• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۷۰۱۴
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۹
گیلان » اقتصادی

بیان مشکلات استان از زبان استاندار گیلان

دکتر عباسی در شورای اداری گیلان مشکلات استان را فهرست وار برشمرد و خواهان حل این مشکلات از سوی رییس جمهور شد.

بیان مشکلات استان از زبان استاندار گیلانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ استاندار گیلان با خوشامدگویی به رئیس جمهور و هیات دولت، گفت : حضور شما در استان را برای مردم ولایتمدار و انقلابی گیلان به فال نیک می‌گیریم، زیرا شما سابقه خوبی در فساد ستیزی دارید و مردم گیلان برای انتخاب شما با شور شوق در انتخابات شرکت کردند.

دکتر اسدالله عباسی با اظهار امیدواری از حضور رئیس جمهور و هیات دولت در استان برای برطرف شدن محرومیت‌های گیلان که فقر آن زیر بوته زار‌های سرسبزش پنهان شده، گفت: از زمان حضورم در استان سعی کردم از مدیران انقلابی و جوان استفاده کنم که با استفاده از تعهد، تخصص و ولایت مداری آن‌ها، در استان گره گشایی شده و عقب ماندگی‌های گیلان برطرف شود.

وی با اشاره به معضل پسماند استان، گفت: در گیلان روزانه ۲ هزار تن زباله تولید می‌شود که به روش سنتی در جنگل‌ها، مراتع و جنگل‌های هیرکانی دفع می‌شود و با سرازیر شدن شیرابه‌های این زباله به درون تالاب‌ها و دریای خزر مشکلات زیست محیطی ایجاد شده است.

استاندار گیلان با بیان اینکه برای اجرای طرح جامع مدیریت پسماند در گیلان، به اعتبار نیاز داریم، گفت: برای تفکیک زباله از مبدا، بازیافت و تهیه زباله سوز به ۸۵۰ میلیون تومان اعتبار نیاز داریم.

دکتر عباسی با اشاره با لزوم ساماندهی آب‌های سطحی به دلیل نبود امکان جذب فاضلاب در اراضی، افزود: بیش از ۷۰ درصد شهر‌ها و روستا‌های گیلان فاضلاب ندارند و آب‌های آلوده به آب راه‌ها و رودخانه‌ها وارد شده و موجب آلودگی اب‌ها می‌شود و ساماندهی فاضلاب در استان به بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان و اتمام شبکه فاضلاب شهر رشت به ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی در ادامه با اشاره به خشک شدن تالاب بین المللی انزلی، افزود: به دلیل رسوب پسماند در این تالاب، در خواست می‌کنم برای احیا این تالاب بین المللی ستاد ملی تشکیل شود.

استاندار گیلان به نیمه تمام ماندن ۶۰۸ طرح در استان اشاره کرد و گفت: برای اتمام این طرح‌ها به ۷۱ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

دکتر عباسی یا اشاره به پیشرفت ۷۰ درصدی ۸ کیلومتر باقیمانده آزاد راه رشت قزوین، گفت: بر‌ای تکمیل این طرح ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی با اشاره به گیلان به عنوان قطب کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور گفت: تغییر اقلیم استان و کم آبی سد سفیدرود به دلیل کاهش بارندگی‌ها باعث ایجاد تنش آبی در استان شده است. 

استاندار گیلان گفت: در بخش آب شرب با اینکه بارندگی خوبی داریم باز با تنش آبی مواجه هستیم.

دکتر اسدالله عباسی با بیان اینکه گیلان به دلیل وقوع بلایای طبیعی جزو ۵ استان نخست کشور است، افزود: تند باد، سیلاب، رانش و زلزله سبب مشکلات زیادی برای مردم گیلان شده است. 

استاندار گیلان با اشاره به جهش تولید مسکن و ساخت سالانه یک میلیون خانه ، از رئیس جمهور خواست به دلیل بالابودن هزینه ساخت مسکن در شهرستان رشت تسهیلات مسکن ملی به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته و برای شهر‌های دیگر اعتبار لازم برای خرید اراضی مورد نیاز و تبدیل وام مسکن مهر به جهش ملی مسکن اعتبار تخصیص یابد.

