• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۸۱۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۰
بین الملل » آمریکا

تیراندازی در می‌ سی سی پی آمریکا‎؛ چندین کشته و زخمی

بر اثر تیراندازی در پارکی در ایالت می‌سی سی پی آمریکا، یک پسربچه شش ساله کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

تیراندازی در می‌ سی سی پی آمریکا‎، چندین کشته و زخمیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، نشریه آمریکایی نیوزویک نوشت: در پی کشته شدن یک پسربچه شش ساله و زخمی شدن چهار تن دیگر بر اثر تیراندازی در پارکی در ایالت می‌سی سی پی آمریکا، تحقیقات در این زمینه آغاز شده است.

نیوزویک افزود: گزارش شبکه خبری محلی دبلیو ال بی تی (WLBT) حاکی است، این حادثه روز یکشنبه حوالی ساعت ۱۶:۵۰ در پارکی واقع در پشت دبیرستان مک کامب در خیابان مینه‌سوتا روی داد.

نشریه اینترپرایز ژورنال نیز گزارش داد: در زمان وقوع این حادثه، چند کودک در پارک مشغول بازی بسکتبال بودند.

والی جونز مدیر پزشکی قانونی منطقه پایک در سخنانی گفت این پسر در مرکز پزشکی منطقه‌ای می‌سی سی پی درگذشت. مقامات جزئیات بیشتری در ارتباط با این حادثه تیراندازی یا وضعیت چهار مصدوم دیگر این حادثه ارائه نکردند. هویت این کودک و دیگر قربانیان این حادثه اعلام نشده است.

پلیس مک کامب در حال تحقیق در ارتباط با این حادثه است، اما کسی در این ارتباط دستگیر نشده است. حادثه تیراندازی روز یکشنبه جدیدترین نمونه از کشته شدن یک کودک در آمریکا محسوب می‌شود، زیرا همه گیری خشونت با اسلحه همچنان جان جوانان را در سراسر این کشور می‌گیرد.

این حادثه پس از آن روی داد که یک دختر هفت ساله در گلندل ایالت آریزونا، به سبب شلیک چند گلوله به خودروی مادرش در صبح روز پنج شنبه به ضرب گلوله کشته شد.

در روز ۱۴ فوریه، یک دختر ۹ ساله پس از اصابت گلوله در جریان سرقت از یک دستگاه خودپرداز در هیوستن در ایالت تگزاس، در شرایط وخیمی به بیمارستان منتقل شد. در ماه ژانویه، یک نوزاد شش ماهه پس از گیر افتادن در حادثه تیراندازی در آتلانتا به ضرب گلوله کشته شد.

آندره دیکنز شهردار آتلانتا در آن زمان در یک کنفرانس خبری گفت: کودکان "درد و رنج ناشی از اقدامان بزرگسالانی را بر دوش می‌کشند که از اسلحه برای حل اختلافات خود استفاده می‌کنند. "

بر اساس گزارش سازمان غیرانتفاعی موسوم به "هر شهر برای ایمنی سلاح " Everytown for Gun Safety" –که یک سازمان غیرانتفاعی است که از تلاش‌ها برای کنترل اسلحه حمایت می‌کند- سلاح گرم عامل اصلی مرگ کودکان و نوجوانان در آمریکا محسوب می‌شود.

بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط این سازمان، در هر سال ۱۸ هزار کودک و نوجوان در آمریکا هدف اصابت گلوله قرار می‌گیرند و کشته یا زخمی می‌شوند و استفاده از اسلحه دلیل حدود ۵۸ درصد از مرگ و میر کودکان و نوجوانان در آمریکا محسوب می‌شود.

در وب سایت این سازمان آمده است: "کودکان و نوجوانان در آمریکا تحت تأثیر خشونت با اسلحه در همه اشکال آن قرار دارند."

قرار گرفتن در معرض خشونت با اسلحه بر سلامت روانی و روحی کودکان و نوجوانان و همچنین عملکرد آن‌ها را در تحت تأثیر قرار می‌دهد. زمانی که مدارس و محله‌ها از خشونت‌های ناشی از اسلحه در امان نیستند، همه نسل‌های کودکان در آمریکا تحت تأثیر قرار می‌گیرند."

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرور رویداد‌های چهاردهم بهمن ۵۷ در روز شمارانقلاب
توزیع ۳ هزار ساندویچ، شب میلاد امام زمان (عج) در همدان
قهرمانان الهام‌بخش پویش "سلام محله" هستند
رونمایی از سامانه ابلاغ الکترونیک شهرداری تهران
راه‌اندازی کمیته کیفیت‌بخشی مدارس سمپاد استان
طراحی ۳ مسیر برای نهادینه‌سازی فرهنگ اقامه نماز در مدارس
اعیاد شعبانیه بهترین فرصت برای برگزاری جشن تکلیف در مدارس
آئین اختتامیه پنجمین جشنواره فرهنگی امامت و مهدویت در شهرکرد
واکنش مردم به یک خبر خوش
دستگیری ۲ عامل اصلی آتش سوزی فروشگاه افق کوروش در بندرانزلی
بر پایی نمایشگاه سفر به سرزمین ناشناخته‌ها
ادامه بارش‌ها در کردستان تا فردا
مراسم چهلمین روز پرواز شهید مجیدی‌مهر در یاسوج
ساماندهی کارگاههای جمع‌آوری ضایعات درکرمان
لیگ دسته اول فوتبال؛ پیروزی صنعت‌نفت مقابل نساجی
سیصد و نود و چهارمین جلسه شورای شهر تهران
مقابلی: مقدمات لازم برای انتخابات پرشور در آذربایجان غربی فراهم است
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی به مناسبت دهه فجر در کردستان
برگزاری بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه در دهه فجر
جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)