• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۷۳۴۳
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۲
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
دکتر مقیمی رئیس دانشگاه تهران در نخستین نشست خبری:

۱۶ بهمن آغاز کلاس‌های حضوری؛ جلوگیری از حضور واکسن نزده ها

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به آغاز کلاس‌های حضوری از ۱۶ بهمن، گفت: از ورود دانشجویان واکسن نزده به دانشگاه و خوابگاه جلوگیری خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای سید محمد مقیمی در نشست خبری افزود: راهبرد اصلی ما بر اساس شعار محوری و راهبرد کلان با عنوان «جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسؤولیت پذیری اجتماعی» تعیین شده است و در این راستا اقداماتی شکل گرفته است.

جلوگیری از حضور دانشجویان واکسن نزده به دانشگاه تهران

دکتر مقیمی افزود: عقلانیت، معنویت و عملگرایی سه عنصر اصلی برای فعالیت در دانشگاه تهران است و اعتقاد داریم در محیط دانشگاه باید خرد جمعی و عقلانیت در دستور کار قرار بگیرد.آقای مقیمی درباره جهاد علمی گفت: تمام فعالیت‌های دانشگاه بر اساس سبک جهادی شکل می‌گیرد و انتخاب مدیران از نظر ساختاری مورد توجه قرار می‌گیرد.
وی در خصوص شعار دانشگاه کارآفرین گفت: ما تاکنون نتوانسته ایم شعار کار آفرینی را به درستی اجرا کنیم بنابراین باید مؤلفه های اصلی دانشگاه تجدید نظر شود و برآیند و ساختار دانشگاه به صورت کارآفرینانه کار خود را آغاز کند و در این راستا نیز برنامه‌های جدید به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است و آنها اجرا می‌شود.
مقیمی تأکید کرد: تغییر نگرش و بینش به همراه تغییر مهارت ها مدنظر قرار گرفته است و ما حتی بر این اساس سه دانشکده علوم میان رشته ای شامل دانشکده حکمرانی، گردشگری و تجارت را راه‌اندازی کرده ایم.
رئیس دانشگاه تهران در ادامه در خصوص رویکرد مسؤولیت پذیری اجتماعی گفت: ۱۶ آذر شبکه دانشگاه تهران تأسیس شد و کار رسمی خود را آغاز کرد و وظیفه اصلی این شبکه رصد مشکلات دانشگاه و فعالیت های دانشگاه است.
وی همچنین به بازگشایی حضوری دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: بر اساس مصوبه سومین جلسه شورای آموزش عالی استان تهران مقرر شد که کلاس ها حضوری برگزار شود بنابراین حضور دانشجویان به تناسب حال دانشگاه‌ها مدنظر قرار گیرد.
مقیمی افزود: از دانشجویان نظر سنجی شده است که از میان ۴۵ هزار دانشجوی تهران ۲۰ هزار نفر پاسخ دادند و بر اساس این نظرسنجی ۵۵ درصد از دانشجویان آمادگی خود را برای کلاس های حضوری اعلام کردند و ۴۵ درصد دانشجویان هم با آموزش مجازی موفق هستند، بنابراین ما الزامی به اجرای کلاسهای حضوری نداریم و کلاس ها به صورت ترکیبی برگزار می‌شود.
وی در خصوص آزمون پایان ترم دانشگاه تهران گفت: آزمون پایان ترم دانشگاه حضوری برگزار خواهد شد بنابراین تمام دانشجویان آزمون حضوری خواهند داشت.
او افزود: در خصوص دروس عملی نیز باید بر این موضوع تأکید کنم که بعد از ماه مبارک رمضان دروس عملی به صورت حضوری برای تمامی دانشجویان برگزار خواهد شد، اما تا قبل از پایان ماه مبارک رمضان این دروس به صورت مجازی برگزار می‌شود.
آقای مقیمی تأکید کرد: تغذیه و اسکان دانشجویان به خوبی انجام می شود.
وی تأکید کرد: دانشجویانی که تاکنون اصلاً واکسن‌ نزده اند از ورودشان به دانشگاه و خوابگاه جلوگیری می‌شود.
آقای مقیمی در پاسخ به سؤالی درباره اخراج اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران گفت: این نگاه در عملکرد و مدیریت دانشگاه تهران وجود ندارد و حتی استاد نامبرده در برخی رسانه ها از سال ۹۸ اصلاً در سمت استاد دانشگاه تهران نیست و ما تلاش کردیم حتی، پنج عضو هیأت علمی را به کار در دانشگاه برگردانیم .
وی گفت: هر چند اکثر این افراد در فضاهای مجازی دلایل سیاسی را مطرح می‌کنند اما اینطور نیست و تنها هر دانشکده در خصوص نوع اعضای هیأت علمی تصمیم می‌گیرد و مبنای ما قانون و مقررات است و هرسال قرارداد اعضای هیأت علمی تمدید می‌شود .
رئیس دانشگاه تهران در ادامه در پاسخ به سؤال دیگری درباره پرونده بورسیه‌ها گفت: بحث بورسیه ها مدت هاست که در فضای علمی و رسانه‌ای مطرح بوده است ولی در زمان ریاست خودم در دانشگاه تهران چنین موضوعی را مشاهده نکردم، ضمن اینکه در بورسیه ها تعهد دو طرفه داریم و فرایند قانونی باید طی شود.
آقای مقیمی در ادامه درباره اینکه نام برخی از اعضای هیأت علمی دانشگاه در هیأت امنای دانشگاه نیز ذکر شده گفت: در دوره‌های قبل حتی ما شاهد بودیم که برخی از افراد با عناوین مختلف به عنوان عضو هیأت امنای دانشگاه تعیین و سپس عضو هیأت علمی دانشگاه می‌شدند اما در دوره ای که من سرپرست و ریاست دانشگاه را برعهده گرفتم تا کنون چنین موضوعی را ملاحظه نکردم حتی در برخی موارد مانند دکتر قالیباف که عضو هیأت علمی دانشگاه است در ذیل هیأت امنای دانشگاه نام بردیم که دکتر قالیباف نپذیرفتند، ما نگاه سیاسی به این موضوع نداریم .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)