• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۷۹۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۱
سیاسی » دولت

افتتاح ۶ هزار طرح عمرانی و اشتغال زایی در ۶ هزار روستا

معاون اول رئیس جمهور در جنوب شرق استان تهران بطور همزمان بیش از 6 هزار طرح و پروژه عمرانی و اشتغال زایی روستایی در سراسر کشور را با اعتباری بالغ بر ۱۲۴ هزار میلیارد ریال افتتاح کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمد مخبر صبح امروز(چهارشنبه) با حضور در شهرستان پیشوا ضمن افتتاح یک کارخانه کشت و صنعت و دامپروری، به طور همزمان و متمرکز و طی ارتباط ویدئوکنفرانس با استانداران و مدیران تمام استان ها ۶ هزار و ۵۷۸ طرح عمرانی و اشتغالزایی روستایی را با اعتباری بالغ بر ۱۲۴ هزار میلیارد ریال در ۶۹۸۲ روستا افتتاح کرد. افتتاح ۶ هزار طرح عمرانی و اشتغال زایی در ۶ هزار روستا

معاون اول رئیس جمهور همچنین در آیین افتتاح این طرح ها با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی، ایام دهه فجر را تبریک گفت و با اشاره به نقش شهرستان پیشوا و ورامین در پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: یکی از مناطقی که مردم آن نقش موثر و مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند همین سرزمین است و کمتر کسی پیدا می شود که پیشوا و ورامین را نشناسد و قدر شهدای ۱۵ خرداد را نداند.

وی با یادآوری اعلام تعطیلی روز ۱۵ خرداد از سوی امام خمینی(ره) گفت: امام راحل در کمتر مناسبتی این گونه با قاطعیت یک روز را برای همیشه تعطیل اعلام کردند که این نشان از توجه ویژه امام(ره) به عظمت شهدای ۱۵ خرداد دارد و عجیب است که خود امام خمینی(ره) نیز در همین ایام ۱۵ خرداد از بین مردم پر کشید و به ملکوت اعلا پیوست.

دکتر مخبر، امام خمینی(ره) را شخصیتی بزرگ و با ویژگی ها و امتیازات منحصر بفرد توصیف و تصریح کرد: امام خمینی(ره) فقیه، فیلسوف، ‌عارف و مجاهد بود و از ویژگی های منحصر بفرد شخصیتی برخوردار بود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم نهضت تبیین اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که باید نهضت تبیین در مورد آن فعال شود، مکتب امام خمینی(ره) است که لازم است نظریه ها، دیدگاه ها و مکتب امام راحل و همچنین دیدگاه های مقام معظم رهبری تبیین شود.

وی هنر به صحنه آوردن مردم در مسائل و مقاطع مختلف را از جمله ویژگی های ممتاز امام خمینی(ره‌) برشمرد و گفت: البته این ویژگی در مقام معظم رهبری نیز متبلور است و همانطور که امام خمینی(ره) با اتکا به مردم انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند و در دوران دفاع مقدس، جنگ را اداره کرد، رهبر معظم انقلاب نیز امروز با اتکا به ملت و به صحنه آوردن مردم در تقابل با جهان سلطه کشور را اداره می کنند و خوشبختانه امروز مردم ایران علیرغم وجود برخی مشکلات، از عزتی جامع برخوردار هستند.

آقای مخبر افزود: اگرچه مسائلی نظیر مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی در کشور وجود دارد اما دولت سیزدهم با روی کار آمدن و با اتکا بر مردم توانست گره های بزرگی را در کشور باز کند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم مشکلات متعددی در بخش ذخایر کالاهای اساسی، فروش نفت و وضعیت معیشتی مردم وجود داشت، گفت: روزانه ۷۰۰ ـ ۸۰۰ نفر قربانی ابتلا به کرونا بودند و پول ها و دارایی های کشور نیز در کشورهای دیگر مسدود شده بود و روند مذاکرات نیز وضعیت خوبی را نداشت اما امروز دولت توانسته مسائلی را حل و فصل کند که کسی تصور نمی کرد در این مدت کوتاه قابل حل باشد.

