• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۸۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۱
گلستان » سیاسی
استاندار در نشست با اصحاب رسانه:

سفر رئیس جمهور به گلستان ؛ فرصتی طلایی برای قرار گرفتن در مسیر توسعه

استاندار گلستان از سفر رئیس جمهور به گلستان در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز گلستان علی محمد زنگانه امروز در دیدار با اصحاب رسانه گلستان اعلام کرد: رئیس جمهور پس از سفر به روسیه در فاصله ای کوتاه به گلستان خواهند آمد که فرصتی طلایی در مسیر رشد و پیشرفت استان در حوزه های مختلف را فراهم خواهد کرد.

او با بیان اینکه تلاش ما ، اقدام جهادی برای توسعه استان است افزود : با توجه به عقب ماندگی های تاریخی استان، اعتبارات تخصیص یافته در سفر آقای رئیسی و هیئت همراه به استان ، بیش از اعتبارات مصوب سایر استان ها خواهد بود.

استاندار گلستان افزود : با توجه به سکونت ۴۷ درصد جمعیت استان در روستاها، پیشرفت و توسعه همه جانبه روستاها با استفاده از تجربیات خود استان در دستور کار قرار دارد.

وی خبر داد : برنامه استراتژیک ۱۴۰۴ در ۳۰ بخش تدوین شده و ۳۰ برنامه در راستای توسعه استان در حال طراحی است.

استاندار همچنین خبر داد : علاج بخشی خلیج گرگان با محوریت لایروبی کانال های چپاقلی و خوزینی با اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مدیریت بحران، بزودی آغاز خواهد شد.

علی محمد زنگانه با اشاره به مشکل چندین ساله پتروشیمی گلستان گفت: پیگیر رفع مشکلات حقوقی پتروشیمی با دستور ویژه رئیس قوه قضاییه بودیم و بخش قابل توجهی از آن مرتفع شده و زمینه های جذب سرمایه گذار در حال شکل گیری است.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت های بیرونی، نظیر هلدینگ هایی همچون شستا و بنیادهایی همچون بنیاد مستضعفان و علوی مد نظر قرار گرفته تا زمینه تکمیل زنجیره ارزش و اشتغال را در گلستان فراهم کنند.

استاندار با بیان اینکه صنعت استان باید در خدمت مزیت های رقابتی استان قرار گیرد افزود : مثلاً تولید محصولات کشاورزی در همه جای استان و یا تولید میگو و خاویار در گمیشان با حمایت صنعتی، زمینه جلوگیری از خام فروشی و ارائه  بصورت محصول نهایی، ارزش افزوده برای استان را به همراه دارد.

وی همچنین استقبال نکردن از سرمایه گذاران را یکی از آسیب های گذشته استان بیان کرد و گفت : هوشمندی رسانه ها در انعکاس اخبار، بر ورود و حضور سرمایه گذاران در استان تاثیرگذار است.

دکتر زنگانه خاطرنشان کرد : تلاش داریم با استفاده از ظرفیت های داخل و خارج از استان، اسپانسرهایی را برای تیم های ورزشی جذب کنیم و البته اخبار خوب در حوزه ظرفیت سازی ورزش استان از جمله سالن ۶ هزار نفری گرگان را از زبان رئیس جمهور خواهید شنید.

وی افزود : تامین آب یکی از موضوعات اساسی استان است و جلسات متعددی را تشکیل دادیم و در تعامل با وزارت نیرو و طی برنامه مداخله ای کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت، پیگیری می شود و تا تابستان ۲۵۰ لیتر بر ثانیه به ظرفیت آب شهر گرگان اضافه می کنیم .

وی با اشاره به انتصابات و تغییرات مدیریتی اظهار کرد : اولویت ما در انتصابات ستادی استانداری و دیگر انتصابات، شایسته سالاری بود و البته در تغییرات مدیریت دستگاه های اجرایی برخی تغییر کردند، برخی به جمع بندی رسیدیم و استعلام آن در حال انجام است و حالت سوم پیشنهادات را به وزارتخانه دادیم اما در آنجا در حال انجام است؛ به طور کلی، گلستان در حوزه تغییرات مدیریتی جز استان های برتر است.

وی افزود: به دنبال پیاده سازی سند تجّمر (تجارت جهانی مبتنی بر مزیت های رقابتی) استان با تلاش بیش از ۵۰۰ نفر از صاحبنظران هستیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)