• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۰۵۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۵
ورزشی » فوتبال و فوتسال

واگذاری استقلال و پرسپولیس در دولت با جدیت پیگیری می‌شود

سخنگوی دولت از عزم دولت برای واگذاری استقلال و پرسپولیس خبر داد.

واگذاری استقلال و پرسپولیس در دولت با جدیت پیگیری می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، سخنگوی دولت از عزم دولت برای واگذاری استقلال و پرسپولیس خبر داد و گفت: وزارت ورزش، وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی به طور جدی پیگیر خصوصی سازی این دو باشگاه هستند.
 
علی بهادری جهرمی در خصوص موافقت با حضور تماشاگران در دیدار تیم ملی ایران با عراق و تغییر تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا در ورزش برای عدم حضور هوادار در دیدار امروز شاگردان دراگان اسکوچیچ با تیم ملی امارات گفت: سویه اُمیکرون خیلی جدی بود. در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا قبل از بازی با عراق بحث زیادی در این زمینه صورت گرفت. نمودار مربوط به ابتلای کرونا در سویه جدید به اصطلاح آسانسوری بوده است و سیر صعودی آن سرعت خیلی بالایی دارد و جای ریسک نداشت.

سخنگوی دولت افزود: کارشناسان پزشکی پیشنهادشان این بود که تجمعات به حداقل برسد. فکر می‌کنم در مصوبه جدید سقف تعداد افراد حاضر در یک جلسه، ۳۰ نفر در هر یک ساعت و نیم تعیین شد.

بهادری یادآور شد: در جلسات مربوط به حضور تماشاگران بحث‌های زیادی شد. من جزو یکی از کسانی بودم که برای حضور تماشاگران در بازی با عراق معتقد بودم مردم زیاد تلخی کشیده‌اند و بحث صعود تیم ملی نیز مطرح است؛ پس بهتر است هوادار حاضر باشد. من در آن نشست هم زیاد بحث کردم که با همراهی معاون اول رئیس جمهور و تاکید بر سلامتی مردم به عنوان اولویت اول رئیس جمهور قرار شد بازی با حضور تماشاگر باشد.

وی تصریح کرد: آقای رئیسی به ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد: اگر سلامتی مردم در خطر است اجازه حضور هوادار در ورزشگاه را ندهد اما به نوعی توانست موافقت آنها را نیز جذب کند.

بهادری جهرمی ادامه داد: پس از آن هم در بیش از ۱۰ جلسه شرکت کردم تا حوزه‌های مرتبط با حضور هواداران مورد بررسی قرار بگیرد که خوشبختانه بازی با حضور تماشاگران انجام شد.

سخنگوی دولت با اشاره به تصمیمات جدید برای بازی ایران با امارات، خاطرنشان کرد: به دلایل مربوط به سویه امیکرون که گفتم بازی با امارات قطعاً بدون حضور تماشاگر برگزار می‌شود.

بهادری جهرمی در خصوص اینکه خیلی‌ها در حال جهت دهی به طرفداری وی و دولت از استقلال و پرسپولیس هستند، گفت: من طرفدار تیم ملی ایران هستم.

سخنگوی دولت درباره اعتراض طرفداران پرسپولیس به وضعیت مدیریتی این باشگاه و حضور تعدادی از آنها مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: من در جریان این موضوع نیستم اما قطعاً باید به مسائل طرفداران باشگاه‌های بزرگ ایران توجه و رسیدگی شود.

بهادری جهرمی در خصوص سرنوشت خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس یادآور شد: خصوصی سازی در حال انجام است. جمله‌ای که می‌گویم در هیأت دولت بیان شده است که استقلال و پرسپولیس تیم‌های مردم هستند و باید به مردم هم واگذار شوند. وزارت ورزش، وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی به طور جدی پیگیر ماجرا هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)