• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۷۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
قزوین » اجتماعی
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری:

 دوربین‌های پیشرفته نظارتی در مناطق حساس اراضی ملی نصب می‌شود

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: نصب دوربین‌های پیشرفته نظارتی در مناطق حساس اراضی ملی به منظور پیشگیری از تخریب و دخل و تصرف، چرای غیرمجاز و حضور به هنگام برای مهار آتش سوزی‌ها در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیماي مرکز قزوین، مسعود منصور در جمع مدیران منابع طبیعی و کشاورزی استان قزوین افزود: در دوربین‌های پیشرفته نظارتی در مناطق حساس اراضی ملی نصب می‌شود همین زمینه۱۰ دستگاه دوربین تهیه و در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد که یک مورد آن به قزوین اختصاص خواهد یافت.
 
وی با تاکید بر صیانت از اراضی جنگلی و مرتعی، گفت: به دلیل افزایش قیمت چوب تمایل به قطع درختان جنگلی افزایش یافته است و باید با جدیت بیشتری در حوزه پیشگیری و مقابله با قاچاق چوب اقدام کرد.
 
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری افزود: طرح زراعت چوب از سیاست‌های محوری سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری به شمار می‌رود و به کاهش قطع درختان در اراضی ملی کمک می‌کند.
 
منصور با بیان اینکه قانون نحوه بهره برداری از منابع جنگلی و مرتعی و بیشه زار‌ها را مشخص کرده است، گفت: هرگونه بهره برداری از این منابع نیازمند داشتن طرح و تصویب آن در مراجع قانونی است و اگر این ۲ موضوع به خوبی رعایت شود شاهد پیشگیری از تخلفات و مشکلات خواهیم بود.
 
وی خاطرنشان کرد: رویکرد ما در حفاظت و صیانت از منابع طبیعی باید عمل به قانون و اعمال مدیریت حفاظت از طریق تصویب طرح‌ها و نظارت بر اجرای آن‌ها باشد. 
 
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری با بیان اینکه تشکیل پرونده در مراجع قضایی باید آخرین اقدام در مواجهه با تخلفات از سوی جوامع محلی باشد، افزود: با کار آموزشی و ارشادی باید تخلفات را کاهش داد و از آن پیشگیری کرد.
 
منصور اضافه کرد: براساس سیاست‌های بالادستی در زمینه تخصیص زمین به فعالیت‌های کشاورزی به شکل دیم در اراضی ملی واگذاری زمین نداریم و به موضوع شهرک‌های کشاورزی تمرکز کرده ایم.
 
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری گفت: مناطقی از اراضی ملی که امکان تخصیص و واگذاری زمین وجود ندارد باید از قبل تعیین شود و دیگر نیاز به طرح به شکل موردی در کمیته‌ها وجود ندارد.
 
وی اظهار داشت: طرح‌های اقتصادی در اراضی ملی باید از تجانس و تناسب برخوردار باشد و اگر به منابع طبیعی آسیب وارد نکنند و در جهت پیشبرد اهداف اقتصادی کشور باشند و منع قانونی نداشته باشند باید مورد موافقت قرار بگیرند.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: در حوزه اعتبارات اگرچه با محدودیت‌هایی روبرو هستیم، اما نباید فراموش کرد با وجود قطع اعتبارات صندوق توسعه که هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود، اعتبارات حوزه آبخیزداری امسال دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.
 
منصور با تاکید بر اینکه حفاظت و صیانت از اراضی ملی باید از طریق برگزاری پویش‌ها و انعقاد تفاهم نامه‌ها و مردمی کردن این امور دنبال و پیگیری شود، افزود: تفاهم نامه‌ها هیچ بار مالی برای سازمان جنگلها، مراتع و منابع طبیعی ندارد و آماده ایم با همه دستگاه‌ها و نهاد‌های دولتی و مردمی در این خصوص تفاهم نامه امضا کنیم.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: هزار و ۳۶۰ پست سازمانی را به جنگلبانی، سرجنگلبانی، جنگلبان مسئول و جنگلبان راننده اختصاص دادیم که امیدواریم در حمایت بهتر قانونی از نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی موثر واقع شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین
بارش پراکنده باران در سمنان
نمایش توان داخلی صنعت بیمارستان‌سازی در نمایشگاه بین‌المللی تهران
تصویب طرح توسعه سایت ۲۰۰ هکتاری شهر مهاباد
برگزاری میز خدمت قضایی در شهرستان اسلامشهر
۴ فوتی و مصدوم در حادثه رانندگی بستان آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)