• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۹۵۲۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۸
سیاسی » عمومی

مسئولیت شناسی ملت / وظیفه شناسی مسئولان

آنچه در آیین‌ها و راهپیمایی‌های بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بر همه ناظران اوضاع ایران آشکار شده؛ پیام ایستادگی مردم ایران بر آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی آن هم با گذشت ۴۳ سال پر فراز و نشیب از این رخداد بزرگ است.

یادداشت/ از مسئولیت شناسی ملت تا وظیفه شناسی مسئولاندرآستانه ۲۲ بهمن امسال اعتراف صریح سخنگوی دولت امریکا به شکست سیاست فشار حداکثری بر ایران، گواه روشنی بر به بار نشستن سال‌ها مقاومت و پایداری ملت ایران است. در روز‌های اخیر با وجود آغاز موج تازه‌ای از شیوع سویه جدیدی از ویروس کرونا که به هر حال اهمیت سلامت و حفظ ایمنی مردم را به طور جدی مطرح و راهپیمایی خودرویی و موتوری را جایگزین راهپیمایی متعارف کرد‎، حضور چشمگیر مردم در راهپیمایی‌های گرامیداشت انقلاب اسلامی درخور تقدیر و قدرشناسی است.
البته وفاداری و استواری ملت بر سر اساس انقلاب و نظام اسلامی امری نیست که از دید واقع بینان و آگاهان مسائل ایران پوشیده مانده باشد. حضور ملت در راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن امسال و اثبات زمان شناسی و درک درست مردم ما و تولید قدرت با حمایت از مسیر انقلاب اسلامی ‎؛ سرمایه ارزشمندی است که پشتوانه حرکت مسئولان برای رسیدگی به نیاز‌ها و دفاع از منافع و مطالبات به حق این ملت است.
در بحبوحه مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین، حمایت مردمی که در حضور ملت در سراسر ایران اسلامی متجلی شده؛ این پیام روشن را به طرف‌های مذاکره با ایران در وین می‌رساند که زمان آن فرارسیده که بر حقانیت و درستی مواضع ملت ایران و حق قانونی رفع تحریم‌ها صحه بگذارند و با تصمیمی جدی تحریم‌های ظالمانه ضد ملت ایران را برچینند. پیام روشن راهپیمایی امروز ملت ایران احساس قدرت و اعتماد به نفس مضاعف نمایندگان ایران در این گفتگوهاست تا با اتکاء بر این پشتوانه عظیم، بر مواضع محکم و اصولی نظام در این مذاکرات پافشاری کنند.
در عرصه داخلی نیز در عین اینکه حضور ملت در راهپیمایی‌های پر شور سراسرایران اسلامی، مسئولیت شناسی و بزرگواری ملت ایران را به رخ جهانیان کشید؛ این انتظار را متوجه مسئولان می‌کند تا با اهتمام و جدیت دوچندان برای تحقق مطالبات ملت، برنامه ریزی و مسئولیت شناسی خود را افزایش دهند.
امید آفرینی دولت سیزدهم در ماه‌های نخست فعالیت خود و موفقیت‌هایی مانند واکسیناسیون سراسری کرونا‎؛ افزایش مبادلات با کشور‌های همسایه؛ ‎ تحرک بخشی به حکمرانی در کشور بخصوص با سفر‌های استانی هیات دولت ‎، راه اندازی مجدد بسیاری از کارخانه‌ها و رونق نسبی تولید و نیز برخورد بدون اغماض با مفسدان و اخلالگران درحقوق عمومی برای مردم دلگرم کننده بوده، اما افزایش دوباره نرخ برخی کالا‌ها و دشواری وضع معیشت مردم، ممکن است این موفقیت‌ها را تحت الشعاع قرار دهد.
همچنین موجب دستاویز تبلیغات سوء مخالفان و معاندان شود تا با بزرگنمایی این گونه مشکلات که بسیاری از آن‌ها ریشه در تحریم‌های ظالمانه یا تصمیمات غلط گذشته دارد، سرمایه اجتماعی ایجاد شده برای دولت آقای رئیسی را تهدید کنند.
در چنین وضعیتی انتظار می‌رود با تدبیر و همه جانبه نگری و اقدام به موقع و موثر دولت، ضمن بازگشت ثبات و اطمینان به بازار بخصوص در‌آستانه سال نو، شوق به ثمردهی ملموس‌تر سیاست‌های دولت افزایش یابد. واقعیت آن است که حل مشکلات اقتصادی در صدر اولویت‌های نظام است و با فروکش کردن موج جدید کرونا در کشور و تعیین تکلیف گفتگو‌های رفع تحریم‌ها، فضای حرکت مجموعه نیرو‌های نظام برای ادای دین به ملت مهیاتر و مشخص‌تر خواهد شد.
در روز‌های اخیر رییس جمهور از تدوین طرح تحول در دولت سخن گفت که سرلوحه و راهنمای عمل آن، بیانیه گام دوم انقلاب است. آقای رئیسی در زمان ریاست بر دستگاه قضا نیز با تصویب و تایید طرح تحول دستگاه قضا، منشا تحولاتی مهم در امر قضا درکشور شد و اکنون نیز انتظار میرود با تدوین طرح تحول دولت که البته با جلب نظر نخبگان و صاحبنظران دلسوز نقشه راه جدید دولت نهایی و آماده اجرا خواهد شد، آرمانگرایی را با واقع بینی، تحول گرایی و حرکت انقلابی را در عین بهره گیری از دستاورد‌ها و تجارب گذشته و توازن در عرصه سیاست داخلی و خارجی را با بهره گیری کامل از وفاق و همدلیِ ایجاد شده میان نهاد‌های حکومتی در نظام پیوند زند و افق روشنی را فراروی مردم درآستانه ورود به قرن جدید شمسی بگشاید.
نویسنده: حسن مجیدی
خبرگزاری صدا و سیما

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ذخایر سدها ملاک قطعی تنش آبی نیست
رئیس سازمان فنی وحرفه‌ای به جاعلان گواهی‌های مهارتی هشدار داد
آغازساخت مدرسه خیّر ساز در منوجان
پیروزی حقوقی دیگر برای حامیان فلسطین در انگلیس
اطلاعیه پلیس خوزستان درباره رعایت نکات ضروری در ماه رمضان
تشدید نظارت انگلیس بر شبکه‌های اجتماعی با مهلت ۴۸ ساعته
تأکید دادستان مرکز آذربایجان‌غربی بر حفظ حرمت ماه رمضان و رعایت شئونات اسلامی در جامعه
پایان جاماندگی از تحصیل در دستور کار
نشست کمیته فنی استقلال برای تعیین تکلیف ساپینتو
تسلیت مشاور و دستیار رهبری به حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قمی
اختصاص اعتبار به کارگاه فراوری خرما
افت سهم بازار بازی‌های ایرانی به ۶ درصد
تسلیت مشاور و دستیار رهبری به دکتر محسن رضایی
سه‌راهی ملکشاهی–میشخاص؛ نقطه خطر باران
یازدهمین جشنواره بازی‌های ویدیویی ایران در ایستگاه آخر
تاکید بر توسعه زیرساخت ها و اشتغال روستایی
تیم حوزه شهید باکری قهرمان مسابقات فوتسال
قم در ماه رمضان؛ یکپارچه میزبان محافل ترتیل‌خوانی قرآن
قیمت های جدید زولبیا و بامیه
پخش برنامه زنده «محفل انس با قرآن کریم» از شبکه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ
از سرزمین چین (۱۰)
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
برگزاری مراسم‌گرامیداشت چهلم شهدا
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)