• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۴۲۷۹
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۸
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
در نمایشگاه ملی صنایع دستی

اختصاص فضای رایگان نمایشگاه صنایع دستی به استان‌ها

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی گفت: در سی و پنجمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی، فضا‌های بسیار خوبی به صورت رایگان برای استان‌های کم برخوردار در نظر گرفته شده است.

اختصاص فضای رایگان به استان‌های کم‌برخورداربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، خانم پویا محمودیان در نشست خبری تشریح جزئیات برگزاری پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌وابسته و سی و پنجمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی افزود: به منظور هم‌افزایی و نیز فراهم کردن فرصت برای حضور سرمایه‌گذاران مشترک در دو حوزه گردشگری و صنایع‌دستی، مقرر شد پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و سی و پنجمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی در کنار هم برگزار شود و هنرمندانی از ۳۱ استان کشور در این نمایشگاه حضور یابند.


وی اضافه کرد: حضور پررنگ شهر‌ها و روستا‌های ملی و جهانی صنایع‌دستی یکی از ویژگی‌های این دوره از نمایشگاه است که می‌تواند به معرفی هرچه بهتر این ظرفیت‌ها در این دوره کمک کند.


خانم محمودیان با اشاره به اختصاص فضای رایگان برای استان‌های کم برخوردار در این دوره از نمایشگاه گفت: ۱۲ استان به عنوان استان‌های کم‌برخوردار شناسایی شده‌اند و با دستور مستقیم آقای ضرغامی و به منظور حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی این استان‌ها، فضا‌های رایگان در اختیار آنان قرار گرفته است.


معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: همچنین به دستور مستقیم آقای ضرغامی فضای مناسب دیگری در اختیار هنرمندان پیشکسوت به عنوان سرمایه‌های اجتماعی قرار خواهد گرفت و امیدواریم این نمایشگاه منشا خیر برای همه هنرمندان و ذی‌نفعان حوزه صنایع‌دستی باشد.


محمودیان اضافه کرد: ایجاد سالن نام‌آوران و استفاده از ظرفیت‌های حضور هنرمندان برجسته و پیشکسوت می‌تواند کمک بسیار بزرگی به ما باشد تا نقش حمایتی بیشتری را در این حوزه ایفا کنیم.


وی به ادغام و برگزاری همزمان دو نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی اشاره کرد و گفت: اعتقاد داریم که معاونت گردشگری و معاونت صنایع‌دستی دو بال وزارتخانه هستند و هرگونه هم‌افزایی و تقویت همکاری‌ها نتایج خوبی را برای این دو حوزه به دنبال خواهد داشت؛ برای همین در پایان این نمایشگاه نتایج آن بررسی و برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری نمایشگاه‌های مشترک انجام خواهد شد.


معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: موضوع ترویج و گفتمان‌سازی از وظایف مهم این معاونت است که البته به دلیل شیوع کرونا از این موضوع تا حدودی غفلت شده است، اما این نمایشگاه می‌تواند سرآغاز مهمی برای آموزش و ترویج صنایع‌دستی باشد؛ این در حالی است که موضوعات ثبت جهانی شهر‌ها و روستا‌های صنایع‌دستی و حضور هنرمندان صنایع‌دستی در مسابقات بین‌المللی یکی از ابزار‌های مهم تبلیغی و ترویجی ماست.


پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌وابسته و سی‌و پنجمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی ایران، ۹ تا ۱۲ بهمن در محل دائم نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)