• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۳۸۰۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
کهگیلویه و بویراحمد؛

سد شهید دلنسب کوهبرد اولویت نخست دیوان محاسبات

سد شهید دلنسب کوهبرد طرحی اثربخش بر زندگی مردم در اولویت دیوان محاسبات کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفته است.

سد شهید دلنسب کوهبرد اولویت نخست دیوان محاسباتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل دیوان محاسبات این استان در بازدید از سد شهید دلنسب کوه برد کهگیلویه گفت: اجرای طرح‌های عمرانی از حیث اثربخشی بر زندگی مردم در اولویت مجموعه دیوان محاسبات استان قرار گرفته است.
اسماعیل کیهان بهره برداری نکردن به موقع از طرح‌های عمرانی را ناشی از عدم مطالعات دقیق اولیه و یا بعضاً تملک نشدن به موقع اراضی دانست و افزود: علاوه بر بحث تخصیص اعتبار و گرانی که در جامعه وجود دارد، کارشناسی نشدن دقیق طرح‌ها در حوزه‌های مختلف موجب توقف و تاخیر در تکمیل این طرح‌ها می‌شود.
وی ادامه داد: ساخت این سد از سال ۱۳۹۰ آغاز شده و قرار بود با اعتبار ۲ میلیارد تومان در دوره پنج ساله به بهره برداری برسد که (مرحله اول تکمیل شده است) و هم اکنون پیشرفت فیزیکی این طرح هم اکنون ۶۷درصد است.
آقای کیهان یکی از اهداف ساخت این سد را اشتغالزایی برای ۱۳۰نفر عنوان کرد و گفت: با بهره برداری از این سد، آب ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی پایین دست آن تأمین می‌شود.
وی بیان کرد: تاکنون بیش از ۲۳میلیارد تومان هزینه شده و برای بهره برداری از این سد ۵۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است.
اسماعیل کیهان با اشاره به اینکه هزار و ۴۵۰ طرح نیمه تمام در استان وجود دارد ابراز امیدواری کرد: با حمایت استاندار و سازمان برنامه و بودجه طرح‌های نیمه تمام به بهره برداری برسند تا مردم از مزایای این طرح‌ها بهره‌مند شوند و بعد طرح‌ها جدید تعریف شود.
سد شهید دلنسب کوهبرد اولویت نخست دیوان محاسباتوی بیان کرد: دیوان محاسبات استان تا جایی که مقررات اجازه دهد کمک می‌کند تا این طرح‌ها هر چه سریعتر به بهره برداری برسند.
سرپرست اداره کل جهاد کشاورزی استان هم در این بازدید گفت: سد شهید دلنسب کوهبرد برای رونق و توسعه کشاورزی اهمیت ویژه‌ای دارد که تاکنون ۲۳ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این طرح هزینه شده است.
سید علی معتمدی افزود: در سفر رئیس جمهور به استان، ۴۷ میلیارد تومان برای تکمیل این طرح اختصاص یافته که در بهمن ماه سال جاری ۱۰ میلیارد تومان اعتبار به صورت نقد به این طرح تزریق می‌شود و در سفری که در روز‌های آینده مدیران وزارت جهاد کشاورزی به استان خواهند داشت این اعتبارات پیگیری خواهد شد تا اینکه بتوانیم تا پایان سال ۱۴۰۱ این سد را آبگیری و به کشاورزان منطقه تحویل دهیم.
فرماندار کهگیلویه هم در بازدید از سد کوهبرد گفت: باتوجه به اهمیت دو بعد گردشگری و کشاورزی، اجرای سد می‌تواند تاثیر بسزایی در وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم این منطقه داشته باشد.
وی با اشاره به موانع ایجاد شده برای بهره برداری از این طرح گفت: به همراه مدیرکل محاسبات استان موانع و مشکلات از نزدیک بررسی شد تا انشاءالله هر چه زودتر این طرح به بهره برداری برسد و مردم از مزایای سد منتفع شوند.
موسوی افزود: در صورت تخصیص اعتبارات در نظر گرفته شده، سد شهید دلنسب تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می‌رسد.
گفتنی است سد مخزنی شهید دلنسب کوهبرد تنها سد آبی-خاکی شهرستان کهگیلویه است که با هدف توسعه بخش کشاورزی، گردشگری و اشتغالزایی از سال ۱۳۹۰آغاز به کار کرد.
این طرح قرار بود ۵ ساله به بهره برداری برسد، اما هنوز پس از گذشت ۱۰ سال همچنان تکمیل نشده و ۴۷ درصد پیشرفت دارد.
این طرح پس از چند سال راکد بودن از سال ۱۳۹۶ در مرحله اول آغاز به کار کرد و علی رغم کمبود تخصیص اعتبارات با سرمایه پیمانکار مرحله اول (با ارتفاع۲۶متر و حجم ۲/۵میلیون متر مکعب) به صورت کامل به پایان رسیده است و مرحله دوم که شامل سرریز و آبگیری و در مراحل پایانی است و در صورت تخصیص اعتبار به موقع و آغاز مرحله سوم این طرح تکمیل و ۳۵۰هکتار از اراضی تشنه کشاورزی پایین دست را آبیاری خواهد کرد و زمینه اشتغال صد‌ها جوان بیکار را فراهم می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
احسنت بر پرسنل خدوم دیوان محاسبات به ویژه هیات مستقر در جهاد کشاورزی.
نظر شما
آخرین اخبار
قطعی گاز، روز شنبه در مناطقی از شاهین شهر
هفته ۷ بسکتبال سوپرلیگ غرب آسیا؛ آستانه قزاقستان صدرنشین شد
اجرای توسعه شبکه برق روستای سالمی شهرستان شادگان
راه‌اندازی سامانه یکپارچه تقسیط و بخشودگی مالیاتی، به زودی
️ امدادرسانی به ۵ مصدوم تصادف رخ‌به‌رخ پراید و پژو پارس در محور بروجن–لردگان
دعوت از دو تکواندوکار زنجانی به مرحله دوم انتخابی تیم ملی نوجوانان
آسمانی شدن پدر دو شهید در کازرون
مهدی جان ایران
موفقیت ۳۸۴ دانش آموز فارسی در حفظ جز سی قرآن کریم
ادامه بارش‌ها تا اوایل وقت امشب در خراسان جنوبی
بسکتبال ان بی‌ای؛ اوکلاهما در خانه سن آنتونیو غافلگیر شد
استاندار آذربایجان‌غربی: شاهین‌دژ از ظرفیت‌های کم نظیری برخوردار است.
انقلاب اسلامی با اندیشه مهدویت پیوند عمیق دارد
فراخوان شرکت در جایزه ملی روایت پیشرفت
کُرُه قائنات با ۲۰ میلی‌متر بارندگی رکورددار بارش‌ها در خراسان جنوبی
بهره برداری از ۳۶۱ طرح برقی در غرب مازندران
توسعه عمران و آبادانی در روستا‌های سردشت
افتتاح ۵ طرح صنایع معدنی در زرند و سیرجان
تعداد مشترکان برق هزار و ۱۱۲ درصد افزایش یافت
پایان هفته ۲۶ بسکتبال یورولیگ؛ شکست بولونیا از لیون ته جدولی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)