• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۰۸۹۲
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۳
اجتماعی » جامعه و شهری

تحقق بودجه با افزایش صدور پروانه ساختمان

معاون شهردار در چهل و چهارمین جلسه شورای شهر تهران از افزایش صدور پروانه در چهار هفته گذشته نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

تحقق بودجه با افزایش صدور پروانه ساختمانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا صارمی در صحن علنی چهل و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: بودجه ۱۴۰۱ شهرداری در حوزه شهرسازی براساس رفتار پروانه‌ها تنظیم شده است؛ وارد سال‌های ۱۳۹۱، ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ نشده‌ایم که پروانه‌ها حدود ۳۰ هزار، ۳۳ هزار و ۲۶ هزار بود؛ تحلیل از سال‌هایی گرفته شده است که وقتی وزیر آن رفت، اعلام کرد که افتخار می‌کند یک واحد مسکن نساخته است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه سیاست دوره قبلی این بود که جمعیت پذیری در شهر تهران را کاهش دهند، افزود: کارگزاری‌ها در گذشته می‌گفتند که تهران باید گران شود تا افراد فقیر نتوانند در آن زندگی کنند؛ بعد‌ها این موضوع را عملیاتی کردند و با اعمال محدودیت‌ها از صدور پروانه جلوگیری کردند.
وی با اعلام اینکه محدودیت‌های اعمال شده در صدور پروانه به نسبت کل کشور، تفاوت معناداری دارد، عنوان کرد: درآمد‌های بخش شهرسازی از سال ۱۳۹۳ که صدور پروانه آن کاهش یافت، حدود ۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بوده است؛ سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸، تقریباً درآمد حدود ۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تا ۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بوده است؛ با اتفاقی که در نحوه محاسبه پروانه و عوارض ساختمانی مبتنی بر ارزش مکانی املاک شکل گرفت، آمار صدور پروانه در چهار هفته گذشته نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه سال گذشته حدود ۸ هزار پروانه صادر شده بود، افزود: رفتار ۶ سال گذشته که ۱۰ هزار پروانه صادر شده بود، نشان می‌دهد اگر هیچکدام از لوایح تصویب نشود و فقط ۲۰ درصدی که وزارت کشور اجازه داده، افزایش یابد و تعداد صدور پروانه به ۸ هزار عدد برسد، شهرداری به ۲۸ هزار میلیارد تومان درآمد می‌رسد؛ البته درحال حاضر این عدد ۱۰ درصد اضافه‌تر از بودجه است.
صارمی گفت: حدود ۶ هزار پرونده ماده ۱۰۰ وجود دارد که در گذشته با کاربری غیر با پایش طرح تفصیلی بوده است و بیش از ۴ هزار میلیارد تومان بودجه در این پرونده‌ها بلاتکلیف مانده است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اعلام اینکه توافقی با بنیاد جانبازان برای ساخت‌وساز انجام شده است که بیش از ۳ هزار میلیارد تومان می‌باشد، گفت: همچنین توافق دیگری با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و سازمان بهسازی و نوسازی انجام شده است؛ اراده دولت بر کمک کردن است و شرایط به سمت جهش مسکن درحال پیشروی است؛ همچنین تمامی سیاست‌های مدنظر شورا در حوزه شهرسازی پیاده‌سازی می‌شود.
وی با بیان اینکه کمیته نما و مکانیک خاک در صدور پروانه، حدود ۴۰ درصد زمان را افزایش می‌داد، عنوان کرد: لایحه‌ای به شورا تقدیم شده است که صدور پروانه منوط به تأیید کمیته نما نباشد و این تأییدیه در پایان سقف اول باشد که با این اقدام ۴۰ درصد زمان صدور پروانه کاهش می‌یابد.
صارمی با تأکید بر اینکه طی ۴۲ سال گذشته، کنترل نقشه، نفس صدور پروانه را گرفته است، عنوان کرد: در گذشته کنترل نقشه فقط در شهرداری انجام می‌شد، اما درحال حاضر در شهرداری، دفتر خدمات الکترونیک و توسط مهندس طراح و معمار هم انجام می‌شود؛ حدود ۷۰ روز، کنترل نقشه زمان می‌برد؛ از هفته گذشته در ۵ منطقه به صورت پایلوت کنترل نقشه فقط توسط مهندس معمار انجام می‌شود.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه برای ۱۶ قشر در حوزه صدور پروانه مشوق‌هایی درنظر گرفته شده است، توضیح داد: این اقشار شامل خانواده رزمندگان، ایثارگران، شهدا مدافع حرم، سلامت و آتش‌نشان، معلولان، زنان سرپرست خانوار، خانواده‌های بیش از ۳ فرزند، کارکنان بازنشسته، رسمی، پیمانی، قردادی شهرداری که حداقل ۵ سال عضویت دارند، نخبگان علمی، شهروندان خوش‌حساب در ۵ سال گذشته، خیران ساخت مراکز درمانی، زنداییان آزاد شده جرائم غیرعمد با حداقل دو سال زندانی و ... هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز باران در چهارمحال و بختیاری
برترین های جشنواره صنایع خلاق معرفی شدند
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ صعود ریحانه رضایی به یک چهارم نهایی شمشیربازی
چابهار قطب ورزش‌های آبی و ساحلی کشور
رفع موانع تولید اولویت مدیریت آذربایجان شرقی
هشدار نسبت به افزایش کشته‌های تصادفات محور‌های فرعی و روستایی خوزستان
آغاز به کار دومین دوره «جام رسانه امید»
معرفی برترین های پویش هواتو مثبت کن در شیراز
آغاز ساخت ۹ فضای آموزشی جایگزین مدارس سنگی در کرمان
بازگشایی محور خلیج‌فارس به دلیران و برقراری عبور و مرور
معاون باشگاه پرسپولیس: هواداران منتظر اتفاقات خوبی باشند
راهکار‌های علمی و عملی برای مدیریت چالش‌های کشاورزی در جنوب خوزستان
بحران کم‌سابقه خشکسالی و ضرورت مدیریت مصرف آب در هرمزگان
اقامه نماز باران در مسجد مقدس جمکران
استقبال اتاق بازرگانی اهواز از الحاق انجمن انبوه‌سازان
برگزاری یادواره شهدای جنگ ۱۲ روزه در خرم آباد
روابط ایران و عمان با قدرت، استحکام و آینده‌نگری تداوم خواهد یافت
دستگیری شکارچیان غیر مجاز قبل از شروع به شکار در شهرستان ارومیه
قیمت پایه هر لیتر بنزین سوپر، ۶۵ هزار و ۸۰۰ هزار تومان
برگزاری سومین سالگرد شهیدان دانیال رضا زاده و حسین زینال زاده در مشهد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه‌ای برای بارگذاری اسناد قولنامه‌ای راه اندازی می‌شود
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعتراف تاریخی ترامپ
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
آیین تکریم و معارفه مدیرکل استاندارد استان همدان
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)