• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۲۶۸۸
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۲
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

آخرین وضعیت طرح‌های فناورانه «مرغ لاین»

مسئول دبیرخانه مرغ لاین آرین ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری گفت: از سال گذشته تعداد ۱۰ طرح و امسال ۲۲ طرح در حوزه‌های مختلف مرتبط با مرغ لاین در حال اجرا هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آقای حامد صاحبی نژاد گفت : از سال گذشته با دستور مستقیم معاون علمی و فناوری پروژه‌های تحقیق و توسعه در حوزه مرغ لاین آرین مورد پیگیری قرار گرفته‌اند.
 
آخرین وضعیت طرح‌های فناورانه «مرغ لاین»
 
وی افزود: ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با درک اهمیت بازتولید این محصول و احیای پرورش آن در کشور اقدام به تعریف برنامه‌های ملی کرده است تا به کمک آن «نیاز‌های پرورشی مرغ لاین»، «نحوه توسعه شیوه‌های مدیریت پرورشی»، «راهکار‌های افزایش یکدستی گله‌های پرورشی و هوشمندسازی رکوردبرداری»، «نحوه بهبود ضریب تبدیل غذایی»، «شبیه‌سازی رایانه‌ای ساختار لاین»، «ایجاد خطوط آزمایشی و تحقیقاتی» و ... را شناسایی کند.
 
مسئول دبیرخانه مرغ لاین آرین ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ادامه داد: بر همین اساس در ستاد زیست فناوری چالش‌ها و نیاز‌های فناورانه این حوزه را شناسایی و احصا کرده‌ایم و «با انجام مطالعات و بررسی‌های لازم به منظور شناخت توانمندی‌ها و نارسایی‌های ژنتیکی سویه آرین»، «برقراری ارتباط با مجامع تخصصی به منظور انتقال خدمات فنی و آخرین دستاورد‌های علمی به بهره‌برداران سویه آرین» و «برنامه‌ریزی در راستای بهره‌برداری بهینه از فناوری اطلاعات در راستای برنامه ملی» سعی در برطرف کردن این چالش‌ها داریم.
 
به گفته وی، همچنین «ارائه برنامه به منظور فرهنگ‌سازی مصرف تولیدات سویه آرین»، «مطالعه طراحی و بهینه‌سازی نظام‌های تولید برای افزایش بهره‌وری سویه»، «ارائه برنامه برای حمایت از تجاری‌سازی ایده‌ها و نوآوری‌ها در راستای اجرای برنامه ملی لاین» و «تهیه و تدوین ضوابط، معیار‌ها و استاندارد‌های مربوط به دوره پرورش مرغ آرین» نیز دیگر برنامه‌هایی است که در دست اجرا است.
 
صاحبی نژاد گفت: ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری «تدوین برنامه تاسیس شتاب‌دهنده تحقیق و توسعه مرغ آرین و برنامه ایجاد دوره‌های شتاب دهی»، «استفاده از ظرفیت کانون‌های دانش، صنعت و بازار برای توسعه حضور بخش خصوصی در این حوزه» را نیز پیگیری می‌کند.
 
مسئول دبیرخانه مرغ لاین آرین ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری با بیان اینکه طرح‌های مربوط به این حوزه از سال گذشته و تیرماه امسال کار خود را شروع کرده‌اند، افزود: از سال گذشته تعداد ۱۰ طرح و امسال ۲۲ طرح در حوزه‌های مختلف مرتبط با مرغ لاین در حال اجرا هستند که شامل اصلاح نژاد، تغذیه و پرورش و تجهیزات مربوطه می‌شود.
 
وی ادامه داد: ۲ طرح و پروژه توسط دو شرکت دانش بنیان، ۴ طرح در زمینه ساخت تجهیزات و مابقی در حوزه تغذیه و پرورش مرغ گوشتی هستند.
 
وی گفت: علاوه بر این موارد، طرح جایگزینی خوراک با ضایعات بوجاری و پودر پر در سطح صنعتی اجرایی شد و همچنین طرح ساخت چیپ جهت بررسی ژنوم مرغ نیز در دست بررسی است.
 
به گفته صاحبی نژاد، ما در کل یک هرم مرغ گوشتی داریم که شامل مرغ لاین، اجداد، مرغ مادر و مرغ گوشتی می‌شود؛ ایران یکی از هشت کشوری است که به صورت کامل تکنولوژی تولید این هرم را برای تولید مرغ‌های گوشتی دارد و این تکنولوژی پس از بهینه سازی، توانایی رقابت با سایر سویه‌های تجاری دنیا را خواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)