• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۹۴۴۲
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴
گلستان » سیاسی
سخنران مراسم یوم الله ۲۲بهمن در مرکز گلستان :

استقلال ، آزادی و جمهوری ، دستاورد انقلاب اسلامی ایران

دستاورد انقلاب اسلامی ملت ایران ، استقلال ، آزادی و جمهوری است .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز گلستان ؛ حشمت اله قنبری ، استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ اسلام به عنوان سخنران مراسم گرامیداشت روز ۲۲ بهمن شهر گرگان در مصلای وحدت مرکز استان گفت : دستاورد انقلاب اسلامی، فقط گزارش عملکرد مسئولان در ایام دهه فجر و آنچه که در نظام اسلامی بدست آمده و آنچه که با نظام شاهنشاهی مقایسه می‌کنیم نیست بلکه برای رسیدن به پاسخ مناسب دستاورد‌های انقلاب اسلامی باید را درست مطرح کنیم.استقلال، آزادی و جمهوری، دستاورد انقلاب اسلامی ایران

دکتر قنبری افزود : انقلاب اسلامی یک فرهنگ عمیق برخاسته از روح تام و تمام برخاسته از دین بود که با زعامت مرجعیت شیعه در برابر نظام سلطه جهان ایستاد، چون روح خود را از اسلام گرفته بود و تداوم راه انبیا بود و ریشه در حماسه عاشورا داشت.

کارشناس مسائل سیاسی ، اجتماعی و مذهبی افزود : مردم ایران وقتی به پیروی از امام خمینی (ره) به میدان مبارزه پا گذاشتند سه خواسته از انقلاب اسلامی داشتند که همان استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود.

دکتر قنبری گفت: وقتی به این سوال مواجه می‌شویم که آیا امروز انقلاب اسلامی، استقلال را برای ایران به ارمغان آورده یا خیر؟ پاسخ روشن است؛ زیرا ایرانی که با سابقه چندین هزار ساله تحت حکومت پدر و پسری بودکه دست نشانده استعمار بودند و کشور در هیچ دوره‌ای به اندازه دوران پهلوی وابسته به استعمار نبود، رهبر بزرگ انقلاب توانست سینه به سینه در مقابل نظام سلطه جهانی بایستد و اگر هم حرفی از این دو می‌زد بخاطر این بود که آن‌ها نوک پیکان سلطه در ایران و ژاندارم آمریکا در خلیج فارس بودند و امام نظام سلطه را به هم ریخت و پس از چندین هزار سال مردم ایران توانستند سرنوشت خود را بدست بگیرند و این استقلال را در سایه اسلام بدست آوردند.

دکتر قنبری افزود : این دستاورد در شرایطی بدست آمد که نظام سلطه برای مردم هیچ کشوری حق حاکمیت و استقلال قائل نبود، اما ایران امروز بدون وابستگی به غرب و شرق ایستاده و نام ایران به عنوان محور آزادی خواهی در دنیا مطرح است.

وی با اشاره به آزادی به عنوان خواسته دیگر مردم ایران از انقلاب اسلامی گفت : در نظام شاه مردم ایران تحت سلطه حاکمیتی بود که دو سوم آن بهایی بودند و انقلاب اسلامی این ساختار را به هم ریخت و بعد از انقلاب تمام دولت‌ها برخاسته از اراده خود مردم بود.

سخنران روز ۲۲ بهمن گرگان با اشاره به جمهوری اسلامی به عنوان خواسته سوم مردم ایران از انقلاب اسلامی گفت: جمهوری اسلامی یک حکومت مردمی برپایه اسلام و اهل بیت علیهم السلام است و مردم ایران هزاران شهید را فدای انقلاب کردند و امروز هیچ یک از خانواده شهدا پشیمان نیستند، زیرا کار برای خدا خستگی و پشیمانی ندارد. بنا بر این کار‌هایی که مردم برای انقلاب اسلامی انجام داد اند کاملا قابل دفاع است.استقلال، آزادی و جمهوری، دستاورد انقلاب اسلامی ایران

وی با اشاره به این سوال که آیا کار‌های انجام شده بعد از انقلاب در تراز انقلاب اسلامی هست یا خیر؟ گفت: البته در تراز انقلاب اسلامی نیست ، زیرا هر جا که کار را به نیرو‌های اهل انقلاب سپرده ایم درخشیدیم و هرجه که کار را به کسانی که با انقلاب اسلامی تناسب نداشتند سپردیم مشکل داشتیم.

وی ، جمهوری اسلامی را دستاورد انقلاب اسلامی دانست و افزود : وقتی که کار به مردان انقلابی مانند شهید حاج قاسم سلیمانی سپردیم، دشمنان انقلاب شکست خوردند و اسرائیل که در جنگ ۶ روزه، ارتش کشور‌های عرب را در هم پیچید امروز حریف جوانان نوار غزه نمی‌شود.

وی با اشاره به ارزش روحیه انقلابی گفت: اگر کار را به افراد غیر انقلابی سپریم نباید از او کار انقلابی انتظار داشته باشیم، اما وقتی که کار را به افراد انقلابی سپردیم مانند صنایع دفاعی موفقیت‌های بزرگ بدست می‌آوریم و وقتی که کار را به افراد غیر انقلابی می‌سپاریم نمی‌توانند قیمت تخم مرغ را دو ساعت ثابت نگه دارند.

وی با اشاره به تصمیمات افراد غیر انقلابی گفت: کسانی که به دنبال حقوق‌های نجومی و حق ماموریت‌های دلاری هستند و با مصوبه‌ای به بهانه کرونا دو سال مسئولان را از مردم دور نگه می‌دارند مردم را از مسولان جدا می‌کنند در حالی که مسئولان انقلابی همواره در کنار مردم هستند.

وی با اشاره به اینکه مردم از انقلاب اسلامی خسته نشده اند گفت: مردم از حاشیه سازی و تبعیض خسته شده اند و از جنگ‌های سیاسی خسته شده اند و مردم روح انقلاب اسلامی هستند و در هر قشری مردم مومن و انقلابی وجود دارد و مردم مشتاق انقلاب اسلامی هستند.

آقای قنبری با اشاره به ویژگی‌های افراد انقلابی گفت: افراد انقلابی عاقل هستند و قلب بزرگ دارند و بخیل نیستند و پیوستگی ملت را ارزش و تفرقه و از هم گسستگی ملت را مایه شکست می‌دانند.

وی افزود: مردم ما به شهیدان قاسم سلیمانی و حسن تهرانی مقدم که روح انقلاب داشتند مباهات می‌کنند، زیرا موشک‌هایی که شهید تهرانی مقدم ساخت به پایگاه عین الاسد شلیک شد.

آقای قنبری گفت: مردم به کسانی احتیاج دارند که مانند رهبر معظم انقلاب بگوید من انقلابی هستم نه دیپلمات.

وی با اشاره به کسانی که روحیه انقلابی ندارند گفت: همه ما اگر در جایی اشتباه کردیم باید توبه کنیم و باید در سایه رهبری فرزانه تلاش کنیم تا مانندعزت قاسم سلیمانی در جهان بتابیم.

وی با تأکید بر اینکه اقتدار انقلابیون، صولت نظام سلطه را شکست، تاکید کرد: عزت ایران خاموش شدنی نیست و دشمن غروب ایران را نخواهد دید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)