دکتر عباسی افزود: برخی از بیمارستان‌ها مانند بیمارستان رازی و شفای رشت فرسوده است که برای بازسازی و همچنین تبدیل بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی لاکان به هزار تختخوابی جنرال به دستور و حمایت شما نیاز داریم. 

وی گفت: با توجه به سیاست‌های دولت مردمی مبنی بر کار میدانی، یکی از برنامه‌های اصلی بنده، حضور میدانی و حل مشکل در همان مکان است.

استاندار گیلان تصریح کرد: اتمام هزار و ۷۲ طرح نیمه تمام و اقتصادی که پیشرفت ۱۰ تا ۹۰ درصد دارند، افزایش شیفت کاری در ۷۰ واحد فعال استان و ۸۶ هزار فرصت شغلی از جمله برنامه‌های مورد نظر در گیلان است.

دکتر عباسی با بیان اینکه به ۱۲ هزار میلیارد تومان بخش خصوصی در قالب سرمایه در گردش قابل اجرا خواهد بود، افزود: برای ایجاد ۲۳ هزار و ۷۳۰ شغل جدید هدف گذاری شده که درخواست می‌کنیم با حمایت و بهبود فضای کسب و کار بتوانیم به این هدف برسیم.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت مناطق تجاری انزلی، آستارا و لاهیجان به عنوان اصلی‌ترین برنامه‌های استانی، اضافه کرد: افزایش درآمد ارزی و کاهش بودجه نفت، استفاده از مناطق آزاد و گمرک و اتصال بندر انزلی به بندر آستارا، رسیدن به هدف درآمد ۲ هزار میلیارد ریالی را محقق می‌کند.

استاندار گیلان با اشاره به ثبت جهانی ماسوله به عنوان شاهکار معماری جهان در آینده‌ای نزدیک، گفت: در تولید محصولات کشاورزی و صنعت چوب و صادرات محصولات کشاورزی و صادرت چای در افق ۵ ساله دیده شده است.

دکتر عباسی افزود: گیلان درخصوص آبزی پروری هم گیلان پیشرفت خوبی داشته و حق بیمه صیادان هم جزو مطالبات این قشر است.

وی گفت: در حوزه بازسازی ماهیان خاویاری و استخوانی دریای خزر هم نیاز به پرداخت تسهیلات به تولید کنندگان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم غبار روبی و عطرافشانی قبور شهدا
کرمان میزبان جشنواره بین‌المللی ستاره‌های صحنه
امام جمعه کرمانشاه:
برتری دانشگاه آزاد و پالایش نفت آبادان در هفته دوم لیگ برتر واترپلو
مهار آتش‌سوزی باغ‌های چای مخروبه در کومله
بهسازی مدرسه شهید نارویی روستای سرتپه رامیان با کمک گروه جهادی
بهسازی و ترمیم راههای روستایی فیروزکوه
تأکید بر اجرای مصوبات کاهش آلودگی و بی‌اعتمادی به آمریکا
توزیع هزار بسته لوازم التحریر در بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان شمالی
سی و ششمین جشنواره تئاتر کردستان
نقش تربیتی معلم امروز بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد 
ذوب آهن و خیبرخرم آباد
فصل جدید همکاری‌های ایران و سازمان جهانی دریانوردی
تکذیب شایعه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان در روز شنبه ۸ آذرماه
ترافیک سنگین شبانه و یک طرفه شدن دو محور ارتباطی مازندران 
تیم ملی وزنه برداری، قهرمان مسابقات بین المللی جام فجر
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
گردهمایی ارکان فعال مساجد شاهرود
اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای صنفی در اسلامشهر
اعلام برنامه های سومین روز جشنواره جهانی فیلم فجر شیراز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود  (۱ نظر)