• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۵۳۹۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۵
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
مدیرعامل بانک صادرات ایران:

پرداخت تسهیلات بدون ضامن، ظرف دو روز

مدیرعامل بانک صادرات ایران از آغاز ثبت نام و پرداخت تسهیلات تا ۱۰۰ میلیون تومان بدون ضامن ظرف دو روز و فقط با ارائه گواهی کسر از حقوق در این بانک خبر داد.

آقای حجت الله صیدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در دو روز گفت: از روز دوشنبه به همه شعب بانک صادرات برای پرداخت این تسهیلات ابلاغ لازم صورت گرفت و از همان روز تشکیل پرونده برای متقاضیان آغاز شده است که اگر پرونده بدون مشکل تشکیل شود روز بعد پرداخت صورت می‌گیرد.

وی افزود: پیرو تاکید رئیس جمهور در راستای تسهیل اعطای وام‌های خرد به اقشار مختلف مردم، دو جلسه در وزارت اقتصاد تشکیل و دستورالعمل‌های لازم صادر شد که بانک‌ها از جمله بانک صادرات با بررسی این دستورالعمل، بخشنامه‌ای را به همه شعب درباره پرداخت تسهیلات تا ۱۰۰ میلیون تومان به شاغلان، بازنشستگان و مستمری بگیران بدون ضامن و فقط با اخذ گواهی کسر از حقوق، صادر کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

صیدی گفت: در مورد کارکنان بخش خصوصی هم به همین طریق عمل خواهد شد یعنی براساس اعتبارسنجی که بانک‌ها انجام می‌دهند این تسهیلات پرداخت می‌شود.

وی با بیان این که برای پرداخت تسهیلات تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان، محدودیت در تعداد افراد متقاضی نداریم، افزود: هر تعداد مردم که حقوق خود را از بانک صادرات دریافت می‌کنند اگر به شعب این بانک مراجعه و برای تشکیل پرونده اقدام کنند فقط با ارائه گواهی کسر از حقوق از سازمان مربوط و یا ارائه مدارک حقوق بازنشستگی و یا مستمری بگیری به بانک می‌توانند از این تسهیلات برخوردار شوند و اگر گواهی کسر از حقوق نداشته باشند ارائه ضامن لازم است.

مدیر عامل بانک صادرات ایران گفت: به محض تشکیل و تکمیل پرونده، تسهیلات پرداخت می‌شود اگر در این بین نقصی گزارش شود بررسی می‌شود که تاکنون چنین گزارشی نشده است البته ممکن است نقصی در پرونده وجود داشته باشد به طور نمونه طرف چک برگشتی داشته باشد و یا خود یا ضامن بدهی معوق داشته باشد که ممکن است برای رفع این سوءاثر تا یک ماه زمان صرف شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

صیدی ادامه داد: اقساط تسهیلات در این طرح ۲۴ ماهه یا ۳۶ ماهه و کارمزد آن نیز براساس کارت مرابحه، ۱۸ درصد خواهد بود.

وی گفت: میزان دریافت این وام متناسب با حقوق دریافتی فرد است تا بتواند به راحتی اقساط را پرداخت کند، براساس آنچه بانک مرکزی تعیین کرده فرد متقاضی باید بتواند با یک سوم حقوق، اقساط را پرداخت کند یعنی اگر حقوق متقاضی ۹ میلیون تومان باشد باید بتواند با ۳ میلیون تومان قسط را پرداخت کند که در این شرایط وامی حدود ۸۰ میلیون تومان به وی تعلق می‌گیرد.

مدیر عامل بانک صادرات ایران افزود: برای اعتبار سنجی به منظور پرداخت این تسهیلات نیز تا حدی که سامانه‌های حاکمیتی جواب می‌دهد اعتبار سنجی به صورت برخط انجام می‌شود، اما واقعیت این است که همه بانک‌ها به اطلاعات ملی از جمله میزان درآمد‌های دریافتی سالانه فرد به صورت تجمیعی دسترسی ندارند و این نقص بزرگی است که اعتبار سنجی را با کندی مواجه می‌کند.

