• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۳۹۹۰
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۰
کیش » اقتصادی

رفع مشکلات اجرای قوانین مناطق آزاد با کمک نمایندگان مجلس

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در نشست فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران کیش با رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، گفت: امیدواریم مشکلات مربوط به اجرای قوانین مناطق آزاد با کمک نمایندگان مجلس برطرف شود.

حل مشکلات اجرای قوانین مناطق آزاد با کمک نمایندگان مجلسبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست درخشش کیش به عنوان نگین خلیج فارس را مرهون تلاش‌های فعالان اقتصادی و مردم کیش دانست و گفت: اکنون جزیره کیش به قطب گردشگری کشور تبدیل شده است.

محمدرضا نوایی لواسانی با بیان اینکه فعالان اقتصادی از سال‌ها پیش با علاقه و سرمایه گذاری کیش را از منطقه توسعه نیافته به جزیره پیشرفته و گردشگر پذیر تبدیل کرده اند گفت: سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی هم اینک نیز با مشکلات فراوان در خط مقدم اقتصادی برای رشد و توسعه کیش تلاش می‌کنند.

وی افزود: مشکلاتی از قبیل کرونا، طولانی امور اداری، راکد و یا ناتمام ماندن طرح‌های بزرگ، سرمایه گذاران را با مشکل روبرو کرده است که بخشی از این مشکلات مربوط به تصمیم گیری‌های دبیرخانه مناطق آزاد است.

لواسانی ابراز امیدواری کرد، مشکلاتی که مربوط به اجرای قوانین مناطق آزاد است بدست نمایندگان مجلس برطرف شود.

معاون اقتصادی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد نیز با اشاره به مشکلات مناطق آزاد، موضوع بودجه را مهمترین بحث نمایندگان در دو هفته آینده بیان کرد و گفت: انتظار داریم در اصلاح قانون چگونگی اداره مناطق آزاد به موضوع تهاتر نفت اهمیت ویژه‌ای داده شود.

احمد جمالی با بیان این که در سه دهه گذشته توجه و تمرکز ما در مناطق آزاد صرفاً به حوزه کالا و خدمات بود و به حوزه پولی و مالی کمتر توجه شده خواستار تاسیس بانک برون مرزی در مناطق آزاد شد و گفت: تا زمانی که در مناطق آزاد، حوزه مالی آزاد نباشد رونقی به وجود نمی‌آید.

وی توجه و تصویب قوانین و مقرراتی که در چارچوب قوانین اصلی عمل کنند مثل تاسیس بورس بین الملل، تاسیس شرکت‌های سرمایه گذاری ارزی و بانک فرامرزی را در رونق این مناطق مهم بیان کرد و گفت: با تاسیس آن‌ها حلقه واسطه اقتصادی در مناطق آزاد شکل می‌گیرد. وی با ابراز امیدواری در خصوص به سرانجام رسیدن مذاکرات هسته‌ای گفت: با گشایش اقتصادی و سیاسی شاهد رونق در مناطق آزاد خواهیم بود.

جمالی همچنین با بیان اینکه وزارت نیرو ملزم است در مناطق آزاد زیرساخت‌هایی همچون آب، برق و فاضلاب را برای واحد‌های تولیدی تامین کند، خواستار اجرای این قوانین در مناطق آزاد جدید نیز شد.

وی همچنین خواستار حذف نظارت دیوان محاسباتی در اجرای قوانین مناطق آزاد شد و افزود: به دلیل اینکه تاکنون تامین منابع مالی ما متصل بوده و در ردیف بودجه، حکمی در این حوزه نداشتیم، نظارت دیوان برای اجرا، کار را در سال آینده با مشکل روبرو می‌کند.

جمالی همچنین تصویب قانون مالیات بر ارزش افزوده را از بدعت‌های قانونگذاران دانست و گفت: انتظار داشتیم در نیمه اول سال، مالیات بر ارزش افزوده حذف شود، اما نشد و هم اکنون در نیمه دوم سال انتظار آن است که ماده ۱۰ و تبصره ۳ ماده ۱۷ که به تمام فعالان اقتصادی در مناطق آزاد ضرر زده است حذف شود.

وی با اشاره به این که با همکاری گمرک و سازمان امور مالیاتی مشکلات را به رئیس جمهور اعلام کردیم ابراز امیدواری کرد آنچه به عنوان مشوق‌های سرمایه گذاری در مناطق آزاد در قانون درنظر گرفته شده است با عدالت و شفافیت اجرا شود.

جمالی تسری دادن قوانین سرزمین اصلی در مناطق آزاد را باعث بروز مشکلات جدید دراین مناطق برشمرد.

قریب دبیر انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش هم سلب اختیار از مناطق آزاد در دولت و مجلس قبل، ممنوعیت واردات خودرو به کیش، حذف معافیت مالیاتی کارمندان، مشکلات ثبت سفارش گمرک و ارزش افزوده را جزو مهمترین مشکلات مناطق آزاد عنوان کرد و بر استفاده از نظرات کارشناسان مناطق آزاد در رفع مشکلات این مناطق تاکید کرد.

تاوتلی یکی دیگر از فعالان اقتصادی در حوزه هتلداری کیش هم در این نشست گفت: فرسوده بودن ناوگان هتل‌ها موجب بروز مشکلات در حوزه گردشگری شده و ما انتظار داریم قوانین چگونگی اداره مناطق آزاد در کیش کامل اجرا شود.

کتابفروش یکی دیگر از فعالان حوزه اقتصادی کیش نیز ایجاد مشوق‌های مختلف در مناطق آزاد در کشور‌های همسایه را موجب فرار سرمایه هااز کیش دانست و گفت: قوانین دست و پاگیر اداری هر روز راه سرمایه‌گذاران را برای ادامه راه و فعالیت می‌بندد و اگر این موانع برطرف نشود همچنان مشکلات پابرجا می‌ماند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۵۲ هزار نفر تماشاگر نمایش‌های مرکز تئاتر کانون
۷۰هزار دانش آموز در شهرستان اردبیل در طرح نماد غربالگری شدند
برگزاری جشن نسل آینده ساز در بیارجمند
تسریع در مهار تب برفکی با واکسن‌های جدید
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
باند کلاهبردارن ۱۸۰۰ میلیاردی در دام پلیس آگاهی کرمانشاه
افزایش سرعت باد و کاهش محسوس دما در سیستان و بلوچستان
قهرمانی بانوان خراسان رضوی در مسابقات دوومیدانی کشور
گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران درشاهیندژ
پروژه‌های معاونت علمی به قوت خود ادامه می‌یابد
افزایش بهره وری صنایع فلزی با هوش مصنوعی
اجرای مسابقات سنگ نوردی طبیعت قهرمانی کشور در ارتفاعات انجدان
کشف ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نی ریز
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری
اجرای طرح عملیاتی مقابله با سارقان منزل در خراسان جنوبی
آغاز فرایند تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در استان
پرستاران نماد مهربانی، ایثار و مسئولیت‌پذیری هستند
ممنوعیت مانع تراشی در اجرای طرح های مسکن
کاخ موزه باغچه‌جوق ماکو، جلوه‌ای زیبا از تاریخ و فرهنگ
عارف: طرح ارتقاء جایگاه عشایر به خوبی در حال انجام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)