• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۶۸۸۶
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۳
قزوین » سیاسی

ارتباط با خدا، انسان را از ترس و ناامیدی دور نگه می‌دارد

نماینده، ولی فقیه در استان قزوین در همایش رهپویان فاطمی گفت: ارتباط با خدا، انسان را از ترس و ناامیدی دور نگه می‌دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قزوین، حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم عابدینی، نماینده، ولی فقیه در استان و امام ارتباط با خدا، انسان را از ترس و ناامیدی دور نگه می‌داردجمعه قزوین در همایش رهپویان فاطمی که در شبستان امیرالمؤمنین (ع) مسجدالنبی (ص) برگزار شد، اظهار کرد: اولین رابطه‌ای که حضرت فاطمه زهرا (س) در زندگی داشته، رابطه با خدا بوده که بسیار خداوند را دوست داشت و اگر همه عالم هم با او دشمن می‌شدند، به واسطه همین دوستی آن دشمنی‌ها به چشمشان نمی‌آمد.

وی افزود: ما هم می‌بایست کاری کنیم که خدا با ما دوست باشد و ما نیز با خداوند دوست باشیم و به تاسی از حضرت زهرا کاری کنیم که این دوستی دو طرفه باشد. خداوند در قرآن فرموده‌ای پیغمبر (ص) به مردم بگو اگر خدا را دوست دارید از من که پیغمبر هستم پیروی کنید و اگر این کار را کنید خدا هم دوست صمیمی شما می‌شود و این عامل موفقیت در زندگی است.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: باید ببینیم رابطه ما با خدا در چه سطحی است و چقدر در موقع ناراحتی ها، عصبانیت‌ها و گرفتاری‌ها رابطه ما با خدا موجب آسایش و راحتی ما می‌شود و به همان اندازه که راحتی و آسایش پیدا می‌کنیم، با خدا ارتباط داریم و می‌توانیم ترس و ناامیدی را پشت سر بگذاریم و هیچگاه مایوس نشویم.

نماینده، ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: غم و ترس هیچگاه در زندگی حضرت زهرا (س) جایی نداشت و این به واسطه ارتباط با خدای متعال بدست آمده بود و حضرت زینب (س) نیز به تاسی از مادرشان از ترس و ناامیدی دور بود و در مقابل ابن زیاد که گفت دیدی خدا با پدرت چه کرد، فرمود من جز زیبایی ندیدیم و این رفتار می‌بایست الگویی برای بانوان ما قرار گیرد.

وی با بیان اینکه ارتباط دیگری که به حضرت زهرا کمک می‌کرد تا غم و ناامیدی را از خود دور نگه دارد، ارتباط با رسول خدا بود، گفت: حضرت فاطمه با رسول خدا نه فقط از این جهت که پدرشان بود، بلکه بخاطر اینکه پیغمبر بود، ارتباط عمیقی داشت و حضرت را نه تنها پدر، بلکه پیغمبر و معلم خود می‌دانست.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی اضافه کرد: حضرت زهرا ارتباط عمیق با پیغمبر داشت و پیغمبر دست حضرت زهرا را می‌بوسید. امروز نیز اگر شما دخترانِ پیرو حضرت زهرا پیرو حقیقی آزمون‌های دینی باشید، پیغمبر او را نیز دوست می‌دارد و در زندگی اش تاثیر می‌گذارد و زندگی اش با برکت می‌شود.

امام جمعه قزوین اظهار کرد: ما در هر نماز به پیامبر سلام می‌دهیم و اعتقاد داریم سلام ما را پیامبر می‌شنود و جواب ما را نیز می‌دهد و اگر همین را درک کنیم، برای ایستادن به نماز شوق پیدا می‌کنیم و حضرت فاطمه قدر این ارتباط با رسول خدا را می‌دانست و لقب ام‌ابی‌ها گرفته بود.

وی تصریح کرد: رابطه سوم، رابطه حضرت فاطمه با امام، رهبر و، ولی اش امیرالمؤمنین (ع) بود. حضرت فاطمه بسیار اهمیت می‌داد که باید امام زمان را بشناسم و به او اعتقاد داشته و از امام زمان حمایت کند.

نماینده، ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: حضرت فاطمه برای اینکه سر حرف خود بایستد و نشان دهد که امیرالمؤمنین امام ایشان و امام مردم است و کسی حق ندارد نسبت به ولایت امیرالمؤمنین بی مهری کند و آن را جدی نگیرد و این شد که این بانوی بزرگ اسلام به عنوان اولین حامی بزرگ ولایت نام گرفت.

وی افزود: در انقلاب اسلامی نیز اگر مردم ولایت امام خمینی (ره) را قبول نمی‌کردند، انقلاب پیروز نمی‌شد و این آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها بودند که بر کشور ما حکومت می‌کردند و امام خمینی با حمایت شما دانش آموزان انقلاب را به پیروزی رساندند و این اقدامات انقلابی ما همان ولایتمداری است و کسانی که در این مسیر قرار دارند ممکن است رنج و زحمت داشته باشند، اما غم و غصه ندارند.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی عنوان کرد: رابطه چهارم، رابطه با مردم است. حضرت فاطمه در هر شرایطی به فکر مردم بود چرا که پدرش به ایشان آموخته بود اگر کسی روزش را بگذراند، اما به فکر مستضعفان و مسلمانان نباشد، مسلمان نیست و به همین خاطر گرفتاری مردم را گرفتاری خودش می‌دانست.

امام جمعه قزوین گفت: فاطمه (س) شخصیتی بود که اول به فکر همسایه بود و سپس به فکر خانواده و این درس بسیار مهمی بود که حضرت در کمک به همسایه پیشقدم بود و در حق همسایه‌ها همواره دعا می‌کرد و در کمک کردن به آن‌ها پیشقدم بود.

وی اظهار کرد: رابطه دیگر حضرت فاطمه (س)، رابطه با قرآن است. اینکه می‌گوییم حضرت اهل ذکر بوده یعنی اهل قرآن بوده است که تسبیحات گوشه‌ای از آن است. خدا فرمود ما ذکر را نازل کردیم و منظور همان نزول قرآن است و خدا تاکید می‌کند که نمی‌گذاریم قرآن تحریف شود و این ذکر معمولی نیست و همه آن برکت است و هر کسی ارتباط با قرآن دارد زندگی اش با برکت می‌شود.

نماینده، ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: خدا فرموده هر کسی از قرآن دوری کند و نسبت به قرآن بی مهری کند، زندگی اش بی برکت می‌شود و زندگی اش در فشار و ناآرامی قرار می‌گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)