• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۶۶۸۵
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۹
خراسان رضوی » اجتماعی

تاکید محسنی اژه ای برحضور مسئولان قضایی میان مردم

رئیس عدلیه برحضور مسئولان قضایی میان مردم و مشاهده و بررسی مشکلات آنان از نزدیک تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در دومین روز از سفر خود به خراسانتاکید رئیس عدلیه برحضور مسئولان قضایی میان مردم رضوی، در سخنانی در جلسه شورای قضایی این استان گفت: حضور مسئولان قضایی میان مردم و مشاهده و بررسی مشکلات آنان از نزدیک، هم برای تشکیلات قضایی و خود آن مسئول و هم برای مردم بسیار مفید است.

وی از رئیس کل دادگستری خراسان رضوی خواست که او و دیگر مدیران قضایی این استان، طبق برنامه زمانبندی‌شده از همه واحدهای قضایی خراسان رضوی سرکشی و گزارش آن را به مرکز منتقل کنند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به بازدید خود از  زندان مرکزی مشهد، از قضات و دیگر مسئولان قضایی خراسان رضوی خواست با مشاهده نزدیک وضع زندان‌ها به گفت و گو با زندانیان و استماع مشکلات آنان بپردازند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای همچنین در خصوص تسریع در پاسخ به استعلامات قاضی ناظر زندان تذکر داد و گفت: فرآیندی هم  ترتیب داده شود که به نامه‌ها و  پاسخ و درخواست‌های آنان نیز با فوریت و سرعت پاسخ داده شود.

وی در ادامه از مسئولان و مقامات اجرایی خراسان رضوی خواست که وضع حداقل 3 مرکز قضایی این استان را از نزدیک مشاهده کنند تا به فرآیند کار و مشکلاتی که در خدمت‌رسانی به مردم وجود دارد واقف شوند.

رئیس عدلیه همچنین به رئیس کل دادگستری خراسان رضوی ماموریت داد که ترتیبی را اتخاذ دهد تا مسوولا استان به صورت متواتر در طول سال از زندان‌ها و مراکز پزشکی قانونی خراسان رضوی سرکشی کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای همچنین خواستار آن شد که معاون مالی، پشتیبانی و امور عمرانی قوه قضاییه، در فواصل زمانی مشخص گزارش اجرای مصوبات سفر هیئت قضایی به خراسان رضوی را اعلام کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از اقدامات مبتکرانه  و نوآورانه‌دادگستری خراسان رضوی ودیگر واحدهای قضایی از جمله معاونت پیشگیری از وقوع جرم که برای بهبود ارائه خدمات به مردم این استان به اجرا درآمده است، اظهار کرد: باید تلاش شود تا آنجا که ممکن است در حوزه‌های مربوط به پیشگیری از وقوع جرم، حمایت از تولید و کاهش آسیب‌های اجتماعی، از ظرفیت‌های مردمی استفاده شود چرا که اگر در انجام امور از ظرفیت‌های مردمی غفلت کنیم، کارها با تاخیر و هزینه بیشتری انجام می‌شوند.

رئیس قوه قضاییه با قدردانی از عملکرد دادسرای عمومی و انقلاب مشهد در زمینه اجرای طرح ساماندهی و تحول در ارجاع شکواییه، گفت: نباید شرایط به نحوی باشد که چند ماه بعد از ارجاع گزارش ضابط به شعبه بازپرسی، مشخص شود که پرونده کیفری نبوده و ماهیت حقوقی داشته است؛ این قبیل ناهماهنگی‌ها موجب ایجاد نارضایتی در مردم می‌شود.

ارائه گزارش

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، محمد صاحبکار معاون راهبردی قوه قضاییه به ارائه گزارش ارزیابی عملکرد دادگستری خراسان رضوی پرداخت و با اشاره  به برخی اقدامات مبتکرانه این دادگستری اظهار کرد: اجرای طرح ساماندهی و تحول در ارجاع شکواییه در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد و همچنین انجام اقدامات مناسب در حوزه اقدامات مبارزه با مواد مخدر، از اقدامات خلاقانه دادگستری خراسان رضوی محسوب می‌شود.

در این جلسه همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری دادستان کل کشور به ارائه گزارشی از سفر دیروز خود به نیشابور و وضع زندان، پزشکی قانونی و دادگستری و دادسرای این شهر پرداخت ؛سراج معاون سیاسی رئیس قوه قضاییه نیز گزارش سفر دیروز خود به شهرستان تربت جام و بخش نصرآباد را ارائه داد.

حجت الاسلام صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف نیز ضمن ارائه گزارشی از حضور خود در قوچان و مشاهده وضع واحدهای قضایی این شهرستان، از نقش قابل توجه شعب حل اختلاف مستقر در دادسرای مشهد در زمینه کاهش پرونده های قضایی این دادسرا خبر داد و حجت‌الاسلام رحیمی معاون قضایی قوه قضاییه نیز گزارش سفر دیروز خود به شهرستان تربت حیدریه را ارائه کرد.

حجت‌الاسلام قدرتی معاون حقوقی قوه قضاییه نیز گزارش سفر خود به سبزوار،  و مشکلات زمین‌خواری در این شهرستان را ارائه داد.

جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه نیز در این جلسه با اشاره به حضور خود در شهرستان کاشمرگفت: مردم این شهرستان قدردان اقدامات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری خراسان رضوی که موجب احیاء تعداد قابل توجهی از کارخانه‌های این شهرستان شده است  هستند.

مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی به ارائه گزاشی از بازدیدهای دیروز خود از مراکز پزشکی قانونی مشهد، سبزوار و نیشابور پرداخت.

خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور نیز در این جلسه با اشاره به بازدید چهار ساعته روز گذشته خود از معادن سنگ آهن سنگان در شهرستان خواف، گزارشی در این خصوص ارائه کرد

بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک نیز در این جلسه گفت: اسناد  کاداستری برای بیش از 95 درصد عرصه‌های ملی استان خراسان رضوی صادر شده است

محمدی رئیس سازمان زندان ها هم در این جلسه با قدردانی از رئیس قوه قضاییه در بازدید از زندان مرکزی مشهد، گزارشی از بازدید روز گذشته خود از زندان‌های سبزوار و نیشابورارائه  داد.

شاهرخیان معاون مالی، پشتیبانی و امور عمرانی قوه  قضاییه نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از وضع طرحهای عمرانی و نیازمندی های واحدهای قضایی خراسان رضوی پرداخت.

 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)