• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۲۵۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

افزوده شدن یک درصد به تولید ناخالص ملی به ازای هر ده درصد توسعه پهن باند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به اشاره به اهمیت توسعه ارتباطات ثابت در فیبر نوری گفت: هر ۱۰ درصد طرح توسعه پهن باند، یک درصد به تولید ناخالص ملی می‌افزاید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای عیسی زارع پور در مراسم آغاز طرح توسعه شبکه فیبر نوری که با اتصال ۵۰۰ هزار پورت فیبر نوری در سراسر کشور آغاز شد، افزود: دولت به دنبال ایجاد زیرساخت ارتباطی پرسرعت، پایدار و امن برای هموطنان است و ما در این طرح بزرگ در سازمان تنظیم مقررات چندین جلسه برگزار کردیم تا زیرساخت‌های موجود فراهم شود.
وی گفت: ما در طرح توسعه فیبر نوری که قرار است تا پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون پورت شود تصمیم گرفتیم سه تا پنج درصد حق السهم دولت را برای این طرح هزینه کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: البته ابزار‌های حمایتی خارج از وزارتخانه هم وجود دارد و ما تعاملات جدی با دستگاه‌های دیگر از جمله وزارت نیرو داریم و از زیرساخت‌های آن‌ها برای رساندن فیبر به کسب و کار‌ها و منازل استفاده می‌کنیم که در این بخش تعاملات خوبی هم با شهرداری‌ها برقرار کرده ایم.
آقای زارع پور ادامه داد: در بندی از لایحه بودجه ۱۴۰۱ که در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید همه دستگاه‌های اجرایی کشور مکلف شدند هرگونه امکاناتی از جمله دکل و تیر چراغ برق و ... دارند در اختیار بگذارند که با تعرفه کمیسیون تنظیم مقررات در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد.
وی گفت: ما تسهیلاتی برای اجرای این طرح پیش بینی کردیم که در اختیار بخش خصوصی است و می‌توانیم با تحریک تقاضا و ایجاد انگیزه در مردم آن را انجام دهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در بخش فیبر نوری ۳۰ درصد مصوبه‌های ما دایر است و البته به دلیل هزینه‌های آن، مردم رغبتی به کشیدن فیبرنوری نشان نمی‌دهند که ما در بودجه تمهیداتی در این باره اندیشیدیم و همه ظرفیت‌های وزارت ارتباطات را پای کار آوردیم.
آقای زارع پور ادامه داد: شبکه ملی اطلاعات دو بال دارد که یکی شبکه پرسرعت و دیگری خدمات پرکیفیت است و اگر این دو محقق شود می‌توانیم انواعی از خدمات کاربردی را در این مسیر برای مردم فراهم کنیم.
وی گفت: در آینده نزدیک مردم از منزل در بستر شبکه پرسرعت و در قالب پنجره واحد قرار خواهند گرفت و مرحله اول پنجره واحد دولت هوشمند در هسته ارتباطات سال آینده افتتاح می‌شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: ما در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ بندی را گنجانده ایم که همه دستگاه‌ها مکلف شده اند همه خدماتشان را از طریق پنجره واحد در اختیار مردم قرار دهند یعنی مردم با یک بار احزار هویت باید به همه خدمات دسترسی پیدا کنند.
آقای زارع پور ادامه داد: هم اکنون بخش خصوصی از ما دولتی‌ها جلو افتاده است که ما همچنان باید بیش از این حامی بخش خصوصی باشیم و اگر طرح دولت سیزدهم برای راه اندازی ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری محقق شود مقدمات برقراری نسل پنجم اینترنت هم برای شبکه تلفن همراه محقق خواهد شد.
وی گفت: چهارشنبه هفته آینده شاهد افزایش ۷۰ درصدی ظرفیت شبکه زیرساخت کشور خواهیم بود و قرارداد آن رونمایی می‌شود و ما طی فرآیندی ۹ ماهه با استفاده از تجهیزات تولید داخل باید ۷۰ درصد نیازمان را برای سال ۱۴۰۱ از تولید داخل استفاده و به ظرفیت شبکه زیرساخت اضافه کنیم و سرعت ۳۰ ترابیت در ثانیه در سه سال آینده باید به ۱۲۰ ترابیت در ثانیه برسد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: لازمه این کار این است که همه بازیگران از جمله شرکت مخابرات که باید در این طرح نقش ملی خود را ایفا کند به میدان بیایند و حتما باید از ظرفیت شرکت‌های خصوصی که مصوباتی مثل بیت اسپریم در این مسیر پیش روست استفاده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور و دریافت شناسنامه نوزادان به صورت غیر حضوری در چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح پشتیبانی و رفع موانع کشاورزی در هیئت نظارت مجمع
عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه
شورای عالی راهبردی بستری برای همدلی و توسعه استان قزوین
واکاوی ابعاد سیاسی، حقوقی و رسانه‌ای پدیده تروریسم در شیراز
سرپرست فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان منصوب شد
درگذشت پدر شهید کورش کلاه کج در رامهرمز
خوشایندسازی محیط خدمتی با جدیت دنبال می‌شود
کشف و پلمب یک واحد تولیدی غیرمجاز کره در قم
برگزاری کلاس عملی و آموزشی کاشت گیاهان مرتعی و دارویی در خرم آباد
آغاز سرشماری کل و بز در استان زنجان
اصلاح حکمرانی آب با اولویت مصرف در دستور کار مجلس و دولت
آغاز مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در آذربایجان شرقی
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
اخبار البرز در یک نگاه در روز دوم دی
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان در دستور کار
کشف قرص‌های غیرمجاز در تالش
کشف و ضبط ۹۰ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق در مهاباد
پیروزی صدرنشینان در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای واردات ماشین آلات صنعت نساجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)