• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۷۸۲۹
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۱
علمی و فرهنگی » معارف

تبدیل امامزادگان و بقاع متبرکه به قطب فرهنگی کشور

۸۷۶۸ بقعه متبرکه در سامانه جامع مدیریت بقاع متبرکه ثبت شده است .

ثبت ۸۷۶۸ بقعه متبرکه در سامانه جامع مدیریت بقاع متبرکهبه گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از وابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه هشت هزار و ۷۶۸ بقعه متبرکه در سامانه جامع مدیریت بقاع متبرکه ثبت شده است، گفت: در پرتو معرفی شخصیت امامزادگان، ظرفیتی در بقاع متبرکه برای ارائه خدمات فرهنگی و خدمات اجتماعی ایجاد شده است.

حجت‌الاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی این سازمان در نشست خبری کنگره ملی امامزاده یحیی بن زید (ع) که امروز در ساختمان شهید سلیمانی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد، با تاکید بر اینکه به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی امامزادگان باید به قطب فرهنگی کشور تبدیل شوند، اظهار داشت:در سازمان اوقاف و امور خیریه فعالیت‌هایی در این زمینه (تبدیل امامزادگان و بقاع متبرکه به قطب فرهنگی کشور) در حال انجام است.

وی با بیان اینکه بسیاری از امامزادگان شخصیت‌های علمی و فرهیخته‌ای بودند که تأثیرگذاری‌های مهمی در سطح جامعه داشتند، افزود: بسیاری از امامزادگان همچون امامزاده یحیی بن زید(ع) فعالیت‌هایی را در زمینه های مختلف داشتند که توسط حُکام جور به شهادت رسیدند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه در پرتو معرفی شخصیت امامزادگان، ظرفیتی در بقاع متبرکه برای ارائه خدمات فرهنگی و خدمات اجتماعی ایجاد شده است، تصریح کرد: هشت هزار و ۷۶۸ بقعه متبرکه در سامانه جامع مدیریت بقاع متبرکه ثبت شده است.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام سلیمانی‌فر دبیر اجرایی کنگره ملی امامزاده یحیی بن زید (ع) و مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان گفت: با برگزاری کنگره امامزاده یحیی بن زید (ع) بنا داریم با رویکرد تقریب مذاهب اسلامی وحدت را در این دوره حساس تقویت کنیم.

وی اضافه کرد: این کنگره از نظر علمی در سطح ملی است اما از جهت اجرایی، کنگره‌ای بین‌المللی است چرا که از ۲۰ کشور دنیا چهره‌های مطرح جهان اسلام و مقاومت در این کنگره حضور دارند.

دبیر اجرایی کنگره ملی امامزاده یحیی بن زید (ع) خاطرنشان کرد: کنگره ملی یحیی بن زید (ع) ساعت ۸ صبح چهارم بهمن در ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در محل دانشگاه گنبد کاووس برگزار می شود و اختتامیه این کنگره همان روز در حرم این امامزاده عظیم‌الشان با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی با حضور علما، استاندار گلستان، نماینده ولی فقیه این استان و سایر مقامات و سخنرانی آیت‌الله حسینی بوشهری امام جمعه قم برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)