پخش زنده
امروز: -
استاندار گلستان: تنظیم نحوه آموزش حضوری با اولیای دانش آموزان و مدرسه است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گلستان؛ همایش شوراهای آموزش و پرورش امروز با حضور ویدئو کنفرانسی وزرای کشور و آموزش و پرورش برگزار شد.
آقای احمد وحیدی، وزیر کشور در این همایش گفت: حضور دانش آموزان در مدارس اختیاری نیست و همه دانش آموزان ملزم هستند در کلاسهای حضوری مدارس شرکت کنند.
آقای وحیدی افزود: مکرراً در جلسه ستاد ملی کرونا تاکید شد که مدارس باز باشند و ما به استانداران اعلام کردیم که اگر کمبودی در زمینه بازگشایی مدارس دارند حتماً در زمینه رفع آن اقدام کنند.
وی ادامه داد: امتحانات دانش آموزان به صورت حضوری برگزار شد و ما تاکنون آماری از ابتلای دانش آموزی برای حضور در کلاس و برگزاری امتحانات نداشتیم.
وزیر کشور افزود: اعلام کردیم که اگر دانش آموزی علائمی داشته باشد آن دانش آموز از سایر دانش آموزان جدا شود و یا در منزل به آموزش مجازی بپردازد.
آقای وحیدی با تاکید بر این که آموزش و پرورش و تشکیل کلاسهای حضوری در هیچ کشوری تعطیل نشده است، گفت: باید زمینه تشکیل کلاسهای حضوری را آموزش و پرورش ایجاد کند تا ما شاهد ادامه اُفت تحصیلی دانش آموزان نباشیم.
آقای یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش نیز گفت: تاکنون حدود ۹۴درصد از معلمان واکسینه شده اند و در حدود ۸۵درصد دانشآموزان نیز دوز دوم واکسن خود را دریافت کرده اند.
آقای علی محمد زنگانه، استاندار گلستان نیز در حاشیه این همایش گفت: تنظیم نحوه آموزش حضوری با اولیای دانش آموزان و مدرسه و رعایت شیوه نامههای بهداشتی، الزامی است.
استاندار قم میخواهد ما رو بکشه قم قرمز شده من جبهه رفتی مثلا تو جنگ ها فرمانده بودی چرا محدودیت ها رو بر نمی گردانید الان پیک ششم کردند آورده چرا مدرسه دانشگاه ها تعطیل نمیشه می خوای بهمون غرامت بدی