• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۹۵۲۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۸
سیاسی » عمومی

مسئولیت شناسی ملت / وظیفه شناسی مسئولان

آنچه در آیین‌ها و راهپیمایی‌های بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بر همه ناظران اوضاع ایران آشکار شده؛ پیام ایستادگی مردم ایران بر آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی آن هم با گذشت ۴۳ سال پر فراز و نشیب از این رخداد بزرگ است.

یادداشت/ از مسئولیت شناسی ملت تا وظیفه شناسی مسئولاندرآستانه ۲۲ بهمن امسال اعتراف صریح سخنگوی دولت امریکا به شکست سیاست فشار حداکثری بر ایران، گواه روشنی بر به بار نشستن سال‌ها مقاومت و پایداری ملت ایران است. در روز‌های اخیر با وجود آغاز موج تازه‌ای از شیوع سویه جدیدی از ویروس کرونا که به هر حال اهمیت سلامت و حفظ ایمنی مردم را به طور جدی مطرح و راهپیمایی خودرویی و موتوری را جایگزین راهپیمایی متعارف کرد‎، حضور چشمگیر مردم در راهپیمایی‌های گرامیداشت انقلاب اسلامی درخور تقدیر و قدرشناسی است.
البته وفاداری و استواری ملت بر سر اساس انقلاب و نظام اسلامی امری نیست که از دید واقع بینان و آگاهان مسائل ایران پوشیده مانده باشد. حضور ملت در راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن امسال و اثبات زمان شناسی و درک درست مردم ما و تولید قدرت با حمایت از مسیر انقلاب اسلامی ‎؛ سرمایه ارزشمندی است که پشتوانه حرکت مسئولان برای رسیدگی به نیاز‌ها و دفاع از منافع و مطالبات به حق این ملت است.
در بحبوحه مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین، حمایت مردمی که در حضور ملت در سراسر ایران اسلامی متجلی شده؛ این پیام روشن را به طرف‌های مذاکره با ایران در وین می‌رساند که زمان آن فرارسیده که بر حقانیت و درستی مواضع ملت ایران و حق قانونی رفع تحریم‌ها صحه بگذارند و با تصمیمی جدی تحریم‌های ظالمانه ضد ملت ایران را برچینند. پیام روشن راهپیمایی امروز ملت ایران احساس قدرت و اعتماد به نفس مضاعف نمایندگان ایران در این گفتگوهاست تا با اتکاء بر این پشتوانه عظیم، بر مواضع محکم و اصولی نظام در این مذاکرات پافشاری کنند.
در عرصه داخلی نیز در عین اینکه حضور ملت در راهپیمایی‌های پر شور سراسرایران اسلامی، مسئولیت شناسی و بزرگواری ملت ایران را به رخ جهانیان کشید؛ این انتظار را متوجه مسئولان می‌کند تا با اهتمام و جدیت دوچندان برای تحقق مطالبات ملت، برنامه ریزی و مسئولیت شناسی خود را افزایش دهند.
امید آفرینی دولت سیزدهم در ماه‌های نخست فعالیت خود و موفقیت‌هایی مانند واکسیناسیون سراسری کرونا‎؛ افزایش مبادلات با کشور‌های همسایه؛ ‎ تحرک بخشی به حکمرانی در کشور بخصوص با سفر‌های استانی هیات دولت ‎، راه اندازی مجدد بسیاری از کارخانه‌ها و رونق نسبی تولید و نیز برخورد بدون اغماض با مفسدان و اخلالگران درحقوق عمومی برای مردم دلگرم کننده بوده، اما افزایش دوباره نرخ برخی کالا‌ها و دشواری وضع معیشت مردم، ممکن است این موفقیت‌ها را تحت الشعاع قرار دهد.
همچنین موجب دستاویز تبلیغات سوء مخالفان و معاندان شود تا با بزرگنمایی این گونه مشکلات که بسیاری از آن‌ها ریشه در تحریم‌های ظالمانه یا تصمیمات غلط گذشته دارد، سرمایه اجتماعی ایجاد شده برای دولت آقای رئیسی را تهدید کنند.
در چنین وضعیتی انتظار می‌رود با تدبیر و همه جانبه نگری و اقدام به موقع و موثر دولت، ضمن بازگشت ثبات و اطمینان به بازار بخصوص در‌آستانه سال نو، شوق به ثمردهی ملموس‌تر سیاست‌های دولت افزایش یابد. واقعیت آن است که حل مشکلات اقتصادی در صدر اولویت‌های نظام است و با فروکش کردن موج جدید کرونا در کشور و تعیین تکلیف گفتگو‌های رفع تحریم‌ها، فضای حرکت مجموعه نیرو‌های نظام برای ادای دین به ملت مهیاتر و مشخص‌تر خواهد شد.
در روز‌های اخیر رییس جمهور از تدوین طرح تحول در دولت سخن گفت که سرلوحه و راهنمای عمل آن، بیانیه گام دوم انقلاب است. آقای رئیسی در زمان ریاست بر دستگاه قضا نیز با تصویب و تایید طرح تحول دستگاه قضا، منشا تحولاتی مهم در امر قضا درکشور شد و اکنون نیز انتظار میرود با تدوین طرح تحول دولت که البته با جلب نظر نخبگان و صاحبنظران دلسوز نقشه راه جدید دولت نهایی و آماده اجرا خواهد شد، آرمانگرایی را با واقع بینی، تحول گرایی و حرکت انقلابی را در عین بهره گیری از دستاورد‌ها و تجارب گذشته و توازن در عرصه سیاست داخلی و خارجی را با بهره گیری کامل از وفاق و همدلیِ ایجاد شده میان نهاد‌های حکومتی در نظام پیوند زند و افق روشنی را فراروی مردم درآستانه ورود به قرن جدید شمسی بگشاید.
نویسنده: حسن مجیدی
خبرگزاری صدا و سیما

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارسال ۵۲۰ اثر به دبیرخانه همایش ملی شعر مادر در کاشان
پایش مرکز معاینه فنی فریمان
لیگ دسته یک هندبال قرعه کشی شد
شنای سپاه بر سکوی نخست
یادواره شهدای دانش آموز در هامون
نمایشگاه آثار هنری و صنایع دستی توان‌خواهان در قزوین
تکریم همسران و مادران شهدا در دانشگاه قم
استرداد وجوه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته در سبزوار
رشد ۳۰ درصدی تولید و صادرات شیلات
پیش بینی افزایش ارزش صادرات آبزیان در ماه‌های آینده
تأکید دولت بر لزوم استاندارد‌سازی سوخت خودرو‌ها در کشور
برگزاری پویش به نام مادرم؛ آیینه‌ی زهرا (س) در استان زنجان
برگزاری کنفرانس تفکر سیستمی در مشهد
زندگی در سایه همت
افتتاح ساختمان جدید فدراسیون دوچرخه‌سواری با حضور وزیر ورزش
آغاز عملیات زیرسازی و ترمیم جاده ایزدخواست به حنا
توقیف خودروی حامل برنج قاچاق در بخش رضویه مشهد
کشاورزان لرستانی برای اراضی خود سند رسمی بگیرند
برگزاری همایش اقتدار بسیجیان در جغتای
اجرای بیش از ۵۵ طرح سرمایه گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
سقف کیفری مهریه مشخص شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)