صیدی گفت: در مورد کسانی که حقوق آن‌ها به صورت شفاف در سامانه‌های مرتبط ثبت می‌شود و بانک‌ها به آن دسترسی دارند اعتبار سنجی به صورت راحت و سریع انجام می‌شود.

وی درباره توقف پرداخت وام‌های خرد از سوی برخی بانک‌ها در ایام پایانی سال افزود: با اطلاعی که من دارم در هیچ بانک بزرگی ارائه تسهیلات به ویژه تسهیلات خرد متوقف نشده است، اما همیشه در ایام نزدیک به پایان سال عرف بانک‌ها این است که مدیریت نقدینگی انجام می‌دهند و براساس زمان بندی وام را پرداخت می‌کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

صیدی اضافه کرد: در بانک صادرات هیچ توقفی در پرداخت تسهیلات صورت نگرفته و سهمیه پرداخت وام‌های اجتماعی مانند ازدواج، ودیعه مسکن، کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا و نظایر آن‌ها هر روز پرداخت می‌شود و توقفی نداریم، گاهی اگر فرآیندی طولانی می‌شود به علت وجود نقص در پرونده متقاضی است.

وی گفت: در مورد بنگاه‌های بزرگ هم به تدریج و براساس خرید مواد اولیه، پرداخت‌ها صورت می‌گیرد و تا جایی که من خبر دارم پرداخت هیچ وامی متوقف نشده است البته من هم در مورد توقف پرداخت‌ها مواردی شنیدم که با پیگیری‌ها مشاهده کردم صحت ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
سلام و عرض ادب و احترام
جناب آقای صیدی یکی از مشکلاتی که وجود دارد معدل حساب هست
یک بازنشسته که حقوق دریافت میکنه معدل حساب ایشان قابل قبول برای بانک صادرات نیست باتوجه به اینکه گواهی کسر از حقوق هم ارائه شد و بازنشسته رسمی دولت هم هستم و ۲۵ روز از قبول درخواست می‌گذرد هنوز متاسفانه تسهیلات دريافت نکردم و هر روز می‌گویند که منتظر دستور هستیم و هر موقع دستور دادن انجام میدیم لطفا پیگیری کنید(شعبه ۴۱۳۹توحید بوشهر)
با عرض سلام
جناب سیدی لطفا شفاف .دستور العمل صادر کنید که هر مدیر شعبه ای برداشت متفاوت نداشته باشند.این اعتبار سنجی که شما فرمایش کردید.هزار تفسیر دارد.و برای ندادن وام میشه صد دلیل از فرمایش شما ارایه داد.بنده چهار ماه مرتب .میروم بانک صادرات.شعبه شهید مطهری بندر امام .میگویند ما اعتبار نداریم و امتیاز حساب شما کم است.بنده یک بازنشسته.جانباز..سپرده از کجا بیارم..دیروز مدیر شعبه قول داد که با تشکیل پرونده و کسر از حقوق و ضامن شاغل پنجاه میلیون بدهد..لطفا و خواهشاً جناب سیدی این اعتبار سنجی برای آخرین بار درست تفسیر کن
جناب آقای صیدی با سلام بزرگوار کارمند سر‌ کار وبازنشسته خیلیهاشان جدا از حقوق گرفتن کسب درآمد گوشه وکناری هم دارند دکترها درآمدشان کم است جناب صیدی وباقی مسولین بفکر آن دسته از جامعه باشید که بجای برنج عطرداره دانه بلند اصل ایرانی ناچارانقرص خود کشی برنج سرسفره خانوادش میزاره با سپاس از خداوند تمنا میکنم هرچه زودتر همه مثل هم برنج اصل ایرانی بخوریم
با سلام مدت ۷ ماه میباشد درخواست وام از بانک ملت به مبلغ ۱۰۰ میلیون با نامه کسر از حقوق از صندوقهای بازنشستگی ورفاه کارکنان وزارت نفت وثبت نام در فرا بانگ ولی تا اکنون موفق به دریافت وام فوری درخواست شده نشدم با تقدیم رسیدگی شود
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)