• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۳۷۵۰
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

افتتاح اولین اورژانس هوایی در پایگاه هوایی شهید لشکری

نخستین طرح اورژانس هوایی نیروی هوایی ارتش با حضور امیر سرتیپ خلبان واحدی در پایگاه هوایی شهید لشکری افتتاح شد.

افتتاح اولین اورژانش هوایی در پایگاه هوایی شهید لشکریبه گزارش روابط عمومی نهاجا، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مراسم گفت: امروز شاهد افتتاح اولین اورژانس هوایی طبق استاندارد‌های روز دنیا هستیم که دانشمندان و صنعتگران توانمند نیروی هوایی ارتش طراحی کردند.
وی افزود: این اورژانس هوایی متشکل از تخت آی سی یو با به روزترین فناوری روز دنیاست که قابلیت نصب بر روی کلیه انواع ترابری روز دنیا، بارگیری سریع و امکان حمل بیمار با شرایط ویژه را دارد و از هیچ نمونه مشابهی برای ساخت این طرح استفاده نشده است، بلکه عزیزان ما در نیروی هوایی ارتش تنها با تکیه و اعتماد بر دانش بومی توانستند به این موفقیت بزرگ دست یابند و تحولی در صنعت اورژانس هوایی ایجاد کنند.
فرمانده نیروی هوایی ارتش تصریح کرد: خدا را شکر دانشمندان ما در نیروی هوایی ارتش توانستند به این صنعت بزرگ و حیاتی که نجات‌دهنده جان هم‌میهنان عزیز در مواقع بحرانی است، دست پیدا کنند و موجبات زندگی‌بخشی را فراهم اورند. کمک‌رسانی و پشتیبانی از ملت و کشور عزیزمان ایران همواره در دستور کار قرار دارد و تمام تلاشمان بر این است بتوانیم در رشد و پیشرفت میهن عزیزمان ایران مثمرثمر واقع شویم.
امیر سرتیپ خلبان واحدی بیان کرد: نیروی هوایی با توجه به تعداد بالای ماموریت‌های اورژانس هوایی، تا امروز هیچگونه تلفاتی در حین انتقال نداشته و بیماران را به سلامت به مقصد رسانده است. همچنین با افتتاح این طرح اولین ماموریت با موفقیت انجام شد و عزیزان ما توانستند در یک ماموریت اضطراری یکی از مجروحان را از چابهار به تهران منتقل کنند و برای اولین بار این طرح توانست در یک ماموریت حقیقی نقش خود را به بهترین شکل ممکن ایفا و بیمار را در صحت و سلامت کامل به تهران منتقل کند.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر تربیت نیروی هوایی دانشمند تاکید کرد: طبق تدابیر ایشان که در حکم انتصاب به بنده محول شد، تربیت نیروی هوایی دانشمند تراز نظام جمهوری اسلامی ایران از اولویت‌های این نیرو است که در این زمینه در تلاش هستیم عملکرد بسیار مطلوبی داشته باشیم.
فرمانده نیروی هوایی ارتش در پایان ضمن قدردانی از تمامی عوامل تکمیل و طراحی این طرح اظهار داشت: ما خواستیم، توانستیم و نشان دادیم که تنها نیاز به اراده و پای کار بودن است و بدون شک این مهم با وجود کارکنانی خدوم و خدمتگذار به ملت و میهن انجام شد، کسانی که تنها دغدغه آن‌ها رسیدن به نقطه‌ای مطلوب برای ایفای نقش خود در مقام سرباز واقعی ولایت هستند؛ بنابراین گزارش، این پروژه از سال ۱۳۹۸ مورد بهره‌برداری آزمایشی با بهره‌گیری از شش تخت آی سی یو به همت متخصصان طب اورژانس و پرستاران پروازی آموزش دیده در پایگاه هوایی شهید لشکری مهرآباد و با مشارکت بخش‌های مختلف نیروی هوایی شامل متخصصان بیهوشی، متخصصان طب هوا فضا، سیستم‌های ناوبری و خلبانان انجام شده است.
همچنین پس از ماموریت‌های آزمایشی و آسیب‌شناسی این طرح و در جهت تکمیل بهبود ایمنی بیمار، کارکنان پزشکی، تطابق تخت‌ها با شرایط پروازی، خوداتکایی و افزایش عملکرد تخت‌ها؛ چهار تخت جدید به ظرفیت قبلی با رفع نواقص و آسیب‌ها اضافه شد و در حال حاضر بر روی کلیه هواپیما‌های سنگین این نیرو و همچنین بالگرد شینوک قابل نصب و بهره‌برداری است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کسب رتبه «عملکرد عالی» ستاد اربعین چهارمحال و بختیاری
اکتشافات زمین شناسی با هوش مصنوعی
آغاز به کار جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در کهگیلویه و بویراحمد
توقیف کامیون حامل ۳ تن بذر بلوط فاقد مجوز در خرم آباد
رسیدگی به شکایت مردمی درباره بوی نامطبوع در روستای ریه بهارستان
دستگیری قاتل متواری و تحت تعقیب در گلپایگان
انتخاب معتمدان هیئت اجرایی مرکزی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا
امام باقر (ع) بنیان‌گذار نهضت علمی شیعیان
اقدامات حمایتی و توسعه دامپروری در شهرستان انگوت
درگذشت یک راهدار خراسان رضوی بر اثر سانحه رانندگی
نقره قاره کهن بر گردن بانوی دواتلون‌کار قم
۸۲۰ واحد مسکن ملی در شهرک سلیمانی اردبیل احداث می‌شود
کاهش ۸ درصدی ولادت‌ها در خراسان جنوبی
برگزاری نمایشگاه تخصصی آرد، نان و صنایع وابسته در زنجان
تشدید پایش و نظارت زیست‌محیطی در عرصه‌های طبیعی شهرستان ملارد
افتتاح نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی با حضور معاون اجرایی رئیس‌‌جمهور
۱۲۰ ثانیه؛ مروری بر خبر‌های ۳۰ آذر در قم
بزرگداشت هفتمین روز درگذشت آیت الله شاهچراغی در سمنان
قدردانی از عوامل سازنده برنامه ساختمون شیشه‌ای در سمنان
هم‌افزایی رسانه‌ای برای تبیین اندیشه‌های ماندگار علامه مصباح یزدی (ره)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
۲۴ محور شریانی و غیر شریانی مسدود است
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۵ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)