وی در ادامه با اشاره به گزارش های مدیرعامل کارخانه کشت و صنعت دامپروری، اقدامات صورت گرفته برای راه اندازی این واحد بزرگ تولیدی آن هم در شرایط تحریم را ارزشمند و مهم توصیف و خاطر نشان کرد: همت و تلاش صورت گرفته برای راه اندازی این کارخانه پیام و شعار ما می توانیم را به همراه دارد و من چه در مسئولیت قبلی و چه در مسئولیت فعلی که از مشکلات و ظرفیت های کشور آگاهی کامل دارم بر این باور بوده و هستم که با ظرفیت های خدادادی و اقداماتی که در ۴۰ سال گذشته در کشور انجام شده، امروز در شرایطی قرار داریم که برای حل هر مشکل چندین راه حل وجود دارد که اگر به مردم اتکا کنیم این مشکلات قابل حل هستند.

محمد مخبر در بخش دیگری از سخنان خود یکی از هدف های جدی و حساسیت های اساسی امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری را توجه به محرومین و مناطق محروم برشمرد و اظهار داشت: دولت سیزدهم نیز شعار مردمی بودن و عدالت خواهی را برگزیده است چرا که بزرگترین عدالت، عدالت در معیشت مردم است.

معاون اول رئیس جمهور افزود: روستاهای کشور از ظرفیت های گسترده ای برخوردار هستند که اگر به این ظرفیت ها توجه شود روستاها که امروز جغرافیای محرومیت به آنها منتسب شده، به مناطقی تبدیل خواهند شد که کسانی که به دنبال زندگی راحت و سالم و مولد هستند به سمت آنها خواهند رفت.

امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نیز در این مراسم با اشاره به رویکرد،‌ تاکیدات و نگاه ویژه رییس جمهور و دولت سیزدهم به روستاها و مناطق محروم کشور تاکید کرد: رونق و پیشرفت روستاها و مناطق کم برخوردار از اولویت های دولت است که امروز شاهد هستیم نزدیک ۷۰۰۰ طرح و پروژه در حدود ۷۰۰۰ روستا در بخش های تولیدی، ‌اشتغالزایی، توانمندزایی، زیرساختی، اقتصاد، راه و آب، انرژی و طرح های هادی به بهره برداری می رسد که نقطه عطف و شروعی برای تحول در روستاها و مناطق محروم در دولت سیزدهم است.

وی با تشریح برنامه های معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در خصوص آبادانی و توسعه بخش روستایی و محروم کشور ادامه داد: توجه به اقتصاد روستا از رویکردهای دولت سیزدهم است که طبق برنامه ریزی های انجام شده ۵۰۰ هزار شغل با کمک و همکاری صندوق کارآفرینی امید و نهادهایی همانند کمیته امداد محقق می شود و همچنین با پیگیری ها و حمایت های معاون اول رییس جمهور در طرح نهضت احیای واحدهای اقتصادی نیز ۲۰۰۰ واحد از ۴۰۰۰ واحد تعیین شده به ویژه در صنایع تبدیلی در نواحی روستایی احیا و به چرخه تولید کشور اضافه می شود.

مدنی ادامه داد: در زمینه توجه به اقتصاد روستا نیز ۵۰۰ بازارچه روستایی در شریان های مسافرخیز کشور احداث می شود تا محصولات روستایی ارگانیک در این بازارچه ها در اختیار مردم قرار گیرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم همچنین به برنامه های دولت سیزدهم برای ساخت ۴ میلیون مسکن طی ۴ سال اشاره کرد و ادامه داد: حداقل ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در سال در روستاهای کشور ساخته می شود و علاوه بر این مهم در زمینه راه های روستایی نیز طبق برنامه ریزی ها سالانه ۵ هزار کیلومتر راه با همکاری سپاه و نهادهای انقلابی و مردمی ساخته می شود.

مدنی در خصوص برنامه های دولت برای آبرسانی روستاها با تنش آبی بالا تاکید کرد: ۱۰ هزار روستا با مشکل آبی در کشور شناسایی شده است که عملیات اجرایی حل مشکلات آبرسانی به این روستاها در مراسمی با حضور رییس جمهوری آغاز شده است و انشاءالله در سال آینده( ۱۴۰۱) مشکل تنش آبی ۳ هزار واحد از این روستاها حل می شود.

