• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۴۴۳۵
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲
البرز » علمی فرهنگی

برگزاری کنگره کشوری گیاهان دارویی در البرز

رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) البرز از برگزاری کنگره کشوری گیاهان دارویی مکانیزاسیون و فرآوری در این مرکز خبر داد.

برگزاری کنگره کشوری گیاهان دارویی در البرزبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز البرز، سید داود حاجی میر رحیمی با بیان اینکه این کنگره از دوم اسفند ماه به مدت سه روز به میزبانی مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) مشکین دشت فردیس برگزار می‌شود افزود: این کنگره با هدف توانمند سازی منابع انسانی و توسعه مکانیزه کردن و فرآوری گیاهان دارویی در جهت ایجاد ارزش افزوده و تولید سرمایه برای کشور برگزار خواهد شد.

به گفته رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) البرز: صنعت گیاهان دارویی یکی از صنایعی است که بیشترین ارزش افزوده را در حوزه تولیدات کشاورزی دارد و در صورت رعایت اصول علمی و اجرایی، می‌تواند در بخش ارزآوری و تولید سرمایه جانشینی مطمئن برای صنایع ناپایدار نفت و گاز در کشور باشد.
میر رحیمی با اشاره به شرایط اقلیمی کشور برای تولید گیاهان دارویی، افزود: صنعت گیاهان دارویی یکی از مباحث مهم کشور است که کارشناسان معتقدند اگر ارزش افزوده و فرآوری این گیاهان تا رسیدن به دست مصرف کننده صورت بگیرد، می‌تواند منبع عظیم سرمایه برای کشور باشد تا جایی که به عنوان پشتوانه توسعه اقتصادی کشور مورد توجه متخصصین برنامه ریزی اقتصادی قراردارد.
او ادامه داد: این کنگره با حمایت انجمن‌های علمی کشور، ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، سازمان جهاد کشاورزی استان و برخی دانشگاه‌های کشور از دوم تا چهارم اسفند برگزار می‌شود که از ویژگی‌های بارز آن برگزاری رویداد کارآفرینی است که در این رویداد ۱۰ استارتاپ برتر مکانیزاسیون فرآوری گیاهان دارویی کشور انتخاب می‌شوند و مورد حمایت مراجع ذیصلاح قرار می‌گیرند.

میر رحیمی همچنین از برگزاری جشنواره ایده‌های برتر همزمان با برگزاری کنگره گیاهان دارویی خبرداد و گفت: در این جشنواره ایده‌های دانش آموزان، دانشجویان و علاقمندان به حوزه گیاهان دارویی جمع آوری و پنج ایده برتر انتخاب می‌شوند و ضمن اهدای جوایز ارزنده مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

او با بیان اینکه نمایشگاه کتاب و نمایشگاه فناوری‌های مکانیزاسیون و فرآوری گیاهان دارویی همزمان باکنگره، در مرکز آموزش عالی امام خمینی برپا می‌شود، گفت: در روز سوم نیز پنج کارگاه آموزشی با حضور اساتید به نام این حوزه برگزار می‌شود که امیدواریم این کنگره بتواند انگیزه و زمینه لازم را برای توجه و سرمایه گذاری در صنعت مکانیزاسیون و فرآوری گیاهان دارویی کشور فراهم کند و استان البرز به عنوان قطب علم و فناوری مورد توجه برنامه ریزان توسعه کشور قرار گیرد.

رئیس کنگره گیاهان دارویی مهمترین هدف این کنگره را توانمندسازی منابع انسانی بخش کشاورزی به سمت توسعه و مکانیزاسیون و فرآوری در صنعت گیاهان دارویی اعلام کرد و افزود: با برپایی این کنگره امیدواریم شرایطی فراهم شود که ارزش افزوده این صنعت ارتقا پیدا کرده و تولید این ثروت تسریع شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)