• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۴۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۵
ورزشی » فوتبال و فوتسال

نکونام: به بردن پرسپولیس و فتح سوپرجام تمرکز کرده ایم

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: تنها تیمی در ایران هستیم که در هر ۴ جام حضور داشتیم و برای موفقیت در این جام‌ها تلاش می‌کنیم.

نکونام: به بردن پرسپولیس و فتح سوپرجام تمرکز کرده ایمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جواد نکونام سرمربی تیم فولاد خوزستان در نشست خبری پیش از دیدار مقابل پرسپولیس در سوپرجام، گفت: اول از همه تشکر می‌کنم از هیئت فوتبال و مسئولان ورزشگاه سیرجان که این شرایط را فراهم کردند که یک بازی خوب برای هر دو تیم باشد. خوشحالیم از اینکه اینجا حضور داریم و باعث افتخار ماست که می‌توانیم در سوپرجام حضور پیدا کنیم. تنها تیم ایرانی هستیم که در چهار جام این فصل حضور داشتیم و برای هر چهار تا زحمت کشیدیم و ادامه خواهیم داد تا به موفقیت برسیم.

وی در خصوص دیدار فردا نیز افزود: بازی سخت و سنگینی برای هر دو تیم خواهد بود، یک بازی و یک جام است و اهمیت خیلی زیادی دارد. دو تیم شناخت کافی از هم دارند و آخرین بازی را مقابل هم انجام دادند. باید از کمترین فرصت‌ها استفاده کنیم و از اشتباهات حریف بهره ببریم و با تمرکز بالا بازی کنیم تا به نتیجه برسیم. نکته مهم بازی فردا تمرکز بالای بازیکنان است که به آن‌ها گفتم و جلساتی در این باره داشتیم. باید خیلی خوب و با تمرکز بازی کنیم تا شرایط را طوری رقم بزنیم که در پایان خوشحال شویم.

سرمربی تیم فولاد همچنین گفت: شنیده ام که آقای اکبریان قصد دارد به همراه کمک‌هایش از فوتبال خداحافظی کند، جا دارد از همین جا به او خسته نباشید بگویم و بابت قضاوت‌های خوبش در این سال‌ها تشکر کنم و امیدوارم در زندگی شخصی سلامت و موفق باشد. تنها توقعمان این است که فردا بهترین قضاوتش مانند همه قضاوت‌ها را داشته باشد، چون تیم‌های بزرگ یک مقدار نگاه‌های متفاوتی را متوجه خود دارند و تنها خواسته ما این است که قضاوت عادلانه برای هر دو تیم باشد تا هر تیمی که لیاقتش را دارد، برنده شود.

نکونام در خصوص زمان دیدار سوپرجام نیز گفت: ما برنامه سازمان لیگ را تا آخر فصل نداریم که نظر بدهیم طبیعتا باید قبل از فصل برگزار شود یا بین فصل، اما باتوجه به شرایط تیم ملی، اینطور تصمیم‌گیری شده است.

سرمربی فولاد در خصوص فصل نقل و انتقالات و خرید‌های فولاد نیز گفت: اول از همه باید از حمیدرضا گرشاسبی، مدیریت باشگاه، آقای ابراهیمی رئیس کارخانه فولاد و اعضای هیئت مدیره باشگاه که واقعا زحمت کشیدند و بعد از دو سال که نتوانستیم یار بگیریم، من فکر کنم باید خسته نباشید بگویم به آنها. نفراتی که گرفتیم قطعا در ادامه راه کمک خواهند کرد و بازیکنان باکیفیتی داریم که بهترین‌ها هستند و در کنار بازیکنان خودمان، به موفقیت کمک خواهند کرد. فردا قطعا از آن‌ها استفاده خواهیم کرد، ما این بازیکنان را آوردیم تا بهترین استفاده را ببریم، چون در ادامه راه نیاز داریم به موفقیت برسیم.

نکونام ادامه داد: دو نکته هست؛ یکی اینکه ما دو پنجره بازیکن نگرفتیم و سال‌های سختی را گذراندیم تا به اینجا برسیم و کمترین حقمان این بود که بازیکن بگیریم. ما برخلاف سایر تیم‌ها نتوانستیم بازیکن بگیریم. نیم فصل اینطور نیست که بازیکنان دلخواه را جذب کنیم، اما بازیکنانی که می‌توانستیم جذب کنیم و در لیگ بهترین بودند، خریدیم و بازیکنانی که خریدیم بهترین‌های تیمشان هستند و کیفیتشان را در لیگ نشان خواهند داد و مانند سایر بازیکنانی که آمدند در فولاد احیا شدند و تبدیل به بازیکنان بزرگ فوتبال ایران شدند، باتوجه به اینکه بزرگ هستند، در فولاد هم به موفقیت خواهند رسید.

وی درباره اضافه شدن بازیکنان دیگر به تیمش نیز گفت: ما هنوز نیاز به جذب یار داریم و در این چند روز بعد از سوپرجام مذاکره خواهیم کرد تا به توافق برسیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف و توقیف پنج هزار جفت کفش احتکار شده در اصفهان
رونمایی از کتاب «بحران در اقتصاد رژیم صهیونیستی»
درخشش کرمان در مسابقات قهرمانی فوتبال ۵ نفره جوانان کشور
لزوم تبیین حقیقت انقلاب برای دانشجویان، با گفت‌وگوی صمیمانه و روشنگری
افزایش ساعت کار پایانه مرزی لطف آباد خراسان رضوی
ورود دو سامانه بارشی به مازندران طی یک هفته آینده
از اجرایی شدن طرح کارت امید مادران تا شناسایی ۱۲ هزار زوج نابارور در استان
تعطیلی دو مرکز غیرمجاز دندان‌پزشکی و خدمات زیبایی در آبادان
پیگیری اصلاح نقاط حادثه‌خیز و ایمن‌سازی جاده‌های کرمان
گرامیداشت هفته امور تربیتی در گرگان
محرومیت ۴ بازیکن شاغل در لیگ حرفه‌ای بسکتبال
رمضان؛ ماه رحمت و مغفرت و ماه انفاق و مهربانی
مشارکت ۱۸ درصدی خیرین در مدرسه‌سازی
تشدید نظارت بر بازار زنجان در آستانه نوروز و ماه مبارک رمضان
تکریم خانواده شهید بهروز خاکسار در سلماس
همت خیران در ساخت بزرگترین کتابخانه روستایی کشور
هشدار طوفان و کاهش کیفیت هوا در کرمان
تجلیل از دانش‌آموز فعال محیط‌زیست در تکاب
تاج: توسعه فوتبال بانوان یک ضرورت است
رای کمیته انضباطی والیبال درباره شکایت شهداب یزد از قلیچ نیازی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
مطالبات مراکز درمانی و بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تسویه شد
واکنش مقام‌های کشورهای مختلف به سخنان سفیر آمریکا
برگزاری مسابقات کشتی آزاد چهار جانبه در آباده
بیانیه بسیج دانشجویی خواجه نصیر درباره اتفاقات اخیر دانشگاه‌ها
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه
کمپین «همه ما ایران هستیم» در برزیل
پاکستان و ۱۴ کشور اسلامی ادعای سفیر آمریکا را محکوم کردند
اعلام قیمت تضمینی پیله ابریشم
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)