• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۲۶۹۰
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۲
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

«موقعیت مهدی» یک فیلم شاعرانه است

مدیرجلوه‌های ویژه میدانی فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» به کارگردانی هادی حجازی‌فر معتقد است این فیلم یک اثر کاملا شاعرانه است.

«موقعیت مهدی» یک فیلم شاعرانه استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، ایمان کرمیان مدیر جلوه‌های ویژه فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» نخستین ساخته سینمایی هادی حجازی‌فر که در چهلمین جشنواره فیلم فجر به نمایش گذاشته می‌شود، گفت: داستان این فیلم بیشتر درباره زندگی و شخصیت شهید مهدی باکری است و فکر می‌کنم که نسخه سینمایی این طرح بیشتر روی همین جنبه مانور داده است. نسخه سینمایی «موقعیت مهدی» با جنگ شروع می‌شود و به پایان می‌رسد.

کرمیان تاکید کرد: با توجه به اینکه نسخه نهایی این فیلم سینمایی را دیده‌ام، می‌توانم بگویم یکی از فیلم‌های سینمایی بسیار خوب در این دوره از جشنواره فیلم فجر است و می‌توان آن را یک اثر تأثیرگذار دانست که مخاطب را با خود همراه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در بخشی از سکانس‌های این فیلم اشک ریخته، گفت: اینکه فیلم تا چه اندازه توانسته شهید باکری را به تصویر کشد، باید از سوی کارگردان توضیح داده شود، اما از نظر من «موقعیت مهدی» یک فیلم بسیار شاعرانه است. حتی صحنه‌های جنگ این فیلم بسیار شاعرانه است.

مدیر جلوه‌های ویژه فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» افزود: آنچه که در «موقعیت مهدی» به عنوان سکانس‌های جنگی به تصویر کشیده شده است، یک جنگ کاملاً متفاوت است که نمی‌توان آن را با سکانس‌های جنگ دیگر فیلم‌هایی چون «ایستاده در غبار» و «تنگه ابوغریب» مقایسه کرد، چرا که مخاطب شاهد یک فیلم متفاوت با تصویرهای جذاب است.

وی با اشاره به بخش جلوه‌های ویژه میدانی این طرح گفت: برای به تصویر کشیدن سکانس‌های مورد نظر، ازجلوه‌های ویژه میدانی همچون انفجار، چاشنی، باران، برف و طوفان گرفته تا دودهای لازم برای صحنه، در این فیلم کار شده است.

کرمیان وی بیان کرد: همه تلاش خود را کردم تا هر چیز که باعث جذابیت صحنه‌های مورد نظر می‌شد استفاده کنم، البته این را هم باید بگویم که جلوه‌های ویژه این فیلم بسیار متفاوت است، به عنوان مثال شاید تنها شاهد ۲ یا ۳ پلان انفجارهای نزدیک هستیم، بلکه در فیلم بیشتر شاهد تأثیرات جنگ هستیم.

وی با اشاره به اینکه بخش‌های جنگی «موقعیت مهدی» در منطقه چشمه شور جاده قم، آبادان و اهواز فیلمبرداری شده است،افزود: برای تأمین تجهیزات مورد نیاز با مشکل مواجه نبودیم، البته با توجه به اینکه طراحی (پروداکشن) این فیلم بزرگ بود با مشکلاتی نیز مواجه بودیم که البته به راحتی این موارد برطرف شد. تاکید می‌کنم که اگر برای چنین فیلم‌هایی حمایت و تجهیزات وجود نداشته باشد، هیچ وقت ساخته نمی‌شوند.

مدیر جلوه‌های ویژه فیلم سینمایی «موقعیت مهدی»گفت: یکی از نکات جالبی که در این فیلم وجود داشت این است که اکثر عوامل فیلم بسیار جوان بوده و جنگ و آدم‌های آن دوران را ندیده‌اند، اما به خوبی توانستند سکانس‌های مختلف این فیلم را درک کنند، در واقع رنج سنی عوامل این فیلم بین ۲۰ تا ۳۰ سال بوده اما با تمام این شرایط به خوبی توانستند چنین طرحی را کار کنند.

وی گفت: در این دوره با ۲ فیلم «موقعیت مهدی» به کارگردانی هادی حجازی فر و «ماهان» به کارگردانی حمید شاه حاتمی در جشنواره فیلم فجر حضور دارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده
رشد ۲۰ درصدی زایمان بی‌درد در قم
برنامه‌ریزی برای تغییر ساعت فعالیت مدارس خوزستان در روز‌های آلوده
فعال بودن ۸۰ درصد ناوگان ملی حفاری در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور
آزادی زندانیان زن بابل با مشارکت هیئت پینگ‌پنگ و خیران
گلایه کشاورزان کردستانی از نبود صنایع تبدیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان با ۲ شهید
تونل دیل شریان حیاتی در مسیر توسعه جنوب کشور
موزه زمان، میزبان کودک گردشگر در جشن آب
دعوت دختر کهگیلویه و بویراحمدی به اردوی تیم ملی فوتبال
افزایش سهم کتابخانه‌ های تایباد از درآمد شهرداری‌ ها
دادستان بابلسر به دانشگاه پیام نور اخطار قضایی داد
پس از ۲۰ سال؛ تیم سپک تاکرا بانوان خوزستان در صحنه رقابت‌های کشوری
ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی
دولت تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی ندارد
بحران آب در سد ساوه
جوی پایدار در روزهای آینده برای قم
افتتاح مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در قشلاق قره تپه بخش اسلام آباد
اعمال محدودیت آبی در تهران
یزد پیشرو در اجرای طرح‌های مدیریت محله‌محور و مرکز نوآوری اجتماعی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)