وی درباره برنامه های معاونت روستایی و مناطق محروم کشور برای حل معضلات حمل و نقل روستایی افزود: ۲۰۰۰ شریان اصلی بین دهستان ها در مراکز شهری استان ها نیازمند توجه ویژه است که طبق برنامه ریزی سه ساله مشکلات ۱۵۰۰ روستا حل خواهد شد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری همچنین در تشریح برنامه های دولت سیزدهم در زمینه اقدامات حمایتی در روستاها و بویژه مناطق محروم و کم برخوردار کشور گفت: طبق برنامه ریزی ها و توافقات انجام شده با سازمان بهزیستی، کمیته امداد و وزارتخانه های نیرو و صنعت، معدن و تجارت مقرر شده است تا به ۱۱۰ هزار واحد خانوار روستایی پنل های خورشیدی برای تولید ۵۵۰ مگاوات برق داده شود تا یک منبع درآمدزایی برای بخش های محروم کشور باشد.
وی در خصوص اصلاح ساختارهای حقوقی و قواعد و مقررات به نفع روستاییان و مناطق محروم کشور تصریح کرد: در این زمینه ۲۰ مسئله شناسایی شده است که تک تک این مسائل در معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور پیگیری می شود که از مهمترین آنها بحث معدن است و طبق دستور رئیس جمهور ۱۵ درصد از حقوق و عوارض دولتی که معدن داران ملزم به پرداخت هستند باید به روستاهایی تعلق گیرد که معادن در آن بخش ها فعال هستند که طبق پیش بینی ها ۶ هزار میلیارد تومان عواید برای روستاییان در پی خواهد داشت.
مدنی افزود: طبق دستور رئیس جمهور برای روستاهای زیر ۲۰ خانوار دهیاری و شوراهای روستا تعلق خواهد گرفت تا این دهستان ها صاحب دهیاری شوند و از منابع و بودجه های دولتی برای پیشرفت روستاهای خود بهره مند گردند.
وی با اشاره به اهمیت سبد اقتصاد روستا و برنامه ریزی های دولت در طرح جامع پیشرفت روستایی ادامه داد: عدم وجود اتاق وضعیت روستایی یکی از مشکلاتی است که طبق پیگیری ها ۵۰۰۰ روستا دسترسی های لازم در این زمینه را ندارند که با کمک سامانه ها و اتاق وضعیت هوشمند، خدمت دهنده در روستا به خدمات گیرنده متصل می شود و تمام روستاییان از پنجره واحد خدمات روستایی بهره مند خواهند شد.

مهندس منصوری استاندار تهران هم در این مراسم با اشاره به سوابق انقلابی و نقش تاریخی مردم ورامین در پیروزی انقلاب اسلامی تاکید کرد: اینکه نهضت خدمت و توجه به روستاها و مناطق محروم کشور بزرگترین دستاورد دولت سیزدهم در همین چندماه گذشته است و در همین مدت کوتاه با کمک مقامات محلی در سرتاسر استان تهران کارگاه خدمت رسانی به مردم محروم شکل گرفته است و سیاست های دولت در این زمینه با کمک مسئولان و مردم پیگیری می شود.
استاندار تهران با اشاره به بازار بزرگ مصرف ۱۵ میلیونی در شهر و استان تهران تاکید کرد: نیروهای مستعد و توانمند اقتصادی در تهران و بویژه شهرهای اطراف تهران مشغول به کار هستند که سرمایه های خود را در راه خدمت به مردم و در امر تولید و صنعت به کار گرفته آمد.
منصوری همچنین با قدردانی از تلاش های معاون اول رئیس جمهور در زمینه احیای واحد‌های اقتصادی و توجه به امر مهم تولید در کشور ادامه داد: باید این نگاه ویژه در سرتاسر کشور گسترش یابد.
وی افزود: سهم ۲۲ درصدی استان تهران از کل صنعت کشور بدان معنا است که یک حرکت و اقدام کوچک اقتصادی و تولیدی در این استان می تواند تحولی بزرگ در اقتصاد کشور بوجود آورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)