• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۶۲۱۵
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۶
هرمزگان » اقتصادی

اختصاص ۲۲ هزار میلیارد تومان در سفر رئیس جمهور به هرمزگان

استاندار هرمزگان گفت: بیش از ۲۲ هزار میلیارد تومان در بخش اعتبارات، بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومان در بخش تسهیلات و یک میلیارد دلار هم در بخش ارزی در سفر رئیس جمهور برای هرمزگان مصوب شد.

اختصاص ۲۲ هزار میلیارد تومان در سفر رئیس جمهور به هرمزگانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خلیج فارس، مهدوی دوستی در گفتگوی خبری صداوسیمای خلیج فارس گفت: این سفر ۱۴۵ مصوبه داشت و ۶۶۰ طرح هم مشمول تسهیلات حمایتی شد که نشان از نگاه ویژه رئیس جمهور به استان هرمزگان است.

به گفته دوستی، مهمترین سرفصل‌های مصوبات این سفر تمرکز ویژه بر شیلات و کشاورزی، گازرسانی و زیرساخت‌های راه‌ها و تامین آب شهر‌ها و روستا‌های استان هرمزگان بود.

استاندار هرمزگان در خصوص ساخت پل خلیج فارس هم گفت: در این خصوص دو جلسه برگزار شد که مقرر شد ساخت این پل بصورت تهاتر با نفت انجام شود.

دوستی افزود: برای ساخت این پل ۲۸۰ میلیون یورو اعتبار نیاز است که در بخش اول ۱۰۰ میلیون یورو دیده شده که با آن می‌توانیم طرح را به پیش ببریم.

وی گفت: اگر مصوبات این پل در وزارت نفت و شورای اقتصاد تصویب شود عملیات ساخت آن تا قبل از سال آغاز می‌شود.

استاندار هرمزگان در خصوص ساخت منازل آسیب دیده از زلزله دو ماه پیش فین هم گفت: با قول مساعد رئیس جمهور برای تامین اعتبار، بخشی از خانه‌های مردم را تا آخر بهمن و بخش دیگر را تا آغاز سال ۱۴۰۱ تحویل می‌دهیم.

به گفته دوستی اعتبار ساخت این منازل تامین شده است و آماده واریز آن به حساب‌های استان هستیم.

وی در پاسخ به این سوال مجری که هرمزگان غنی است، ولی از لحاظ شاخص فقر و فلاکت در رتبه‌های اول کشور قرار دارد گفت: عوامل فقر در هرمزگان را باید در ارکان مختلفی جستجو کرد که کمبود زیرساخت‌ها همچون آب یکی از آن هاست.

استاندار هرمزگان گفت: قبل از بارش‌ها چندصد روستا در هرمزگان با تانکر آبرسانی می‌شد که انرژی زیادی از استان می‌گیرد و در تلاشیم با توجه به قول مساعد وزیر نیرو این مشکل را برطرف کنیم.

دوستی افزود: برخی مشکلات در برنامه‌های اشتغال هم فقر را تشدید کرده و با توجه به اینکه صنایع بزرگ مقیاس نسبت سرمایه گذاری به اشتغال بالایی دارد در نتیجه کمک زیادی به اشتغال نمی‌کند.

بیشتر بخوانید؛ رئیس جمهور: توسعه هرمزگان باید با توجه به فرهنگ اصیل استان باشد

وی گفت: در صنایع بزرگ به ازای هر یک میلیون دلار سرمایه گذاری تقریباً یک شغل ایجاد شده است.

استاندار هرمزگان چالش محدودیت بکارگیری بومی‌ها را نیز از دیگر مسائل پیش روی استان دانست و گفت: در خصوص این موضوع با دستور و تاکید رئیس جمهور مبنی بر اولویت بکارگیری نیرو‌های بومیِ استان هرمزگان، امیدواریم اتفاقات خوبی رقم بخورد.

دوستی نبود زنجیره پایین دستی و زنجیره ارزش صنایع بزرگ در هرمزگان را مشکل دیگر استان دانست و گفت: به عنوان مثال در صنعت فولاد در بخش‌های ابتدایی همچون شمش متوقف شده ایم درحالیکه این تولیدات می‌تواند به ورق و لوله و زنجیره پایین دستی تبدیل شود و ارزش افزوده بالایی رقم بزند.

وی گفت: برنامه‌های خوبی برای رفع فقر در استان درنظر گرفته شده است و تمرکز بر ۱۳۰ روستا و ۴۶ محله حاشیه‌ای استان هم جز برنامه‌های است که امیدواریم با تامین منابع لازم بتوانیم با تمرکز بر محلات فقیر نشین بخشی از مشکلات آن‌ها حل شود.

استاندار هرمزگان افزود: مردم هرمزگان از قدیم یک شغل تاریخی در زمینه صید و صیادی و تجارت داشتند و اکنون اتفاقاتی که در حوزه صیادی افتاده، چالش‌هایی را در خصوص ذخایر آبزیان ایجاد کرده است.

دوستی گفت: بر اساس مصوبات این سفر، به استان اختیاراتی برای ساماندهی این وضعیت داده شده و تصمیم گرفتیم سه مرکز جایگزینی ذخایر دریایی در سه نقطه استان ساخته شود که این موضوع می‌تواند به تقویت ذخایر آبزیان کمک کند.

وی ساماندهی شناور‌های غیرمجاز صیادی را از دیگر تصمیمات عنوان کرد و گفت: مجاز شدن بخش زیادی از شناور‌های بدون مجوز نیز می‌تواند کار صیادی را برای مردم هرمزگان راحتتر کند و باید در جهت انضباط بخشی به شناور‌ها گام برداریم.

استاندار هرمزگان گفت: اکنون تمرکز جمعی در استان بر پیشرفت دریامحور شکل گرفته است و نماینده، ولی فقیه در هرمزگان و همه نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شواری اسلامی هم در این مورد هم نظر و هم صدا هستند.

دوستی در خصوص الزام صنایع بزرگ برای ایفای مسئولیت اجتماعی هم گفت: اولین الزام به صنایع برای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی، تکمیل صنایع پایین دستی است و باید خوشه‌های صنعتی و خدماتی را از داخل استان استفاده کنند.

وی افزود: حتی نان و لباس کار برای صنایع هم از بیرون استان تامین می‌شود و این صنایع مالیات را در بیرون استان پرداخت می‌کنند.

استاندار هرمزگان گفت: هم در بحث انتقال حساب‌ها و هم در پرونده‌های مالیاتی، حق آلایندگی و استفاده از ظرفیت‌های درون استانی رئیس جمهور دستورات صریحی دادند و کار نظارت هم بر عهده استانداری هرمزگان گذاشته شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)