• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۷۸۱۴
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
بهروز رحیمی:

مطالبه تبدیل وضعیت کادر سلامت؛ در دست پیگیری

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت، دریافت مجوز استخدامی کادر سلامت را پیگیری می‌کند، اما تا سازمان اداری و استخدامی کشور مجوزی ندهد، امکان تبدیل وضعیت نیرو‌های غیررسمی وجود ندارد.

مطالبه تبدیل وضعیت کادر سلامت؛ در دست پیگیریبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ بهروز رحیمی با به حضور پذیرفتن نمایندگان جمعی از تجمع کنندگان کادر سلامت مقابل وزارت بهداشت و شنیدن صحبت‌ها و مطالبات آن‌ها مبنی بر برقراری فوق العاده خاص با ضریب ۳ و تبدیل وضعیتِ نیرو‌های غیر رسمی افزود: به طور جدی در حال تلاش و پیگیری برای دریافت مجوز استخدامی هستیم، اما تنها تصمیم گیرنده این موضوع نیستیم و دستگاه‌های مختلف باید بخواهند و همکاری کنند به عنوان مثال تا سازمان اداری و استخدامی فایلی باز نکند، امکان تبدیل وضعیت هیچ یک از نیرو‌های غیر رسمی وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه کرونا باعث شد خدمات جامعه سلامت به جامعه یادآوری شود، ادامه داد: قدردان زحمات همه شما هستیم از ریش سفید‌های عرصه سلامت که در این دوران کرونایی جان سپردند تا اعضای خانواده‌ها آن‌ها؛ که در بعضی مواقع انتقال کرونا از کادر سلامت منجر به فوت برخی از اعضای خانواده شان شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: امکان ندارد کسی از تیم سلامت خدمت نگرفته باشد، ما از قبل تولد فرد تا زمانی که از دنیا می‌رود، در کنار وی هستیم، پس با وجود چنین خدماتی همه ما تلاش می‌کنیم، برای این جامعه ۵۷۶ هزار نفری خدمت کنیم؛ اما در این مسیر موانع داریم و تحقق مطالبه‌ها فقط در دست ما نیست.

رحیمی با بیان اینکه خود از نیرو‌های شرکتی و ۸۹ روزه وزارت بهداشت بوده و سال‌ها در بیمارستان‌ها با بسیاری از درد‌های کادر سلامت عجین بوده است، افزود: در بیمارستان همه شغل‌ها با هم کار می‌کنند و نباید در اعطای امتیازات بهورز، کادر بهداشت محیط، کادر آزمایشگاه، پرستار، رادیولوژیست و کادر بیهوشی را از هم تفکیک کرد، زیرا همه تیم سلامت تلاش می‌کند؛ اما قبول داریم که برخی مدیران میانی بد عمل می‌کنند به عنوان مثال در مقطعی که بنا بود به همه کادر سلامت مرخصی تشویقی بدهند یکی از مدیران گفته بود به ۸۹ روزه‌ها تعلق نمی‌گیرد؛ من به عنوان معاون توسعه هیچ تفاوتی میان نیرو‌ها قائل نیستم.

وی با تاکید بر اینکه وظیفه وزارت بهداشت شنیدن مطالبات شماست، ادامه داد: وزارت بهداشت نه تنها مانع شما نیست بلکه در کنار شماست و ما خودمان را جزئی از شما و در مقابل تک تک اعضای کادر سلامت خودمان را مسئول و پاسخگو می‌دانیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: در مواقعی ما وظیفه داریم که پیگیری کنیم که از سازمان برنامه و بودجه و از سازمان اداری و استخدامی پیگیر هستیم و حتما با کمیسیون بهداشت جلسه‌ای می‌گذاریم و در این باره صحبت می‌کنیم، اما در مواقعی شما به عنوان نماینده مطالبه گران باید به ما کمک و با نماینده‌های شهر خود در مجلس شورای اسلامی صحبت کنید و مطالبه‌های خود را آرام و منطقی پیگیری کنید.

رحیمی با اشاره به ماده ده لایحه خدمات کشوری که به موضوع فوق العاده خاص اشاره دارد، افزود: در خصوص فوق العاده خاص، نیاز به صحبت کردن بیشتر وجود دارد، فکر می‌کنم فوق العاده خاص اتفاق بیفتد، اما امسال نه؛ این راهبرد وزارت بهداشت است که فوق العاده خاص فارغ از مقدارش باید در احکام شما بیاید حتی شده یک ده هزار تومانی تا شان کارکنان حفظ شود و در گام بعد بتوان این مبلغ را افزایش داد.

وی ادامه داد: فکر می‌کنم این اتفاق نظر خوبی که میان مردم و مسئولان کشور در خصوص کادر سلامت وجود دارد بسیاری از مشکلات این صنف را حل خواهد کرد؛ یک مهلتی بدهید، حوصله کنید، این دولت برخورد مهربانانه‌ای دارد، بگذارید گشایش‌هایی اتفاق می‌افتد.
این جلسه که بیش از دو ساعت به طول انجامید با عکس یادگاری به پایان رسید و قرار شد این جلسات با نمایندگان به صورت فصلی ادامه داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)