• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۱۷۶۷
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۶
بین الملل » غرب آسیا

زخمی شدن ۳۱ تن از اهالی قدس در محله شیخ جراح

در پی از سرگیری درگیری‌ها بین فلسطینیان و نظامیان اشغالگر در محله شیخ جراح در قدس اشغالی، دست کم ۳۱ فلسطینی زخمی شدند.

به گزارش سرویس بین الملل­ خبرگزاری­ صدا و سیما، به نقل از العالم، تجاوزات نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست به اهالی محله شیخ جراح در چارچوب تلاش برای کوچاندن اجباری آن‌ها از این محله که با حضور عضو افراطی کنست این رژیم در محله همراه بود به زخمی شدن شمار زیادی از فلسطینیان منجر شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

در پی از سرگیری درگیری‌ها بین فلسطینیان و نظامیان اشغالگر در محله شیخ جراح در قدس اشغالی، دستکم ۳۱ فلسطینی زخمی شدند.

جمعیت هلال احمر در قدس اعلام کرد تعدادی از این افراد از ناحیه سر زخمی شده اند و برخی دیگر نیز هدف اصابت ترکش بمب‌های صوتی و گلوله‌های جنگی قرار گرفتند. تعدادی از این زخمی‌ها نیز به سبب استفاده نظامیان اشغالگر از گاز اشک آور دچار آسیب دیدگی شدند.

سه تن از زخمی‌ها امدادگر هستند و یک نفر دیگر نیز خبرنگار است. در میان زخمی‌ها دو تن از حامیان خارجی فلسطینیان هم دیده می‌شود.

به گفته منابع، نیرو‌های اشغالگر شهروندانی را که برای دفاع از یک خانواده فلسطینی در محله شیخ جراح در منزل جمع شده بودند به زور خارج کردند. این خانواده با خطر تخلیه منزل خود روبروست.

در همین حال اهالی محله شیخ جراح در قدس اشغالی همچنان به مقابله با تجاوزات اشغالگران و شهرک نشینان صهیونیست در این محله ادامه می‌دهند.

خبرنگار شبکه در قدس اشغالی در گزارشی گفت: ایتمار بن غفیر عضو تندروی کنست رژیم اشغالگر همراه با استفاده نظامیان این رژیم از تجهیزات امنیتی و باتوم، بمب‌های صوتی، گاز اشک آور و اسپری فلفل علیه شهروندان فلسطینی در محله شیخ جراح، دفتر خود را با برپا کردن خیمه‌ای در زمین خانواده سالم که با خطر اخراج از این محله روبروست، افتتاح کرد.

خانواده سالم به رغم اقدامات و رفتار‌های خشونت بار و تجاوزکارانه‌ای که نیرو‌های اشغالگر علیه آن و دیگر اهالی قدس انجام داده اند، بر پایداری و ادامه حضور در سرزمین و منزل خود تاکید کردند.

ابراهیم سالم صاحب منزلی که با خطر تخلیه و اخراج اهالی آن از محله شیخ جراح روبروست گفت: این اقدام علیه همه اهالی قدس و همه فلسطینیان است. متاسفانه بن غفیر از صبح به اینجا آمده است و به همراه شهرک نشینان اهالی را هدف تجاوزات خود قرار داده اند. ولی ما همچنان هستیم و مقاومت می‌کنیم و به پایداری خود ادامه می‌دهیم.

شماری از اهالی محله شیخ جراح و حامیان خارجی آن‌ها که برای دفاع از محله شیخ جراح در برابر تجاوزات اشغالگران و شهرک نشینان به آنجا آمده بودند، زخمی شدند. شهرک نشینان شبانه روز تحت حمایت رژیم اشغالگر و نیرو‌های امنیتی آن به عربده کشی علیه فلسطینیان ادامه می‌دهند. این اقدامات خطر انفجار مجدد اوضاع در قدس و به طور کلی سراسر فلسطین را به دنبال دارد.

عاهد الرشق عضو جنبش فتح در قدس گفت: ما از فلسطینیان و اهالی قدس می‌خواهیم برای مقابله با شهرک نشینان و اشغالگران، حضوری دائمی در محله شیخ جراح داشته باشند. اوضاع رو به وخامت گذاشته و بسیار ملتهب است و هر لحظه احتمال دارد اوضاع قدس دچار انفجار شود و به سراسر فلسطین هم سرایت کند. رژیم اشغالگر مسئول هر اتفاقی است که در فلسطین بیفتد.

خبرنگار در پایان گفت: با وقوع این حوادث و به سبب تجاوزات شهرک نشینان و اصرار دولت رژیم اشغالگر بر اجرای طرح کوچاندن اهالی محله شیخ جراح، این محله بار دیگر در صدر اخبار و کانون نگاه‌ها قرار می‌گیرد. آنچه امروز در محله شیخ جراح روی داد در واقع به منزله به چالش کشیدن مقاومت فلسطین است که در نبرد شمشیر قدس برای حمایت از قدس و محله شیخ جراح به پیروزی رسید. اتفاقات امروز همچنین به منزله به چالش کشیدن و تحریک اهالی محله شیخ جراح است که مقابل همه طرح‌های شهرک سازی داخل این محله ایستاده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)