• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۸۹۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۲
خراسان رضوی » اجتماعی

رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی لازمه تعطیل نشدن کسب و کار‌ها است

موارد بستری و بیماران دارای علامت که تست کرونای آن‌ها مثبت شده در دی ماه پنج درصد بیماران مشهد را تشکیل می‌دادند، اما اکنون این رقم به ۳۰ درصد رسیده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، سرپرست فرمانداری مشهد گفت: اگر می خواهیم کسب و کارها تعطیل نشود و رعایت شیوه نامه‌ های بهداشتی لازمه تعطیل نشدن کسب و کارها استمعاشرتهای مردم دچار اختلال نشود لازم است شیوه نامه های بهداشتی مقابله با کرونا در مجموعه های تحت مدیریت اداره ها به درستی انجام شود.

محسن داوری روز یکشنبه در شورای اداری شهرستان مشهد افزود: به دلیل اقدامات خوب پیشگیرانه گذشته فعلا در وضعیت وخیمی از نظر شیوع کرونا قرار نداریم اما لازم است برای این که درگیر اوج گیری شدید نشویم، دستورالعمل ها رعایت شود.

وی ادامه داد: با توجه به زیارت پذیر بودن مشهد و در پیش بودن ماه های پرمناسبت رجب و شعبان، اداره های مشهد باید راهکارهایی برای رعایت شیوه نامه های بهداشتی زائران در این ایام فراهم کنند.

سرپرست فرمانداری مشهد همچنین به در پیش بودن دهه فجر اشاره کرد و گفت: باید مسوولان در این ایام با روحیه انقلابی عمل کرده، به میان مردم بروند، مشکلات را رصد کرده و برای رفع آنها برنامه ریزی کنند و فعالیت مدیران تنها در اتاق مدیریت قابل پذیرش نیست و باید به میان مردم بروند.

7 درصد کارکنان ادارات مشهد واکسن کرونا نزده اند

رییس مرکز بهداشت شماره سه مشهد نیز به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گزارشی از روند شیوع کرونا گفت: کشور و به تبع آن مشهد به عنوان شهرستان زائرپذیر وارد موج ششم کرونا شده است و از آنجایی که حضور هموطنان در این شهرستان اجتناب ناپذیر است دستگاه ها وظیفه دارند خدمات خود را به نحوی ارائه دهند تا سلامتی مردم تامین شود.

ناصرامینی افزود: در حالی که موارد بستری و بیماران دارای علامت که تست کرونای آنها مثبت شده طی دی ماه پنج درصد بیماران مشهد را تشکیل می دادند اکنون این ارقام به ۳۰ درصد رسیده است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال دیروز شنبه چهار هزار و ۳۶۲ تست کرونا در پایگاه های مرکز بهداشت مشهد انجام شده که از این تعداد تست هزار و ۵۳۲ نفر معادل حدود ۳۵ درصد مثبت شده است همچنین دیروز هفت نفر (با تست مثبت کرونا) به دلیل ابتلا به کرونا در استان فوت شده اند که پنج نفر آنها مربوط به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است.

رییس مرکز بهداشت شماره سه مشهد گفت: باید توجه داشت آمار فوتی های ذکر شده فقط افرادی هستند که تست کرونا از آنها گرفته شده بنابراین برای ثبت تعداد واقعی و تخمینی فوتی های ناشی از کرونا باید عدد فوتی ها در ۲.۵ ضرب شود.

امینی افزود: در حال حاضر پنج تا هفت درصد از کارکنان ادارات مشهد واکسن نزده اند لذا باید نسبت به تزریق واکسن و به ویژه تکمیل واکسیناسیون و دز سوم در میان کارکنان ادارات اقدام شود.

وی تصریح کرد: محیط هایی که کرونا در آنها شیوع یافته است تعطیل می شود و در این راستا ۶۵ مدرسه فقط در یکی از نواحی هفت گانه آموزش و پرورش مشهد به دلیل مشاهده دانش آموزان و افراد دارای علامت تعطیل شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)