• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۲۱۳۰
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
افتتاح سامانه راهبر ؛

ارایه خدمات امور ساخت و ساز روستایی‌ از طریق پست

عضو هیات مدیره شرکت ملی پست ایران گفت: روستایی‌ها و ساکنان مناطق کمتر توسعه یافته می‌توانند هرگونه درخواست خود مرتبط با خدمات فنی مهندسی و ساخت و ساز روستایی را از طریق دفاتر آی سی تی روستایی انجام دهند و نیازی به مراجعه به دفاتر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای علیرضا زرگوش در حاشیه آیین رونمایی از درگاه سامانه راهبر (سامانه مدیریت خدمات فنی و مهندسی ساخت و ساز روستایی) در جمع خبرنگاران افزود: در گذشته تعامل خوبی با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در راستای اجرای طرح جی نف (پایگاه نشانی استاندارد مکان محور) برقرار شده است و پیرو این تعاملات تفاهم نامه‌ای منعقد شد که باتوجه به حضور پست در اقصی نقاط کشور از طریق دفاتر آی سی تی روستایی و برای جلوگیری از تردد روستاییان و برای کاهش هزینه‌ها و ترافیک و آلودگی هوا، همه امور مربوط به املاک در حوزه روستایی، پاسخ به استعلامات و حتی پرداخت تکمیل پرونده تسهیلات مقاوم سازی و سایر خدماتی که بنیاد مسکن به روستایی‌ها می‌دهد از طریق درگاه پست و دفاتر آی سی تی روستایی انجام شود.
وی گفت: امروز سامانه راهبر رونمایی شد تا روستاییان بتوانند از محل سکونت خودشان درخواست هایشان را از طریق دفاتر آی سی تی روستایی ارسال کنند و نیازی به حضورشان در ادارات و دفاتر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نباشد که با این کار امور روستاییان تسریع و تسهیل می‌شود.
آقای زرگوش افزود: خدماتی که بنیاد مسکن به روستاییان ارایه می‌کند براساس این سامانه از طریق پست خواهد بود و امروز این طرح به عنوان نمونه در یکی از روستا‌های استان اصفهان (روستای برکان) به بهره برداری رسید و آموزش‌های تکمیلی‌تر برای کارشناسان پست و بنیاد مسکن صورت خواهد گرفت و قطعا این خدمت در همه روستا‌ها و در دفاتر آی سی تی روستایی ارایه می‌شود و در آینده تلاش می‌کنیم روستاییان از هر نقطه و حتی در محل زندگی خودشان بتوانند این خدمات را دریافت کنند و حتی نیازی به مراجعه به دفاتر آی سی تی روستایی هم نباشد.
 
تعامل بنیاد مسکن  با پست برای خدمت رسانی به روستاییان

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: در تعامل با پست از چندی پیش مقرر شد که خدمات بنیاد مسکن به روستاییان از طریق پست انجام شود و در همین ارتباط امروز سامانه راهبر رونمایی شد.
آقای محمدرضا شاملو در حاشیه آیین رونمایی از درگاه سامانه راهبر (سامانه مدیریت خدمات فنی و مهندسی ساخت و ساز روستایی) در جمع خبرنگاران افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خدمات متنوع و متعددی در بحث تسهیلات مسکن روستایی از جمله نوسازی، تعمیرات و بازسازی مناطق آسیب دیده از حوادث، صدور اسناد مالکیت برای املاک واقع در محدوده روستا‌ها و تهیه و اجرای طرح‌های هادی و گردشگری روستایی ارایه می‌کند.
وی گفت: هم اکنون بیش از ۴۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار واجد طرح هادی هستند که بیش از ۲۰ میلیون نفر جمعیت را شامل می‌شود و برای هرگونه ساخت و ساز و اقدامات عمرانی باید در چارچوب طرح‌های هادی اقدام کنند بنابراین وقتی این‌ها پروانه ساختمان بخواهند بگیرند قطعا باید طبق قانون از بنیاد مسکن استعلام کنند و نظر فنی بنیاد را بگیرند تا بعد پروانه صادر شود بنابراین ما با حجم گسترده‌ای از متقاضیان در سراسر کشور مواجهیم.
آقای شاملو افزود: با توجه به پراکندگی و بعد مسافت مناطق روستایی و حجم درخواست ها، در هماهنگی و مذاکره با مسئولان شرکت ملی پست مقرر شد بخش عمده‌ای از این خدمات از طریق درگاه‌های موجود و دفاتر پستی و آی سی تی روستایی انجام شود.
وی گفت: به همین منظور تفاهم نامه‌ای میان پست و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ۲۰ مهر امسال امضا و چارچوب کار مشخص شد و کمیته اجرایی شکل گرفت که امروز در راستای پیگیری این تفاهم نامه سامانه راهبر رونمایی شد و از این طریق همه استعلام‌های تعیین وضع و کاربری‌ها و ساخت و ساز‌ها که باید در بنیاد مسکن طراحی شود با همکاری شرکت ملی پست صورت نیابتی در دفاتر آی سی تی پستی انجام می‌شود و دیگر نیازی به مراجعه روستاییان به دفاتر بنیاد نیست.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: البته نیازمند همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی به ویژه دهیاران و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور هستیم تا بتوانیم در آینده نزدیک خدمات رسانی شفاف تری را به مردم ارایه کنیم و از تردد‌های مردم و خطرات جاده‌ای و اتلاف وقت آن‌ها جلوگیری شود.
آقای شاملو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تاکنون برای چه تعداد از روستاییان سند تک برگی (کاداستری) صادر شده است؟ گفت: حدود ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار واحد روستایی در اجرای تفاهم نامه همکاری با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سند دریافت کرده اند که تعدادی هم در سنوات گذشته سند داشته اند و هم اکنون حدود ۷۰ درصد واحد‌های روستایی دارای سند دفترچه‌ای و یا تک برگی هستند.
وی افزود: در تفاهم نامه‌ای که با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور داریم طبق برنامه زمان بندی شده دارندگان سند‌های دفترچه‌ای برای تبدیل آن به سند تک برگی اقدام کردند و قرار شد ما هر سال فراخوان دهیم و اهالی روستا‌ها سند‌های دفترچه‌ای خود را برای تبدیل ارایه دهند و برای ارسال حدود ۱۰۰ هزار مورد را پیش بینی کرده ایم.

 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)