• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۸۲۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۷
خراسان جنوبی » اجتماعی
مدیر گروه اطفال بیمارستان ولیعصر بیرجند

لزوم واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال

دکتر نمکین : کودکان زیر ۱۲سال طبق دستورالعمل‌های وزارت بهداشت برای واکسیناسیون کرونا مراجعه کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی ، مدیر گروه اطفال بیمارستان ولیعصر (عج) با اشاره به شیوع پیک جدید کرونا و لزوم واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال طبق دستورالعمل‌های وزارت بهداشتبیان اینکه در امیکرون امکان ابتلاء کودکان که علامت دار شوند، بیشتر است گفت: کودکان در هر سنی می‌توانند به این ویروس مبتلا شوند و نباید مورد بی توجهی قرار گیرند.

دکتر کوکب نمکین با بیان اینکه امیکرون نسبت به سایر سویه های کرونا‌ شانس درگیری دستگاه تنفسی تحتانی در آن کمتر است و بیشتر تظاهرات آن به شکل عفونت تنفسی فوقانی است افزود: علائم آن نیز شامل تب، آبریزش بینی و سرفه که بعضاً خشک است که اصطلاحاً سرفه‌های خروسکی (کروپ) می‌گویند و گلودرد جزء علائمی است که درکودکان شایع است.

وی با بیان اینکه معمولاً امیکرون سرایت بالایی دارد که می‌تواند تمام اعضاء یک خانواده را درگیر کند افزود: شیوع امیکرون با آنفلوانزا فصلی همزمانی دارد که این بیماری با علائم تنفسی تب و سرفه ممکن است آنفلوانزا باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه در امیکرون علائم گوارشی کمتر شایع است افزود: بعضی مواقع ممکن است این علائم به شکل استفراغ، اسهال و تب تظاهر پیدا کند و گاهی نیز تشنج رخ می‌دهد که در امیکرون شانس آن بیشتر است.

دکتر نمکین با بیان اینکه خیلی از بیماران علائم خفیف دارند گفت: برای بهبودی این افراد درمان حمایتی مانند کنترل تب و مصرف مایعات فراوان در منزل توصیه می‌شود.

وی گفت: اگر فرد مبتلا دچار بیماری زمینه‌ای از جمله دیابت، بیماری مزمن عصبی، ریوی، کلیوی، یا نقص سیتم ایمنی یا مصرف داروی شیمیایی و یا کودک زیر یکسال یا کودک زیر ۵ سال که تبش بیش از سه روز طول بکشد، باشد، حتماٌ با اولین علائم به کلینیک یا مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کند.

متخصص اطفال دانشگاه گفت: ضد سرفه خیلی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه نمی‌شود، چون سرفه یک مکانسیم دفاعی است.

دکتر نمکین با تاکید بر اینکه انتشار امیکرون در جامعه زیاد است و در یک بازه زمانی کوتاه مدت ممکن خواهد بود مراجعه به بیمارستان‌ها افزایش پیدا کند و عده‌ای نیاز به تخت بیمارستانی پیدا کنند گفت:توصیه می‌شود، مردم دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند، از دورهمی‌های خانوادگی پرهیز کنند، کودکان در اجتماعات ظاهر نشوند، تکمیل واکسیناسیون بزرگسالان و واکسن کودکان زیر ۱۲ سال طبق دستورالعمل‌های وزارت بهداشت را نیز انجام دهند.

مدیر گروه اطفال بیمارستان ولیعصر (عج) با بیان اینکه کودکان از محیط کرونا می‌گیرند و به سایرین منتقل می‌کنند افزود: در صورت ابتلا بچه ها، از تماس با افراد مسن اجتناب کنند.

دکتر نمکین با بیان اینکه دوره بیماری تا ۵ روز کنترل می‌شودافزود: اگر تنفس کودکی تند شد یا لب کبود یا بی قراری شدید یا تب طول کشیده و دچار بیماری زمینه‌ای باشد و یا اگر استفراغ مکرر، عطش شدید یا دچار تشنج یا بثورات پوستی شد را می‌توان جزو علائم خطر در کودکان دانست که می‌بایست حتما به اورژانس بیمارستان مراجعه شود و حتی شاید نیاز به بستری در بیمارستان باشد.

وی با توصیه به مصرف کوتاه مدت مکمل ها، با ترکیباتی همچون روی، زینک و ویتامین د، مصرف آنتی بیوتیک را تنها در صورت تجویز پزشک توصیه کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
جان و سلامتی آینده کودکان با تزریق واکسن کرونا در خطر می افتد . حالا خود دانید .
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)