• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۹۴۶۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
اقتصادی » مسکن

باقی ماندن ۳۸هزار واحد مسکن مهر در شهر‌های جدید

سرپرست شرکت مادر تخصصی عمران شهر‌های جدید گفت: سهمیه شهر‌های جدید از مسکن مهر ۳۶۰ هزار واحد بود که تاکنون ۳۱۶ هزار و ۳۷۴ مسکن مهر شهر‌های جدید تحویل شده و تنها حدود ۳۸ هزار واحد باقی مانده است.

تعیین تکلیف نشدن ۳۸هزار مسکن مهر در شهر‌های جدیدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای علیرضا جعفری در نشست خبری امروز افزود: ۳۱۶ هزار و ۶۷۴ واحد از تعهدات مسکن مهر در شهر‌های جدید به متقاضیان تحویل داده شده است و برای خانه دار شدن حدود ۴۰ هزار نفر از متقاضیان نیز از طریق مسکن مهر، اقدام کردیم.

وی افزود: براساس تعهدات سنواتی، هنوز تکالیف باقی مانده داریم که موجب نارضایتی مردم شده است.

جعفری با اشاره به اینکه کسانی که از سال ۹۲ در انتظار تحویل مسکن مهر هستند و کسانی که مسکن خود را تحویل گرفتند هر دو گروه خواستار اجرای تعهدات بسترسازی و زیربنایی و روبنایی در نقاطی که مسکن مهر ساخته شده، هستند.

وی گفت: برای تکمیل واحد‌های باقی مانده, ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا بتوانیم این واحد‌ها را تکمیل و به متقاضیان تحویل دهیم.

جعفری افزود: از بودجه دولتی برای تکمیل این تعداد واحد باقی مانده مسکن مهر نمی‌توانیم استفاده کنیم و باید از طریق منابع ارزش افزوده اقدام شود.

وی ادامه داد: واحد‌های مسکونی مسکن مهر باقی مانده در شهر‌های پردیس، پرند، هشتگرد، صدرا، فولادشهر، گلبهار و بینالود باقی مانده است.

جعفری ابراز امیدواری کرد تا سال آینده به همه تعهدات خود در زمینه مسکن مهر عمل کنیم.

وی همچنین در مورد طرح اقدام ملی که در اواخر دولت دوازدهم اقدام به ثبت نام آن کردند نیز گفت: متقاضیانی که در این طرح ثبت نام کردند با متقاضیان طرح ملی مسکن تجمیع شدند، چون در طرح جهش تولید مسکن ظرفیت‌های بالایی در دستور کار داریم.

جعفری افزود: در طرح نهضت ملی مسکن، ساخت ۶۰۸ هزار و ۴۴۵ واحد مسکن، برای شهر‌های جدید در زمینی به وسعت ۱۵ هزار هکتار تعیین تکلیف شده است.

وی گفت:ساخت مسکن در ۳ هزار هکتار از زمین‌هایی که برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در نظر گرفته شده است از ابتدای سال آینده شروع خواهد شد.

جعفری با اشاره به اینکه ۶۷۰ هزار متقاضی برای دریافت مسکن از طریق طرح نهضت ملی ثبت نام کردند که همزمان در حال پایش آن‌ها هستیم که البته ۱۳۰ هزار واحد از این تعداد شناسایی وپایش شده اند.

وی همچنین درباره همکاری انبوه سازان مسکن در طرح نهضت ملی مسکن گفت: قیمت نهایی با انبوه سازان برای ساخت مسکن ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ازای هر متر مربع تعیین شده است که برای این طرح پیمانکاران تا قبل از سال جدید انتخاب می‌شوند.

جعفری افزود: پس از انتخاب پیمانکاران و سازندگان طرح نهضت ملی مسکن از سال ۱۴۰۱ عملیات اجرایی و کلنگ زنی واحد‌های نهضت ملی مسکن از فروردین سال آینده خواهد بود.

وی همچنین در مورد تامین مصالح ساختمانی برای ساخت طرح‌های نهضت ملی مسکن گفت: با استفاده از منابع صندوق ملی مسکن، مصالح با قیمت دولتی تامین خواهد شد تا هزینه ساخت برای پیمانکاران کاهش یابد تا در نهایت قیمت خانه‌های نهضت ملی مسکن در توان دهک‌های پایین باشد.

جعفری گفت: همچنین سازندگان هم تمایل به مشارکت و ساخت این طرح‌ها داشته باشند.

وی تاکید کرد: در طرح نهضت ملی اولویت، استفاده از انبوه سازان و سازندگان داخلی است، اما وضعیت رقابتی نیز ایجاد می‌کنیم و از فناوری صنعتی سازی ساختمان سایر کشور‌ها نیز استفاده خواهیم کرد.

جعفری افزود: با شرکت‌های صنعتی سازی از دو کشور چین و ترکیه برای انتقال فناوری در حال مذاکره هستیم.

وی گفت: متراژ خانه‌های طرح نهضت ملی مسکن بین ۷۰ تا ۱۱۰ مترمربع برآورد شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ان شا الله زودتر همه واحد ها تحویل داده شود تا مردم که سالها در انتظار بودن خانه دار شوند
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)