیت پذیری اجتماعی در قالب انتشار محتوا‌های آموزشی در رسانه‌های نوین، حضور در رسانه ملی و انتشار هشدار‌های پلیسی در وب سایت پلیس فتا و خبرگزاری‌ها پرداخته خواهد شد.
 
این مقام سایبری پلیس به مشارکت دستگاه‌های مرتبط در جهت اجرای بهینه این پویش اشاره کرد و افزود: پویش مردمی کودکان سایبری در استان بوشهر با محوریت پلیس فتا و همکاری معاونت اجتماعی در فرماندهی انتظامی استان بوشهر و هم افزایی و مشارکت سازمان فرهنگی و هنری شهرداری بندر بوشهر، مرکز فضای مجازی صداوسیمای مرکز استان، اداره کل آموزش و پرورش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز بسیج دانشجویی استان معاونت اجتماعی و چندین دستگاه دیگر و رسانه‌های دیجیتال و چاپی اجرا خواهد شد.
 
سرهنگ قاسمی افزود: برای تحقق اهداف کلیدی این پویش نظیر شناسایی خطرات برای کودکان در فضای مجازی و بهبود روند آگاهی از خطرات و همچنین توسعه رسانه‌های پیشگیرانه برای کمک به حداقل رساندن خطرات و به اشتراک گذاشتن دانش و تجربه در به‌کارگیری آن‌ها، اقدامات گسترده‌ای اجرایی می‌شود.
 
رییس پلیس فتا استان عنوان کرد: صفحه کودک در سایت پلیس فتا به آدرس https://cyberpolice.ir/cyberkids و کانال پلیس فتا در اپلیکیشن شاد به آدرس shad.ir/policefata مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری است و کاربران با مراجعه به آن‌ها می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت کند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۵۲ هزار نفر تماشاگر نمایش‌های مرکز تئاتر کانون
۷۰هزار دانش آموز در شهرستان اردبیل در طرح نماد غربالگری شدند
برگزاری جشن نسل آینده ساز در بیارجمند
تسریع در مهار تب برفکی با واکسن‌های جدید
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
باند کلاهبردارن ۱۸۰۰ میلیاردی در دام پلیس آگاهی کرمانشاه
افزایش سرعت باد و کاهش محسوس دما در سیستان و بلوچستان
قهرمانی بانوان خراسان رضوی در مسابقات دوومیدانی کشور
گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران درشاهیندژ
پروژه‌های معاونت علمی به قوت خود ادامه می‌یابد
افزایش بهره وری صنایع فلزی با هوش مصنوعی
اجرای مسابقات سنگ نوردی طبیعت قهرمانی کشور در ارتفاعات انجدان
کشف ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نی ریز
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری
اجرای طرح عملیاتی مقابله با سارقان منزل در خراسان جنوبی
آغاز فرایند تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در استان
پرستاران نماد مهربانی، ایثار و مسئولیت‌پذیری هستند
ممنوعیت مانع تراشی در اجرای طرح های مسکن
کاخ موزه باغچه‌جوق ماکو، جلوه‌ای زیبا از تاریخ و فرهنگ
عارف: طرح ارتقاء جایگاه عشایر به خوبی در حال انجام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)